figure figure

Sengerammer 180×200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - September 2021

De bedste tilbud på sengerammer 180×200

Indrømmet. Her hos Sleepzone.dk kan vi godt lide et pænt soveværelse, der består af en god seng, som har et eksklusivt udseende.

En af de bedste og nemmeste måder at få sengen til at se eksklusiv ud på, det er at købe en sengeramme 180×200.

Du finder lige nu nogle af de bedste tilbud på sengerammer 180×200 cm hos Bedre Nætter – se udvalget her!

Har du svært ved at finde sengerammer, der er gode/flotte til prisen? Vi ved, hvor svært det kan være at gennemskue de forskellige forhandleres priser og udvalg.

For hvornår er en sengeramme egentlig så billig, at du har lyst til at købe den? Det er et spørgsmål, som de færreste kan svare på.

Bare rolig. Her hos Sleepzone.dk har vi et godt øje for at finde senge, madrasser og ikke mindst sengerammer 180×200, der er gode til prisen. Derfor har vi her fundet nogle af de absolut bedste tilbud på sengerammer, hvor du får ekstra meget for dine penge.

Testvinder

Messina Fyr Hvid Sengeramme – 180×200

4799.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Fyrtræet er ekstremt holdbart og så er det ganske enkelt dejligt at se på. En seng som er dejlig at se på, det er typisk en seng du sover godt i. Det er værd at huske[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Messina Kernebøg Sengeramme – 180×200

7899.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Massiv kernebøg er i øvrigt et materiale, der er yderst holdbart og flot at se på. En hurtig berøring af materialet vil overbevise dig om, at her har du med et rigtig[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Style Sengeramme (Hvid) – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Derudover følger et hovedgærde med, hvilket er en stor fordel, hvis du godt kan lide at sidde i sengen og læse, se tv, arbejde på computeren eller noget lignende. Sty[..]

Vi anbefaler: Køb sengerammer 180×200 i massivt træ

Hvis du er typen, der gerne vil have møbler, der kan holde i mange år frem og som samtidig bærer præg af en høj kvalitet, så er der ingen tvivl om, at du bør gå efter massivt træ. Massivt træ er først og fremmest et materiale, der kan holde i mange årtier.

Derudover synes vi hos Sleepzone.dk, at for eksempel massiv eg har et meget pænere udseende end for eksempel MDF. Dette er selvfølgelig vores personlige holdning og der findes ikke et ”rigtigt” og ”forkert” svar. Dog er der ingen tvivl om, at massivt træ er mere holdbart end MDF. Og det er værd at tage med i dine overvejelser, hvis du gerne vil undgå at købe ny sengeramme hvert femte år.

Hvis du er stødt på en flot sengeramme i størrelsen 180×200, så er du meget velkommen til at dele den med os i kommentarfeltet herunder. Og hvis prisen er god, så kan det jo være, at vi tilføjer den til vores indlæg.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat