figure figure

Innovation sovesofa

Innovation i en sovesofa

Innovation Livings vision er klar:

Godt æstetisk design skal gå hånd i hånd med funktionalitet og kompromisløs komfort.”

Og det er lige præcis, hvad du kan forvente, hvis du køber en Innovation sovesofa.

Innovation er kendt for at lave nogle af de absolut bedste sovesofaer i verden, når det kommer til kvalitet, design, funktionalitet og komfort. Her på siden kan du læse alt, hvad der er værd at vide om Innovation som brand. Derudover kan du se fem eksempler (inkl. priser og video) på nogle af de mest populære Innovation Living sovesofaer.

5 populære Innovation sovesofaer

Bedst til prisen

Idun Sovesofa – 140×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Idun er en topmodel fra Innovation Living. Den er fremstillet i et lækkert design, som passer glimrende til enhver indretning.

Du har mulighed for at vælge mellem adskillige stilrene tekstiler og kulører, hvilket kan skabe en sovesofa til den enkelte forbruger ud fra individuelle behov og ønsker.

Group 45 Pocketfjedre
Group 45 Prisgaranti
Group 45 Dansk design

Funktionaliteten er i top, det er slet ikke til at tage fejl af.

Idun er produceret med en madras indeholdende pocketfjedre, der giver den bedste komfort. Denne sovesofa fra danske Innovation Living er til den bevidste forbruger, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Innovation Living har på tværs af organisationen skabt et mesterværk i denne sovesofa, som understreger deres stærke position på markedet.

Læs mere

Trym Sovesofa – 140×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Igen er der skabt en helt unik sovesofa, som sætter sit eget præg på ethvert rum.

Det er en elegant og stilren sovesofa, som har flere forskellige detaljer. En hel unik detalje ses i forbindelse med ryglænet, der går helt til gulvet, når sofaen er slået op. Derudover har den en smart opbevaringsmulighed under madrassen, hvor du kan gemme sengetøj, dyne og hovedpude, når møblet er slået op i sofa-position.

Group 45 Pocket fjedre i madrassen
Group 45 Smart opbevaring under madrassen

Den er fremstillet med pocketfjedre, der giver dig en komfort på lige fod med en almindelig seng. Forskellen er så, at i dette møbel har du både seng og sofa kombineret i en to-i-én-løsning. Det giver dig utallige muligheder, og det kan spare dig for en masse plads i hjemmet.

Innovation sovesofaen Trym fås i flere forskellige varianter, hvor du som forbruger har mulighed for at vælge, hvilken stoftype du ønsker, samt hvad for en farve, stoffet skal have.

Læs mere

Recast Sovesofa – 140×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne model har opnået bestseller-status hos flere forhandlere i 2015. Det stilrene design og karakteristiske look gør den til noget helt særligt.

Group 45 Dansk design og produktion
Group 45 2 år på ramme og fjederbrud

Den er fremstillet med henblik på at tilpasse sig din vægt og liggeposition, og sørger for, at din krop har en sund liggeposition gennem hele natten.

Den er funktionel, hvilket gør den let at manøvrere, så du ikke skal knokle med at få den fra ligge- til sofa-position. Den har oven i købet en opbevaringsfunktion under madrassen, hvor dyne og hovedpude kan opbevares, når den står oprejst i dagstimerne.

Læs mere

Cassius D.E. Lounger Sovesofa – 140×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Cassius D.E. Lounger er ganske speciel i dens udseende, da den til forveksling ligner en almindelig sofa, som du finder i ethvert hjem.

Sovesofaen er ikke blot en ”begavet” to-i-én-løsning, som så mange andre sovesofaer, den er en fuldbyrdet seng og en veldesignet sofa.

Group 45 Excess-pocketfjedre
Group 45 2 år på ramme og fjederbrud

Den er produceret som et glimrende alternativ til en dobbeltseng, og det er slet ikke til at tage fejl af – det klarer den til perfektion. Den håndlavede madras er udstyret med Luksus Excess Pocket-fjedre, som giver en fuldkommen komfort, og din krop sikres en sund position uanset statur.

Sovesofaen fås i et væld af farver og nuancer, hvor du ligeledes kan vælge en puff, som matcher den valgte sovesofa.

Læs mere

Om virksomheden: Innovation Living

Flemming Højfeldt grundlagde i 1971 Innovation Living, hvor han den dag i dag stadig fungerer som ejer og bestyrelsesmedlem. Virksomheden startede med at være leverandør til den danske møbelbranche, hvor de i 15 år fungerede som mellemhandler.

I slutningen af 80’erne besluttede Flemming Højfeldt, at Innovation Living skulle begynde at udvikle og producere egne designs. Det hele startede med en konkurrence for studerende på School of Architecture i Aarhus, hvor et koncept for sofasofaer blev stablet på benene.

I dag har virksomheden stået for 25 års dansk håndlavet kvalitet. Innovation Living er kendt for sine sovesofaer og daybeds, som alle er produceret i helt unikke og stilrene designs.

Virksomheden har højt fokus på bæredygtighed igennem hele deres produktion, hvilket også danner grundlag for genbrug af overskudende skum til brug for produktion af virksomhedens Classic-madrasser, der ligeledes produceres i Danmark. Få flere oplysninger om Innovation Living her.

Se en sovesofa fra Innovation Living her

Dansk design af danske designere

Innovation Living har et kompetent team af designere, produktudviklere og tekniske hjerner, som arbejder sammen for at kombinere og integrere det hele for hvert enkelt produkt.

Per Weiss

Dansk designer, som er født i 1959. Per sidder som kreativ direktør i virksomheden og fungerer som det overordnede kreative hoved hos Innovation Living. Han har studeret på School of Architecture i Aarhus, hvor han sideløbende har arbejdet for nogle prominente danske arkitekter – Friis & Moltke, Hammer & Lassen, m.fl.

Per Weiss dimitterede i 1988 som industriel designer, da han lod sig forføre af passionen for design. Han har været en del af virksomheden siden 1989, og er stadigvæk en drivende faktor for virksomhedens konstante kreative udvikling. Hans designs er inspireret af Skandinavisk design krydret med fashion og livsstil.

Oliver & Lukas WeissKrogh

Er sønner af Per Weiss, kreativ direktør i virksomheden. I 2012 etablerede de to brødre Studio WeissKrogh, hvor de siden har lavet designs for adskillige virksomheder heriblandt Innovation Living. De to brødre har bæredygtighed som gennemgående parameter i alt, hvad de laver.

De to brødre har rejst verden rundt for at samle viden, inspiration og kulturel erfaring inden for designfaget. De har en bred viden inden for møbelbranchen og har skabt sig et veletableret navn på det danske marked.

Samarbejdspartnere

Innovation Living har haft adskillige samarbejdspartnere i forbindelse med udarbejdelsen af de forskellige produkter og i særdeleshed i forbindelse med de forskellige designs. Herunder er en liste over nogle af de partnere, som virksomheden har samarbejdet med gennem tiden:

  • Peter Henriksen

Master of Architecture, Industrial and Product Design – School of Architecture, Aarhus. Peter arbejdede for Innovation Living gennem 90’erne, hvor han blandt andet samarbejdede med designkontoret vedrørende adskillige produktdesigns.

  • Marc Lebas

Fransk designer – Master i Design Management. Marc har samarbejdet med Innovation Living i forbindelse med virksomhedens sovesofa Debonair (som kan ses her).

  • Andreas Lund

Ejer af Andreas Lund Design. Andreas har samarbejdet med virksomheden i forbindelse med deres sovesofa Puzzle (se den her), hvor han indgik som et vigtigt led i designprocessen.

Topmadrasser til Innovation sovesofaer

For optimal støtte og komfort anbefaler vi hos Sleepzone.dk, at du investerer i en topmadras. Især hvis du skal bruge Innovation sovesofaen som regulær seng. Innovation Living har udviklet en topmadras specielt til deres sovesofaer. Topmadrassen giver et ekstra plus til komforten, og forlænger sovesofaens holdbarhed med op til flere år.

Den er lavet i åndbart materiale, der sikrer din krop en sund atmosfære gennem natten. Leveres i en taske, som kan bruges til opbevaring af topmadrassen, når den ikke benyttes. Dette minimerer størrelsen af madrassen og gør den let at opbevare.

Inno-Topper kan maskinvaskes ved 60 grader, hvilket gør den nem at rengøre. En jævnlig rengøring er med til at opretholde et sundt indeklima i soveværelset – eller hvor du nu har planer om at bruge din Innovation sovesofa.

Fås i størrelserne: 120×200 cm. / 140×200 cm. / 160×200 cm.

Se topmadrasser til en Innovation Living sovesofa

Meget mere end bare sovesofaer…

Innovation Living kan tilbyde en bred vifte af produktkategorier. Virksomheden er ikke blot blevet en international anerkendt aktør på baggrund af sine sovesofaer. Virksomheden har en lang række andre produkter, som har givet sortimentet en konkurrencedygtig bredde. Foruden sovesofaer og dertilhørende topmadrasser fremstiller Innovation Living: Daybeds, stole, skamler, puder samt diverse accessories.

Alle virksomhedens produkter er fremstillet i det samme karakteristiske design, som hver især har sit helt eget særpræg. Innovation Living har gjort meget ud af at lave en sammenkobling mellem de enkelte produkter, hvor både stole, puder, mm. er designet i en relation, som giver et meget unikt look.

Innovation Living har gjort op med den traditionelle måde at tænke sovesofaer og traditionelle stole på. De har forsøgt en udvikle på de traditionelle designs og den hidtidige udnyttelse af de enkle møbler, hvilket har fanget vores opmærksomhed hos Sleepzone.dk. Virksomhedens innovative tilgang til udnyttelsen af den klassiske stol har skabt nogle helt unikke produkter, som vi hos Sleepzone.dk synes skal fremhæves.

Herunder finder du to eksempler på Innovation Living’s stole:

Cubed Wood chair

Som videoen illustrerer, så fungerer denne stol både som lænestol og seng på én og samme tid. Det er en elegant lænestol til stuen, værelset eller gæsteværelset, som ved lejlighed kan slås ud til en seng på 90×200 cm. Denne feature kan spare dig for en masse plads, og giver dig hermed mulighed for at have overnattende gæster på en nem og pladsbesparende måde.

Stolen fås i flere forskellige stoftyper, som alle giver deres helt eget særpræg til designet. Benene er fremstillet i egetræ, der har gennemgået en lakbehandling. Der medfølger en Bedding box ved købet af denne stol, hvor armlæn og nakkestøtte er valgfrit.

Med denne stol får du en to-i-én-løsning, som kan spare dig for en masse plads. Innovation Living har med denne stol skabt et møbel, som er funktionelt og samtidig besidder et moderne look, der kan passe ind i de fleste danske hjem.

Dublexo chair

Innovation Living har lavet tilhørende stole til størstedelen af deres sovesofaer, som videoen også viser. Denne stol besidder et multifunktionelt design, der gør den brugbar som ekstra siddeplads til gæsterne eller som chaiselong til Dublexo sovesofaen. Sofaen kan skubbes på sovesofaen, hvorved man opnår en lounge-effekt med en chaiselong-sovesofa, der giver noget helt unikt til møblets design.

To stole kan også tilsammen udgøre en sengplads, hvis man skubber dem sammen og slår dem ned i liggeposition. På denne måde opnår du en unik mulighed for at tilgå en ekstra soveplads uden brug af for meget plads.

Stolen fås i flere forskellige farver, og giver derved forbrugeren mulighed for selv at sætte sit præg på designet. Den er født med et stålskellet i matsort, hvor elegante træben er påmonteret. Denne stol er foruden sin funktionalitet i besiddelse af et smukt og karakteristisk design, som vil tilføre et elegant look til rummet. Stolen er til dig, som kan se det praktiske i møblets funktionalitet, og som er på udkig efter et stilfuldt dansk design.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev