figure figure

Sovesofa med opbevaring

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

3 anbefalede sovesofaer med opbevaring

En sovesofa med opbevaring er et smart møbel, der hjælper dig med at udnytte hjemmets plads på den bedst mulige måde. Her hos Sleepzone.dk er vi begejstrede for denne sovesofatype: Derfor har vi valgt at dedikere denne artikel til netop sovesofaer med opbevaringsplads.

Her på siden har vi fundet 3 sovesofaer med opbevaring, hvor pris og kvalitet hænger sammen. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvor dine penge er bedst brugt – hvis du altså er på jagt efter maksimal kvalitet.

Derudover kan du læse mere om, hvorfor sovesofaer med opbevaringsplads er et godt valg. Slutteligt har vi lavet en kort og præcis guide til at vælge den bedste sovesofa, så du er sikker på at vælge den helt rigtige for dig og dit hjem.

Største besparelse

Recast (Nist Blue) Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Derudover er sovesofaen udstyret med de komfortable pocketfjedre, hvilket gør modellen oplagt at sove på. Den måler 140×200, når den er slået ud, hvilket betyder, at [..]

Populært valg

Idun (Kenya Dark Grey) Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Designet er dansk. Sovesofaen er nærmere bestemt produceret og designet af Innovation Living, der efter vores mening er et af de bedste brands i hele verden til at la[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Trym (Mixed Dance Grey) Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Derudover er den selvfølgelig udstyret med opbevaringsplads, så du nemt kan gemme for eksempel sengetøj, ekstra puder, tæpper og lignende af vejen. Der er ingen tvivl[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Sovesofa med opbevaring er et godt valg

Hvis det er første gang, at du er stødt på denne sovesofatype, så kender du naturligvis ikke til de største fordele. Derfor vil vi gerne give dig en nærmere introduktion til, hvilke fordele du kan forvente af en sovesofa med opbevaring.

Se en god sovesofa med opbevaring

Gem dit sengetøj af vejen

En af de smarteste fordele er, at du let og elegant kan gemme dit sengetøj af vejen under sovesofaen. På den måde slipper du for sengetøj, der ligger og flyder. Derudover er en sovesofa uden sengetøj alt andet lige pænere at se på – og vil bidrage til et mere stilfuldt hjem.

Mangler du plads?

Bor du i en lille lejlighed, eller har du et minimum af plads til opbevaring? I så fald er sovesofaen med opbevaringsplads som skræddersyet til dig. Bor du et kompakt sted, så giver det god mening at vælge multifunktionelle møbler, der udnytter pladsen optimalt. I den forbindelse anbefales det at vælge sovesofaer med opbevaring frem for ”almindelige” sovesofaer.

Det koster ikke ekstra

Den her fordel er værd at bide mærke i! I langt de fleste tilfælde koster det nemlig ikke ekstra at vælge en sovesofa med opbevaringsplads. Vi fra Sleepzone.dk er af den overbevisning, at du ikke har råd til at lade være med at vælge en sovesofa med opbevaring. Du bliver altid glad for ekstra opbevaringsplads – især når det ikke koster dig ekstra.

5 anbefalinger når du køber ny sovesofa

Du er blevet enig med dig selv om, at du skal have en sovesofa med opbevaring. Nu kommer det næste spørgsmål så: Hvordan får du valgt den bedste sovesofa for dig og dine behov?

Det spørgsmål kan du få et godt svar på ved at læse nedenstående fem anbefalinger til køb af ny sovesofa. 

Gå til bedste sovesofaer

Pocketfjedre er det bedste

Ved køb af ny sovesofa anbefaler vi altid, at du vælger en model med pocketfjedre. Pocketfjedre er den samme fjedretype, der bruges i almindelige senge. Det vil sige, at du ved at vælge pocketfjedre, får en sovesofa du med fordel kan sove på – uden at få ondt i ryggen eller lignende.

Pocketfjedre er lidt dyrere end for eksempel bonellfjedre, men komforten er markant bedre. En komfort du bør betale for – også selvom du ikke har planer om at bruge sovesofaen som seng.

Sovesofaen skal passe til indretningen

Går du op i boligindretning og stil? Hvis ja, så kan vi i den grad anbefale dig at vælge en sovesofa, der passer til indretningen.

Ved at gøre det får du skabt en holistisk indretning, der blot vil få sovesofaen til at fremstå endnu pænere og mere indbydende. Har du svært ved at finde en sovesofa, der passer til din indretning, så anbefaler vi, at du lader dig inspirere: Det kan for eksempel være inspiration i form af boligmagasiner, udstillinger eller lignende, der kan få dine tanker på gled.

Find en forhandler med prisgaranti

Der er ingen grund til at betale for meget for en ny sovesofa. Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at du finder en god forhandler med prisgaranti, så du er sikker på at få sovesofaen til den bedst mulige pris. De penge du sparer kan du med fordel bruge på et par lækre puder til sovesofaen eller lignende, der kan gøre den mere komfortabel og indbydende. 

Hvis du gerne vil købe din sovesofa med opbevaring hos en forhandler med prisgaranti, så anbefaler vi, at du tager et nærmere kig på Bedre Nætter. Bedre Nætter er primært en webshop, der sælger senge og madrasser, men har også et stort udvalg af flotte sovesofaer med opbevaring fra det danske brand INNOVATION LIVING.

Tænk over dine konkrete behov

Inden du svinger dankortet og trykker køb, så er det ekstremt vigtigt, at du tænker over dine konkrete behov. Behov du har nu, og behov du har i fremtiden. Ved at gøre tanker omkring dette vil du øge sandsynligheden ganske betragteligt for at købe den bedste sovesofa.

Når du tænker over dine behov, så kan det for eksempel være tanker omkring, hvor meget du forventer at sove på sovesofaen, hvor den skal stå, hvad dens primære formål er og ikke mindst, hvor mange penge du vil bruge på den. Det leder os videre til næste anbefaling.

Kvalitet og pris skal hænge sammen

Hvis du vil have maksimal værdi for pengene, bør du vælge en sovesofa, hvor kvalitet og pris hænger sammen. Og hvordan finder du så ud af det?

Den svære metode er at gennemsøge hele markedet for sovesofaer og SELV finde ud af, hvilke modeller som ser ud til at være gode til prisen. Dette kan tage uhyre lang tid, men vil give dig et fremragende billede af, hvilke modeller og producenter, der er værd at se nærmere på.

Den anden metode er nemmere og hurtigere: Her hos Sleepzone.dk har vi faktisk undersøgt markedet for sovesofaer og fundet en række modeller, vi vurderer til at være ekstra gode til prisen. Disse tilbud kan du se nærmere på ved at klikke her.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat