figure figure

Sovesofa med chaiselong

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

Gode sovesofaer med chaiselong til prisen

Det er blevet mere og mere normalt at købe en stor sovesofa med chaiselong frem for en almindelig sovesofa. Og det er der en ganske god grund til. I dag kan du nemlig få sovesofaer med chaiselong, der på næsten alle måder minder 100% om en almindelig sovesofa.

Det er især mærket Innovation Living, der har formået at designe sovesofaer, der er så lækre og flotte, at de med fordel kan bruges som en regulær sofa. Her på siden har vi fundet en håndfuld store sovesofaer med chaiselong fra netop Innovation Living. Det har vi gjort med henblik på at give dig lidt inspiration og i håbet om at gøre det nemmere for dig at vælge den bedste store sovesofa.

Største besparelse

Benjamin Sovesofa med Chaiselong

7199.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den er udstyret med pocketfjedre, hvilket sikrer dig en høj søvnkomfort. Chaiselongen indeholder plads til opbevaring af dyner, sengetøj, puder, lagner osv.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Derfor er en stor sovesofa med chaiselong et godt valg

Er du i tvivl om, hvorfor du bør købe en stor sovesofa frem for en lille? Fortvivl ej. Her kommer tre gode grunde til at vælge den store størrelse over den lille.

Vis mig en god sovesofa med chaiselong

En almindelig sofa med chaiselong

En af de største fordele ved at vælge en stor sovesofa er, at du med fordel kan bruge den som almindelig sofa. Jo større sovesofa, jo mere egnet er den til sofa. Derudover er det også rart at have en stor sovesofa, da den giver ekstra mange siddepladser. 

Vælg Innovation Living for flot design

Vælger du en stor sovesofa fra Innovationg Living, er du garanteret et godt og moderne design. Innovation Living er et af de bedste brands, når det gælder komfort og designs. Derfor er det ikke uden grund, at det er vores yndlingsbrand her hos Sleepzone.dk. Som du kan se på billederne herover, så er der tale om flotte og stilfulde sovesofaer, der passer perfekt ind i det moderne hjem.

Ekstra sovepladser er altid godt

En anden fordel ved at vælge den store sovesofa er, at du får ekstra sovepladser. Langt de fleste sovesofaer har plads til 1-2 personer. Ved at vælge en stor, kan du forvente at have mellem 2-3 sovepladser. Dette er især fordelagtigt, hvis du tit og ofte har overnattende gæster og gerne vil give dem en soveplads, der er markant bedre end en madras på gulvet.

Hvis du vil se nogle af de bedste sovesofa tilbud lige, så skal du blot nedenunder

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat