figure figure

Ragna senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Juli 2024

Ragna er en af de hotteste sengeserier inden for elevationssenge, så har du ikke allerede kigget nærmere på sengene fra denne serie, så bør du gøre det nu. Ragna sengene udmærker sig på så mange parametre, at vi har valgt at dedikere en hel underside til sengeserien.

På denne side vil du få et overblik over, hvad der gør den udvalgte sengeserie til noget særligt, ligesom du vil få et indblik i, hvilke størrelser du kan vælge mellem, hvordan du bestiller en elevationsseng fra kollektionen og meget mere.

I guiden vil du også kort blive introduceret for, hvad andre kunder har sagt om Ragna kollektionen. Med al denne info bør du have gode forudsætninger for at vurdere, om det kunne være en kollektion efter din smag.

Ragna senge skiller sig ud fra andre elevationssenge

Inden for elevationssenge findes der rigtig mange interessante kollektioner, der er værd at kigge nærmere på. Ragna er dog ikke bare én ud af mange serier – det er klart en af de mest interessante, hvis du spørger os.

Ragna senge skiller sig nemlig ud på en lang række parametre. Nogle af disse parametre vil vi komme ind på i dette afsnit, så du kan blive lidt klogere på sengene.

Ragna er først og fremmest en interessant sengekollektion, fordi sengene er danskproducerede, og fordi alting er tænkt ned til mindste detalje. Sengene er fremstillet af nøje udvalgte materialer, der ikke blot sikrer en høj ergonomi, men også en lang holdbarhed. Endvidere byder sengene på rene nordiske linjer, hvorfor de vil passe ind i ethvert soveværelse.

Ragna udmærker sig også ved, at alle sengene fra kollektionen er udstyret med en lydsvag og stærk elevationsmotor. Af andre højdepunkter kan der nævnes de syv komfortzoner, de ergonomiske pocketfjedre og det vaskbare betræk.

Sengene er ikke kun ergonomiske og holdbare. De er også allergivenlige og bæredygtige. Allergivenlige, fordi der er blevet anvendt naturlige materialer, der virker antibakterielt. Bæredygtige, fordi der er taget højde for miljøet i både materialevalget, produktionen og distributionen.

Med en seng fra denne kollektion (Ragna) kan du også glæde dig over de mange små, men smarte detaljer såsom lysfunktion og integrerede sidelommer. Det er svært at finde en elevationsseng med så mange smarte detaljer og funktioner.

Opsummeret – her er nogle af fordelene:

 • Allergivenlige
 • Bæredygtige
 • Holdbare
 • Smarte funktioner (lysfunktion, sidelommer osv.)
 • Rene nordiske linjer
 • Syv komfortzoner
 • Vaskbart betræk
 • … og mange andre ting!
Se udvalg af Ragna senge

Fra enkeltsenge til dobbeltsenge

Ragna sengene fås naturligvis ikke kun i én, men i mange forskellige størrelser. Ragna serien rummer gode senge til både enlige og par, så der er helt sikkert også en seng, der passer til dig, hvad end du bor alene eller med en partner.

Her er størrelserne:

Du kan finde en elevationsseng i den ønskede størrelse, hvad end det er en enkeltseng på 80 x 200 eller 90 x 200, en lidt større seng på 120 x 200 eller 140 x 200, eller om det er en dobbeltseng på 160 x 200 eller 180 x 200, du ønsker at erhverve dig. Alle disse størrelser er tilgængelige på nuværende tidspunkt.

Prisen stiger naturligvis i takt med størrelsen, men der er rig mulighed for at finde en god elevationsseng uden at bruge en formue – med serien Ragna.

Ragna senge kan prøves helt risikofrit i 100 dage

Ragna er på mange måder en fantastisk sengekollektion, men vi kan selvfølgelig ikke garantere, at elevationssengene fra denne kollektion matcher alle dine ønsker. Er du også i tvivl om, hvorvidt serien er det rette valg for dig, så kan du glæde dig over, at du ikke løber nogen egentlig risiko ved at tage chancen.

Ragna senge leveres med 100 dages risikofri prøveperiode. Det betyder helt konkret, at du har 100 dage til at teste og evaluere din seng. Hvis den mod forventning ikke lever op til dine forventninger, så kan du med god samvittighed og uden problemer returnere den. Du kan også blot vælge at ombytte madrassernes fasthed, hvis det er madrasserne, du ikke er helt tilfreds med.

Prøv Ragna i 100 dage risikofrit

Sådan bestiller du en seng fra Ragna kollektionen

Ragna er noget af det hotteste af det hotteste inden for elevationssenge lige nu, så vi kan sagtens forstå, hvis du har forelsket dig i en seng fra denne kollektion. Er du klar til at handle, så bør du læse videre, idet vi nu præsenterer dig for, hvordan du bestiller en seng fra Ragna kollektionen.

Sådan gør du:

 1. Klik dig ind på kategorisiden (vi linker direkte dertil)
 2. Find den ideelle sengestørrelse (f.eks. 120 x 200 eller 180 x 200)
 3. Vælg farve, fasthed, topmadras, gavl (valgfrit), kuvertlagen (valgfrit) og samlebeslag (valgfrit)
 4. Klik på Læg i indkøbskurv
 5. Klik på Gå til betaling
 6. Indtast dine leveringsoplysninger
 7. Klik på Fortsæt
 8. Vælg betalingsform og gennemfør betalingen
 9. Vælg leveringsform
 10. Afslut bestillingen

Sværere er det faktisk ikke at bestille en ny elevationsseng.

Kniber det med at få pengene til at række til den elevationsseng, du har udset dig, så kan du evt. købe sengen på afbetaling. Nordic Dream tilbyder finansiering i samarbejde med Santander.

Hvad siger kunderne om Ragna elevationssengene?

Ragna er ikke en ret gammel sengeserie og kan i øvrigt heller ikke købes ret mange steder. Trods det er der tale om en ganske populær serie af elevationssenge.

Ragna har ikke kun høstet en masse positiv omtale blandt sengeeksperter, men også blandt helt almindelige forbrugere. Det ser man f.eks., hvis man besøger Trustpilot og søger efter Nordic Dream. Her er der efterhånden mange kunder, der har givet deres mening til kende.

Ragna – og sengene herfra – får bl.a. stor anerkendelse for at være lette at betjene, for at byde på uovertruffen ergonomi og for at være yderst moderne.

Det er ikke sikkert, at du får samme oplevelse som de mange tilfredse kunder, men med så mange positive tilkendegivelser er det meget svært at forestille sig, at du ikke vil blive glad for din nye seng. Hvis ikke, så får du blot pengene tilbage (der gives jo 100 dages tryghedsgaranti på alle sengene).

Læs kundeudtalelser for Ragna elevationssenge

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat