figure figure

Tandlægens bedste tips før sengetid

Skrevet af: Anne Larsen

Her får du nogle af de bedste tips fra en tandlæge før sengetid, og som du med fordel bør gøre brug af, for at holde dine tænder sunde og pæne. Derudover får du også en rigtig god anbefaling af tandlæge, hvor du kan få alle typer og former for behandling, og sikre at du har sunde og pæne tænder.

Første tip er måske ikke så overraskende, da det er noget de fleste ser som en naturlig ting før sengetid. Før sengetid bør du altid huske at børste dine tænder, så du får fjernet plak og tandsten, og undgå skader og komplikationer i tænderne, som opstår, hvis ikke man fjerner plak og tandsten.

Næste tip er at undgå at spise og drikke efter man har børstet tænder, så man ikke fjerner alt tandpastaen, der skal have tid til at virke ordentligt. Af samme grund er det også vigtigt, at man ikke skyller munden efter, når man spytter resten af tandpastaen ud.

Tredje tip er at benytte den rigtige tandpasta, og her bør du vælge tandpasta, der indeholder fluor. Tandpasta der indeholder fluor beskytter nemlig bedre mod huller, og er derfor med til at forebygge, hvilket gør denne type tandpasta meget fordelagtig og dermed også anbefalet at bruge.

Fjerde tips er at gøre brug af tandtråd, i tillæg til at børste tænderne. Tandtråd er et meget effektivt redskab, når det kommer til at fjerne rester og andet mellem tænderne, og som dermed også er med til at holde dine tænder sunde.

Ved at følge disse gode tips og råd inden sengetid, så kan du passe meget bedre på dine tænder, som dermed forbliver mere sunde og pæne. Det er dog ikke noget at følge tips fra en tandlæge før sengetid, det er nemlig også vigtigt, at man regelmæssigt tager til tandlæge.

Tandbørstning og tandpasta er nemlig ikke 100% effektivt, når det kommer til at fjerne tandsten. Får tandsten lov til at sidde i længere tid, så stiger risikoen for huller og andre skader, og derfor er det nødvendigt med en tandrensning, så man kan få fjernet tandsten. For at få foretaget en tandrensning er det nødvendigt, at man tager til tandlæge.

Du kan få meget mere viden og gode tips til at holde sunde og pæne tænder, ved at gå til https://tandbro.dk/. Her kan du også bestille tid til tandlæge og tandrensning, samt få tjekket tænderne efter for andre skader og komplikationer.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat