figure figure

Auping senge

En skræddersyet seng

Drømmer du om en seng, som sammensættes fuldstændig efter netop dine behov? Hvor der er garanteret kvalitet, ligegyldig hvad du vælger? Så er en seng fra Auping måske noget for dig.

Her på siden kan du læse mere om 4 udvalgte Auping senge, der giver en god nattesøvn.

Auping Original med Adagio – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her får du en god innovation elevationsseng til pengene. Auping Original med Adagio har komforten i højsædet, og er med sit tidløse design det sikre valg.

Denne Auping elevationsseng består af to justerbare bunde, som kan indstilles ergonomisk ud fra dine behov. Auping sengerammen toppes med to tilhørende Adagio madrasser.

Group 45 Ventilerende komfortlag
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Justérbare sengebunde

Med kombinationen af en Auping Original elevationsbund og Adagio madras får du en komplet løsning, som med garanti vil give dig en god nats søvn.

Auping Original med Inizio – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En seng hvor komfort og design hånd i hånd. Med denne Auping seng får du et moderne udtryk med en høj komfortstandard.

Især elevationsbundens nemme justerbarhed gør det muligt at tilpasse sengen til lige netop dig. Dette giver den bedste personlige komfort.

Group 45 3 komfortzoner
Group 45 Elevationsbund
Group 45 2 Inizio-madrasser

Den har en Auping sengeramme, som er solid men minimalistisk i sit udtryk, og passer derfor ind i de fleste hjem.

Auping Original med Cresto – 180×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Auping original med Cresto går all-in på komfort.

Denne Auping seng er derfor noget for dig, hvis du har fokus på komfort og luksus. Den er med sin elevationsbund og Cresto madras nem at indstille så den passer ergonomisk til lige netop dig.

Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Indbygget topmadras
Group 45 Elevationsbund

En Latex Pura topmadras skaber god ventilation, hvilket både giver dig en bedre nattesøvn, og gør, at sengen bedre kan ånde. Det er derfor et godt valg for både dig og din Auping seng.

Auping Auronde – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her får du en topmoderne Auning seng, hvor natbord og seng er perfekt kombineret. Og leder du samtidig efter et godt tilbud på en Auping seng, så er det her og nu, du skal slå til.

Denne Auping seng er en klassisk elevationsseng og en vaskeægte designklassiker, som vil gå sig godt i alle hjem.

Group 45 DPPS-pocketfjedre
Group 45 Elevationsbund
Group 45 Design ikon

Vil du have en Auping seng i et personligt design og med høj komfort? Så følg nedenstående link og se et godt Auping tilbud.

Auping Auronde med Vivo – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Auping Auronde er en planseng, der bryster sig af at være både praktisk og rummelig. Endvidere er den også både elegant og stilsikker. Derfor vil den tage sig godt ud i ethvert moderne soveværelse.

Sengerammen er bestående af to plane sengebunde, der hver især måler 90 x 200 cm. Foruden at byde på et klassisk look, har sengen også et højt komfortniveau. Det skyldes især de medfølgende Vivo-madrasser.

Group 45 2 plane sengebund
Group 45 2 stk Vivo madrasser
Group 45 5 komfortzoner

Madrasserne byder på fem komfortzoner, en støttende skulderzone samt en blød hoftezone. Betrækket har endda temperaturregulerende egenskaber, hvilket sikrer, at da aldrig får det for varmt eller for koldt.

Ydermere bør det selvfølgelig også nævnes, at betrækket er både aftageligt og vaskbart. Det skal dog nævnes, at hovedgærde og sengetøj ikke er inkluderet i købsprisen. Derfor skal du selv tilkøbe dette ved siden af.

Auping Essential elevation med vivo – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne variant af Auping Essential er med elevation. Det er en seng, der formår at forene stor liggekomfort med et stilrent design. Det betyder selvfølgelig, at sengerammen er forsynet med to justerbare sengebunde.

De to sengebunde drives af én motor, hvilket gør det nemt at indstille sengen, så du opnår en ideel position for dig. Sengen bryster sig ligeledes af et bæredygtigt design, hvor der kun er anvendt enkle materialer.

Group 45 2 justerbare sengebunde
Group 45 3 motorer
Group 45 2 stk. Vivo madrasser

Dette inkluderer materialer såsom træ, stål og aluminium, der er 100 % genanvendelige. Med i prisen får du også Auping Vivo-madrasser, der er forsynet med fem komfortzoner, støttende skulderzone og hoftezone.

Betrækket på madrassen har selvfølgelig temperaturregulerende egenskaber, der gør, at den er i stand til at tilpasse sig til din kropstemperatur. Dette betræk er desuden aftageligt og vaskbart, hvis det er nødvendigt.

Auping Original med Adagio og elevation – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Original fra Auping er en af deres mest populære senge. I dette tilfælde er den tilmed med elevation. Leder du efter en elegant, komfortabel og funktionel sengeløsning, er denne seng – uden tvivl – et godt bud.

Det er en elevationsseng, der bryster sig af et enkelt design, der er bestående af en solid sengeramme og to justerbare sengebunde. Det er muligt at hæve både hoved- og fodende, så de får en vinkel, der tiltaler dig.

Group 45 2 Adagio madrasser
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Komfortlag af latex

Derfor er det en seng, der tilpasser sig dine specifikke behov. Komforten sikres af de to Adagio-madrasser, der er med i prisen. De byder bl.a. på et komfortlag af latex kaldet Perfo samt hele fem komfortzoner.

Du kan desuden selv vælge den ønskede fasthed. Madrasserne skaber også god ventilation og optimal støtte til kroppen. Dertil bør det nævnes, at betrækket tilmed kan tages af og vaskes i vaskemaskine ved 60 grader.

Auping Essential med Cresto – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her er der tale om en seng, der er en ideel løsning for dig, der værner meget om din nattesøvn, men også har et ønske om at have en seng i et flot og klassisk design. Auping Essential passer nemlig ind i alle indretninger.

Sengerammen består af to plane sengebunde, der ikke blot sikre en høj kvalitet, men også en komfort, der er i højsædet. Den yder nemlig perfekt støtte og god ventilation, så du får de bedste vilkår for en god søvn.

Group 45 2 plane sengebunde
Group 45 2 Cresto-luksusmadrasser

Det høje komfortniveau sikres yderigere af de to Cresto-madrasser, der hver især har fem komfortzoner, et komfortlag af latex kaldet Perfo samt en fleksibel og blød skulderzone, der yder korrekt støtte til skuldrene.

Dertil er det også værd at nævne, at du selv får mulighed for at vælge fasthed. Du kan vælge mellem blød, medium eller hård. Du er derfor sikret, at du kan finde en fasthed, der er den helt rette for netop dig.

Det skal selvfølgelig nævnes, at den angivne købspris ikke inkluderer hverken sengegavl eller sengelinned, som er vist på billedet.

Hvad er særligt ved en Auping seng?

Det er især Auping sengenes spiralnetsbund, som gør, at du oplever optimal sovekomfort. Med denne opnås bedst mulig ventilation, så din søvn bliver uforstyrret, og du restituerer bedre. Desuden falder du også nemmere i søvn, og du vil starte dine dage veludhvilet.

Video: Se hvordan Auping sengenes spiralnetbund fungerer

 

Vælg det rigtige tilbud på en Auping Seng

Når det kommer til at vælge den rigtige seng, skal man huske, at ikke to mennesker er ens. Det bedste råd er at følge ovenstående links til de forskellige senge, således du først og fremmest kan danne dig et overblik over, hvad lige netop du søger. Vælg eventuelt tre ting som det er vigtige for dig, at din seng kan.

Se et godt tilbud på en Auping seng

Prøv sengene på egen krop

Det kan være en god idé at prøve sengene på egen krop, hvilket møbler.dk tilbyder. Når du senere har besluttet dig derhjemme, er det utrolig nemt at bestille din nye Auping seng via hjemmesidernes Auping tilbud.

Sæt prikken over i’et med en Auping topmadras

Trods mange af ovenstående senge er eksempler på pakkeløsninger, der giver dig gode Auping tilbud, så er det ikke alle Auping madrasser, som har en indbygget topmadras. Derfor kan det være en god idé at tilkøbe dette. Om du ønsker, at din seng får én samlet overflade eller ekstra komfort, så er en Auping topmadras en god idé.

Se alle topmadrasser

Forkæl dig selv med Auping dyner og puder

En god nattesøvn afhænger ikke blot af en god seng men også af din dyne og pude. Med Auping dyner skaber du det ideelle soveklima. Det er slut med at vågne op enten badet i sved eller med ondt i halsen. God ventilation er nøgleordene. God nakkestøtte er også vigtigt, så man ikke får ondt i hovedet, og det kan Auping puder give dig.

Se en Auping dyne til en god pris

Video: Aupings bæredygtige fabrik

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev