figure figure

Sov som en drøm på Hotel Oasia i Aarhus

Skrevet af: Frederik Jørgensen

Få sovet ud på et lækkert hotel

Har du brug for at komme væk fra hverdagens stress og jag? Så kan en overnatning eller et weekendophold på et hotel gøre underværker. Her har du rig mulighed for at få slappet af og sovet som en drøm

Det er altid skønt at komme lidt væk fra hverdagens travlhed og nyde nogle afslappende dage med en, man holder af. Det giver dig rig mulighed for at komme helt ned i gear, få nogle dejlige oplevelser og ikke mindst få sovet rigtig godt.

På Hotel Oasia i Aarhus er kvalitet og service omdrejningspunktet. Her kan du læne dig tilbage og lade dig forkæle af personalet. Hotellet i hjertet af Aarhus er indrettet med fokus på kvalitet og funktionalitet. Derfor vil du blandt andet opleve flot nordisk design med møbler fra Hästens, Montana, Theselius og Kjærholm samt Bang & Olufsen.

Hotelværelser med senge fra Hästens

På værelserne på Hotel Oasia kommer du uden tvivl til at sove som en drøm. Her kan du nemlig få en god nats søvn i en af de lækre senge fra Hästens. Hästens er kendt for at lave senge af den højeste kvalitet, der sikrer dig luksus og komfort.

Sengene fra Hästens er desuden lavet med fokus på miljøet, da der udelukkende er brugt naturmaterialer i produktionen af de luksuriøse senge. Materialerne består blandt andet af den fineste hør, uld, bomuld og allergivenlig krøluld. Derudover er der brugt omhyggeligt udvalgt fyrretræ, som vokser naturligt og får den maksimale styrke.

Kvaliteten er ikke kun synlig med det blotte øje, det er også noget, man kan mærke – og det vil du hurtigt opleve, når du overnatter i et af de lækre hotelværelser på Hotel Oasia. Book et værelse med en seng fra Hästens på Hotel Oasia i Aarhus og få en overnatning eller et weekendophold, hvor du med garanti kan få slappet godt af og få en masse ny energi.

Book værelse her!

Hotel med fokus på kvalitet og service

Udover de lækre senge er værelserne, der er 100% røgfrie, udstyret med fladskærms-tv fra Bang & Olufsen, og du har desuden mulighed for at benytte WiFi – både på værelset og på resten af hotellet. Derudover er badeværelserne minimalistisk indrettet med det allerbedste udstyr.

Personalet gør ligeledes en dyd ud af at gøre dit besøg på Hotel Oasia til en uforglemmelig oplevelse. Udover de mange lækre faciliteter bliver du, som gæst, også budt på gratis økologisk luksuskaffe og te, når du overnatter på det aarhusianske hotel.

Vågn op til en dejlig morgenbuffet

Efter en god nats søvn i en seng fra Hästens vågner du op til en overdådig morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant. Det er ikke kun ved hotellets indretning og service, at der er fokus på den høje kvalitet – det er der bestemt også ved morgenbordet.

Her kan du glæde dig til en stort set økologisk morgenbuffet, der består af både kolde og varme retter – som eksempelvis røræg og bacon, der altid er et hit ved morgenbordet. Alle morgenmadsprodukterne er nøje udvalgte for at give dig den bedst mulige oplevelse og start på dagen. Morgenmadsbuffeten bliver både serveret i hverdagen og i weekenden, så du kan nyde godt af den, uanset hvornår du planlægger at overnatte på Hotel Oasia i Aarhus.

Når du har nydt den lækre morgenmad, kan du, fra hotellet, gå direkte ud og nyde Aarhus Midtby og de mange spændende oplevelser, som byen byder på. Du kan få unikke oplevelser inden for blandt andet kunst og kultur, gastronomi og shopping. Besøg det flotte ARoS Kunstmuseum, tag på shopping i Latinerkvarteret eller prøv nogle af de lækre spisesteder og få uforglemmelige smagsoplevelser.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat