figure figure

Sovesofaer i læder

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

6 gode tilbud på læder sovesofaer

Hvorfor vælge en læder sovesofa? 

Vil du gerne have plads til flere overnattende gæster derhjemme, eller har du måske svært ved at vælge imellem en seng og en sofa til gæsteværelset eller kontoret? Det kan også være, du har en teenager, som gerne vil have begge dele?

Sover man ikke dårligt på læder sovesofaer?

Svaret er nej. Ud over at en sovesofa er genial til rum med pladsmangel, findes de altså også i ligeså god kvalitet som en almindelig seng. Du skal ikke være bange for at gå på kompromis, da vi har fundet 6 læder sovesofaer i forskellige udtryk, som lever op til både at være en god seng og en god sofa.

Største besparelse

Recast Sovesofa – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne sovesofa har stor valgfrihed både i farver og stofmateriale. Mangler du at beslutte, om du søger en sovesofa i læder eller stof, så kan du vælge blandt et utal [..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Balder Soft Spring Sovesofa (Innovation Living)

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Følg nedenstående link, og se et godt tilbud på en Balder sovesofa med stel i mat sort, ben og armlæn i lakeret eg og en Spring Round madras beklædt med kunstlæder.

Ghia (Leather Look Brown Faunal) Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du ønsker at funktion og udtryk skal være som en klassisk sovesofa, så er det muligt at hæve sovesofaens ender, så de fungerer som armlæn. Følg nedenstående link[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Oldschool (Brown Vintage) Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Mindst ligeså vigtigt som designet er komforten. Du går ikke ned på komfort hvis du vælger Oldschool sovesofa i læder. Den har nemlig en håndsyet madras med pocketfje[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Osvald De Luxe Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sovesofaen er nem at slå ud, og med et integreret magasin er det også hurtigt at finde dyner og pudder frem, og redde sengen. Når sengen er udslået, hviler madrassen [..]

Perugia Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sovesofaens udtryk er meget minimalistisk, hvilket gør det nemmere for dig at sætte dit personlige præg. Samtidig passer læder sovesofaens minimalistiske stil ind i d[..]

En topmadras til din sovesofa i læder er en god idé

Det har flere fordele at tilkøbe en god topmadras til din læder sovesofa. Først og fremmest vil du naturligvis opnå højere komfort.

Hvis du køber en sovesofa til eksempelvis teenageværelset, hvor den samme person oftest sover på sovesofaen, kan en topmadras give dig en endnu bedre personlig komfort.

En topmadras gør også, at din sovesofa holder længere, da den ikke får direkte slid, og topmadrasser giver en bedre ventilation. Bedre ventilation er både godt for sengen, men også for din søvn. De fleste ved, hvor svært det er at falde i søvn, når man har det varmt.

Se alle topmadrasser

Ønsker du gratis fragt på din lædersovesofa?

Det skal naturligvis være nemt at modtage din sovesofa i læder, selvom du vælger at købe den på nettet. Alle ovenstående links til sovesofaerne, viser dig produktbeskrivelser, hvor det tydeligt anvises, hvad mulighederne for levering er. Fælles for dem alle er, at de tilbyder gratis fragt.

Ved ILVA kræver det, at du selv henter sovesofaen i butikken. BOBOonline og Bedre Nætter leverer gratis til din kantsten. Hvis du ønsker din sovesofa båret ind i dit hjem, er det også muligt mod betaling.

Se en lækker sovesofa i læder fra Innovation Living

Hvad er de normale priser på sovesofaer i læder?

Prisen på en sovesofa i læder kan variere meget. Derfor er sovesofaerne, du kan læse om her også i forskellige prisklasser. Man får naturligvis hvad man betaler for, men det er vigtigt at understrege, at hvis du vælger en af de sovesofaer, som vi har fundet, så får du en rigtig god sovesofa uanset prisen.

Det er altså muligt at købe en god sovesofa på budget. Det er også muligt at finde en lædersovesofa som er produceret i Danmark eller en rigtig luksus sovesofa i læder til en overkommelig pris. Hvis du klikker dig ind på lædersovesofaernes links, skulle det også gerne være din oplevelse.

Se en sovesofa i læder til en god pris

Hvad er pocketfjedre og hvorfor er de så gode i en sovesofa?

Det smarte ved pocketfjedre er, at de er separate fjedre, som arbejder uafhængigt af hinanden. De er ganske enkelt placeret i hver deres lille pose. De er dyrere at producere, men giver altså også mere luksus. Der er cirka 250 pocketfjedre per kvadratmeter. Multipocketfjedre er mindre, og har cirka 500 fjedre per kvadratmeter.

Jo flere fjedre der er i madrassen, jo flere støttepunkter har madrassen. Dette gør, at madrassen bedre kan følge din krops konturer, så din rygsøjle får optimal støtte. Der er altså ingen tvivl om, at pocketfjedre giver dig en rigtig god og komfortabel søvn.

Se en sovesofa med pocketfjedre

Fordele ved at vælge en sovesofa i læder

Først og fremmest giver en lædersovesofa et rigtig fedt udtryk til de fleste hjem. Det gode ved at vælge en sovesofa i læder er også, at læder er et rigtig slidstærkt materiale. Samtidig er det utrolig nemt at gøre sovesofaer i læder rent med en fugtig klud.

De fleste sveder når de sover, og dette trækker altså ikke ligeså let ned i læder, som det gør i stof. Vi har i artiklen både fundet eksempler på sovesofaer i rigtigt læder og imiteret læder, så du har mulighed for at vælge det, som du synes er bedst.

Er det rigtig læder?

Alle de sovesofaer, som du kan læse om ovenfor, har den mulighed, at du kan få den leveret i læder. Nogle af dem er ikke nødvendigvis som standard sovesofaer i læder. Men det er altså rigtig nemt at bestille, at din sovesofa skal være i læder.

Når du er inde på produktets hjemmeside, skriver du ganske enkelt bare til kundeservice, og så hjælper de dig. De svarer alle sammen hurtigt, og har ry for at give god service. Når det bliver en særbestilling, at sovesofaen skal være i læder, kan det betyde at det tager lidt længere tid at få din sovesofa leveret. Den skal jo først laves helt specielt til dig.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat