figure figure

Sommerdyne

Luftige sommerdyne tilbud

Når det bliver lunere udenfor, bliver det som regel også lunere indenfor. Det er hverken sundt eller rart at sove for varmt, så en sommerdyne er et rigtig godt valg for mange i årets varmeste måneder. Sommerdyner er både tyndere og lettere end vinterdyner og overgangsdyner.

Her finder du et udvalg af de forskellige anbefalelsesværdige sommerdyner inkl priser og tilbud.

Mayan Sommerdyne

1299.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne lækre dyne fra danske Mayan sommerdyne er den eneste af Bedre Nætters dyner som er for den ressourcebevidste kunde – den er nemlig Svanemærket.

Dynen er både temperaturregulerende og har en aktivt kølende effekt, så den er særdeles velegnet til dig, der har det for varmt om natten.

 

 

Group 45 100 dages prøve
Group 45 Bæredygtig produktion
Group 45 Svanemærket

Dynen er produceret efter alle regulativer, så den er både økologisk og allergivenlig. Fyldet er 90% nye, europæiske moskusdun og 10% består af førsteklasses småfjer. Tilsammen har denne lækre sommerdyne en formidabel bæreevne på 11.

Som et ekstra bonus er Mayan sommerdynen både Downafresh, NOMITE® og OEKO-TEX®-certificeret.

Her får du en sommerdyne i topkvalitet!

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Dyne med specielt køligt fyld

999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Har du det ofte varmt i de hede sommernætter? Så er den her dyne med køligt fyld (Paradies Softcell® Cool tekstilfiber) et helt fantastisk valg.

Her på redaktionen er vi yderst glade for denne dyne, som flere af os bruger året rundt. Dynens afkølende effekt er ikke til at tage fejl af.

Group 45 Tyskland design
Group 45 Betræk: 100% bomuld
Group 45 Oeko-tex 100 certificeret

Dynens materiale tager sig af stigende kropstemperatur eller stigning i rummets temperatur ved at “kapsle” den eksterne varme. På den måde sørger dynen for konstant at temperaturregulere, så du ikke får det for varmt.

Varme om natten kan være en sand “søvndræber”, hvorfor det er vigtigt, at man overvejer alternativer som disse, hvis man lider af dårlig nattesøvn grundet varme. Dynen er blevet testet af diverse uafhængige institutter, og du er derfor sikret en dyne af højeste kvalitet, som bestemt ikke vil skuffe.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Fordele ved en sommerdyne

I Danmark er der store forskelle på temperaturerne i løbet af året. Indendørstemperaturen skifter ligeledes, grundet vores huses isolering. Derfor vil de fleste mennesker have gavn af en tynd sommerdyne om sommeren og en tyk vinterdyne om vinteren.

Sovekomforten er ikke optimal, hvis du har det for varmt, og du vil sove lettere og vågne oftere – og derfor ikke føle dig lige så udhvilet. Derfor er en sommerdyne en rigtig god investering. Du vil formentlig bruge den 3 – 4 måneder om året, og den vil derfor holde i rigtig mange år ud i fremtiden.

En god dyne har en levetid på op til 10 år.

Se et godt sommerdyne tilbud

Guide til valg af sommerdyne

Når du skal vælge din sommerdyne, skal du kigge på dine behov. Sveder du meget om natten, bør du kigge efter en temperaturregulerende dyne med en høj bæreevne. Bæreevnen er et udtryk for, hvor god en isoleringsevne dynen har. Langt de fleste dyner er i dag allergivenlige, hvilket vil sige, at de er certificeret med følgende:

Selvom de fleste dyner er underlagt ovenstående – i hvert fald de danskproducerede – er det alligevel en god idé at tjekke op på. En dyne med støvmider er ikke sundt.

Derudover er der fordele og ulemper ved de forskellige former for fyld. Er fyldet af dun, kan dynen som regel vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen, og derved eliminere bakterier. Dyner med dunfyld skal tørretumbles til de er helt tørre. Gerne med tennisbolde eller tørrebolde. Moskusdun er kendt for at være ekstra temperaturregulerende.

En dyne med fyld af silke er ekstra blød og let og regulerer som udgangspunkt temperaturen bedre end en sommerdyne med dunfyld. Ulempen er, at silkedyner ikke kan maskinvaskes og tørretumbles, men i stedet skal luftes eller fryses.

Bedre Nætter tilbyder gratis vejledning, hvis du har brug for hjælp til at finde den sommerdyne, der er helt rigtig for dig.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev