figure figure

Sengestel

7 af de bedste sengestel

Sengestel er også et andet ord for en sengeramme. Et stel til sengen er med til at give den et særpræg. Sengestel købes typisk separat, hvortil lamelbund og madras skal tilkøbes. Der findes et hav af forskellige sengestel, som har hver deres individuelle look.

Her gennemgår vi nogle af de sengestel, vi hos Sleepzone.dk vil anbefale til dig, der gerne vil have høj kvalitet til prisen.

Vi hos Sleepzone.dk har været på udkig efter de bedste sengestel på markedet. Vi har fundet frem til 7 forskellige sengestel, som alle falder i vores smag ift. kvalitet og pris. Vi har gjort det nemmere at sammenligne de forskellige sengestel ved at samle dem herunder. Tag et kig – måske er der noget, som falder i din smag?

Bedst til prisen

Sokkelseng (Bøg) – 180×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Denne flotte sokkelseng (også kendt som en kasseseng) i bøg kan både bruges til en almindelig lamelbund og til en elevationsbund. Du kan dermed bruge det til den type madras, du vil, og behøver ikke at udskifte sengestellet, hvis du får en ny.

Group 45 Passer til lamelbund og elevationsbund
Group 45 Smuk finish i bøg

Sokkelsengen er lukket ind under madrasserne. Dermed bliver der langt mindre daglig rengøring, da du jo ikke kan komme til med støvsugeren.

Læs mere

Messina Sengeramme i Hvid Fyr

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengestellet er produceret i et smuk minimalistisk design, som giver sengen et enkelt look. Materialet er hvidmalet fyr, der giver sengen en lang holdbarhed.

Group 45 Massivt fyr
Group 45 Gratis fragt
Group 45 Moderne og minimalistisk

Der er tilføjet 4 skuffer underneden, hvortil der kan købes sengehylder i samme design. Dette giver sengen en funktionalitet, som kan være guld værd i mange hjem, da du får ekstra plads til opbevaring af eksempelvis sengetøj mm., som ellers skulle have haft plads et andet sted i din bolig.

Pladsen under sengen er typisk ikke udnyttet i de fleste danske hjem. Det har man forsøgt at gøre i Messina, hvor du ikke blot køber et sengestel, men du køber også ekstra opbevaringsplads.

Læs mere

Kaagaard Stel til Sengen – 180×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengestellet er skabt i et klassisk og enkelt look, der passer til mange stilarter. Den vil for eksempel passe perfekt i en minimalistisk indretning. Du kan bruge sengestellet til både elevationsbunde, lamelbunde og boksmadrasser.

Group 45 Enkel og minimalstisk stil
Group 45 Høj kvalitet og holdbarhed

Sengen er produceret i Danmark af kvalitetsmaterialer. Dermed kan du være sikker på, at du kan bruge den i mange år fremover.

Læs mere

Kaagaard 380 Sengeramme – 180×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Du kan vælge stellet i enten hvid eller natur. Begge dele er fremstillet i lakeret MDF-plade. Sammen med stålbenene opnår du et klassisk og tidløst udseende.

Group 45 Lakeret MDF i hvid eller natur
Group 45 Stålben på 28 centimeter

Du kan bruge stellet til både elevationsbunde og til boksmadras. Det gør den fleksibel og alsidig. Der er mulighed for at medkøbe en gavl at sidde opad.

Læs mere

Wrap Sengeramme – 180×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dette smukke og enkle sengestel  skaber en naturlig og hyggelig stel om din seng. Det er fremstillet i massiv eg, der er blevet olieret. Det giver et på en gang råt og hyggeligt udseende.

Group 45 Matlakeret egefinér
Group 45 Uden lamelbund
Group 45 Til vendbar madras

Sengen leveres med både ben i sort pulverlakeret metal og gavle til hovedenden og fodenden i samme smukke træ som resten af sengen. Dermed behøver du ikke at tilkøbe det.

Læs mere

Bed City Spirit Sengeramme – 180×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her har vi en vaskeægte royal klassiker. Dette sengestel har et helt unikt design, som ikke ses mange andre steder. Den besidder et helt igennem gennemført look, som giver dig følelsen af at ligge i en seng, der kunne være placeret i ét af mange værelser på et royalt slot.

Designet er sofistikeret med en anelse af antikvitet, som kommer til udtryk i den store flotte hovedgavl, der medfølger sengen.

Group 45 Bøg trælakeret
Group 45 Beskyttelse: tekstil imprægnering

Sengestellet har samme mål som en normal dobbeltseng, med en bredde på 200 cm. og en dybde på 180 cm. Det lysebrune look og de mange stofknapper gør sengen indbydende og er til dig, som ønsker et helt særligt møbel til dit soveværelse.

Læs mere

Style Sengeramme (Hvid) – 160×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dette sengestel er et mere traditionelt ét af slagsen. Sengestellet er fremstillet i hvidt melamin, der giver sengen et stilrent design. Der medfølger et hovedgærde til sengen i samme design som rammen.

Group 45 Passer til boks-, spring- og elevationsmadras
Group 45 Gratis fragt

Sengen måler 160×200. og er til dig, der er på udkig efter en robust løsning, som ikke går på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Desuden er prisen på sengestellet overkommelig, hvilket også gør denne model til en eftertragtet løsning.

NB: For at finde produktet skal du på Unoliving.dk søg på ‘Style Sengeramme – Hvid 160×200’

Læs mere

Hvorfor vælge et stel til sengen med opbevaringsplads?

Der er mange gode grunde til at vælge et sengestel med opbevaringsplads. Her er to gode grunde til at tage dette kriterie med i overvejelserne, når du går på udkig efter din næste seng.

Se alle senge med opbevaring

Er du studerende?

Mange studerende oplever mangel på plads i deres bolig. Typisk er studerende bosat i en lejlighed, hvor plads ikke er det, der er mest af. Derfor kan det være en god ide at udnytte pladsen bedst muligt og eksempelvis komme sengetøj og andre ting i skuffer under sengen. Pladsen under sengen er meget typisk overset, og kunne i mange tilfælde være udnyttet bedre.

Lider du af pladsmangel i skabe, skuffer mm.?

Generelt er folk dårlige til at holde orden i deres opbevaring. Sengetøj, skitøj, sommertøj osv. er ting, som ikke bruges hele året rundt. Derfor kan det være en fordel at gemme disse ting ”længst” væk, da du ikke på daglig basis skal have fat i dem. Her kan pladsen under sengen være en oplagt mulighed, da du derved kan gemme disse ting væk i stedet for at opbevare dem i tøjskabet, hvor de kommer til at være i vejen og genere.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev