figure figure

Sommerdyne

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

Luftige sommerdyne tilbud

Når det bliver lunere udenfor, bliver det som regel også lunere indenfor. Det er hverken sundt eller rart at sove for varmt, så en sommerdyne er et rigtig godt valg for mange i årets varmeste måneder. Sommerdyner er både tyndere og lettere end vinterdyner og overgangsdyner.

Her finder du et udvalg af de forskellige anbefalelsesværdige sommerdyner inkl priser og tilbud.

Største besparelse

Mayan Sommerdyne

1499.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dynen er produceret efter alle regulativer, så den er både økologisk og allergivenlig. Fyldet er 90% nye, europæiske moskusdun og 10% består af førsteklasses småfjer.[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Fordele ved en sommerdyne

I Danmark er der store forskelle på temperaturerne i løbet af året. Indendørstemperaturen skifter ligeledes, grundet vores huses isolering. Derfor vil de fleste mennesker have gavn af en tynd sommerdyne om sommeren og en tyk vinterdyne om vinteren.

Sovekomforten er ikke optimal, hvis du har det for varmt, og du vil sove lettere og vågne oftere – og derfor ikke føle dig lige så udhvilet. Derfor er en sommerdyne en rigtig god investering. Du vil formentlig bruge den 3 – 4 måneder om året, og den vil derfor holde i rigtig mange år ud i fremtiden.

En god dyne har en levetid på op til 10 år.

Se et godt sommerdyne tilbud

Guide til valg af sommerdyne

Når du skal vælge din sommerdyne, skal du kigge på dine behov. Sveder du meget om natten, bør du kigge efter en temperaturregulerende dyne med en høj bæreevne. Bæreevnen er et udtryk for, hvor god en isoleringsevne dynen har. Langt de fleste dyner er i dag allergivenlige, hvilket vil sige, at de er certificeret med følgende:

Selvom de fleste dyner er underlagt ovenstående – i hvert fald de danskproducerede – er det alligevel en god idé at tjekke op på. En dyne med støvmider er ikke sundt.

Derudover er der fordele og ulemper ved de forskellige former for fyld. Er fyldet af dun, kan dynen som regel vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen, og derved eliminere bakterier. Dyner med dunfyld skal tørretumbles til de er helt tørre. Gerne med tennisbolde eller tørrebolde. Moskusdun er kendt for at være ekstra temperaturregulerende.

En dyne med fyld af silke er ekstra blød og let og regulerer som udgangspunkt temperaturen bedre end en sommerdyne med dunfyld. Ulempen er, at silkedyner ikke kan maskinvaskes og tørretumbles, men i stedet skal luftes eller fryses.

Bedre Nætter tilbyder gratis vejledning, hvis du har brug for hjælp til at finde den sommerdyne, der er helt rigtig for dig.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat