figure figure

Sengerammer 180×200

De bedste tilbud på sengerammer 180×200

Indrømmet. Her hos Sleepzone.dk kan vi godt lide et pænt soveværelse, der består af en god seng, som har et eksklusivt udseende.

En af de bedste og nemmeste måder at få sengen til at se eksklusiv ud på, det er at købe en sengeramme 180×200.

Du finder lige nu nogle af de bedste tilbud på sengerammer 180×200 cm hos Bedre Nætter – se udvalget her!

Har du svært ved at finde sengerammer, der er gode/flotte til prisen? Vi ved, hvor svært det kan være at gennemskue de forskellige forhandleres priser og udvalg.

For hvornår er en sengeramme egentlig så billig, at du har lyst til at købe den? Det er et spørgsmål, som de færreste kan svare på.

Bare rolig. Her hos Sleepzone.dk har vi et godt øje for at finde senge, madrasser og ikke mindst sengerammer 180×200, der er gode til prisen. Derfor har vi her fundet nogle af de absolut bedste tilbud på sengerammer, hvor du får ekstra meget for dine penge.

Messina Fyr Hvid Sengeramme – 180×200

4799.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis vi skal være ærlige (og det skal vi), så er denne sengeramme ved navn Messina vores favorit. Her får du en skøn sengeramme 180×200 i hvidmalet fyr og med praktiske og store opbevaringsmuligheder.

Designet er uhyre funktionelt og gør denne ramme til det perfekte køb, hvis du er på jagt efter en seng med opbevaring. Kvaliteten er bestemt ikke til at tage fejl af.

Group 45 Prismatch
Group 45 4 skuffer under seng
Group 45 I massivt fyr

Fyrtræet er ekstremt holdbart og så er det ganske enkelt dejligt at se på. En seng som er dejlig at se på, det er typisk en seng du sover godt i. Det er værd at huske, når du skal købe ny sengeramme til din dobbeltseng.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Messina Kernebøg Sengeramme – 180×200

7899.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Messina i kernebøg er en flot sengeramme og ikke mindst yderst kvalitetsfyldt i forhold til prisen. Noget af det unikke ved denne sengeramme 180×200, det er den bygget i massivt træ af træsorten kernebøg.

 

Group 45 Mulighed for opbevaring
Group 45 Gratis levering
Group 45 Prismatch

Massiv kernebøg er i øvrigt et materiale, der er yderst holdbart og flot at se på. En hurtig berøring af materialet vil overbevise dig om, at her har du med et rigtigt lækkert møbel at gøre

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Style Sengeramme (Hvid) – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vi bliver i den enkle og minimalistiske boldgade. Her har vi en sengeramme ved navn Style. Den er lavet i hvid melamin, hvilket giver den et klassisk og moderne udseende.

Group 45 Enkel hvid seng med hovedgærde
Group 45 Fragt til 0 kr.

Derudover følger et hovedgærde med, hvilket er en stor fordel, hvis du godt kan lide at sidde i sengen og læse, se tv, arbejde på computeren eller noget lignende. Style passer til box-, spring- og elevationsseng i målene 180×200.

NB: For at finde produktet skal du på Unoliving.dk søg på ‘Style Sengeramme – Hvid 180×200’

Vi anbefaler: Køb sengerammer 180×200 i massivt træ

Hvis du er typen, der gerne vil have møbler, der kan holde i mange år frem og som samtidig bærer præg af en høj kvalitet, så er der ingen tvivl om, at du bør gå efter massivt træ. Massivt træ er først og fremmest et materiale, der kan holde i mange årtier.

Derudover synes vi hos Sleepzone.dk, at for eksempel massiv eg har et meget pænere udseende end for eksempel MDF. Dette er selvfølgelig vores personlige holdning og der findes ikke et ”rigtigt” og ”forkert” svar. Dog er der ingen tvivl om, at massivt træ er mere holdbart end MDF. Og det er værd at tage med i dine overvejelser, hvis du gerne vil undgå at købe ny sengeramme hvert femte år.

Hvis du er stødt på en flot sengeramme i størrelsen 180×200, så er du meget velkommen til at dele den med os i kommentarfeltet herunder. Og hvis prisen er god, så kan det jo være, at vi tilføjer den til vores indlæg.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev