figure figure

Sengestel

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

7 af de bedste sengestel

Sengestel er også et andet ord for en sengeramme. Et stel til sengen er med til at give den et særpræg. Sengestel købes typisk separat, hvortil lamelbund og madras skal tilkøbes. Der findes et hav af forskellige sengestel, som har hver deres individuelle look.

Her gennemgår vi nogle af de sengestel, vi hos Sleepzone.dk vil anbefale til dig, der gerne vil have høj kvalitet til prisen.

Vi hos Sleepzone.dk har været på udkig efter de bedste sengestel på markedet. Vi har fundet frem til 7 forskellige sengestel, som alle falder i vores smag ift. kvalitet og pris. Vi har gjort det nemmere at sammenligne de forskellige sengestel ved at samle dem herunder. Tag et kig – måske er der noget, som falder i din smag?

Største besparelse

Sokkelseng (Bøg) – 180×200

6990.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sokkelsengen er lukket ind under madrasserne. Dermed bliver der langt mindre daglig rengøring, da du jo ikke kan komme til med støvsugeren.

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Populært valg

Bed City Spirit Sengeramme – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengestellet har samme mål som en normal dobbeltseng, med en bredde på 200 cm. og en dybde på 180 cm. Det lysebrune look og de mange stofknapper gør sengen indbydende[..]

Style Sengeramme (Hvid) – 160×200

1899 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengen måler 160×200. og er til dig, der er på udkig efter en robust løsning, som ikke går på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Desuden er prise[..]

Messina Fyr Olie – 180×200

4799 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengerammen er udstyret med skuffer, hvilket gør den perfekt til opbevaring. For at være helt præcis får du fire skuffer under sengen – og det er en smart måde at udn[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Messina Fyr Hvid Sengeramme – 180×200

4799 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Fyrtræet er ekstremt holdbart og så er det ganske enkelt dejligt at se på. En seng som er dejlig at se på, det er typisk en seng du sover godt i. Det er værd at huske[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Hvorfor vælge et stel til sengen med opbevaringsplads?

Der er mange gode grunde til at vælge et sengestel med opbevaringsplads. Her er to gode grunde til at tage dette kriterie med i overvejelserne, når du går på udkig efter din næste seng.

Se alle senge med opbevaring

Er du studerende?

Mange studerende oplever mangel på plads i deres bolig. Typisk er studerende bosat i en lejlighed, hvor plads ikke er det, der er mest af. Derfor kan det være en god ide at udnytte pladsen bedst muligt og eksempelvis komme sengetøj og andre ting i skuffer under sengen. Pladsen under sengen er meget typisk overset, og kunne i mange tilfælde være udnyttet bedre.

Lider du af pladsmangel i skabe, skuffer mm.?

Generelt er folk dårlige til at holde orden i deres opbevaring. Sengetøj, skitøj, sommertøj osv. er ting, som ikke bruges hele året rundt. Derfor kan det være en fordel at gemme disse ting ”længst” væk, da du ikke på daglig basis skal have fat i dem. Her kan pladsen under sengen være en oplagt mulighed, da du derved kan gemme disse ting væk i stedet for at opbevare dem i tøjskabet, hvor de kommer til at være i vejen og genere.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat