figure figure

Queen size seng

Drømmen om en queen size seng lever hos rigtig mange danskere. Det gælder ikke mindst danske par, som foretrækker en stor og rummelig seng. Selve begrebet queen size stammer naturligvis fra USA, hvor man generelt er glade for store senge og store møbler i det hele taget. Fænomenet er nu også kommet til Danmark og resten af Europa, hvor vi sagtens kan se fordelene ved en stor seng.

Queen size sengen er større end gennemsnittet, hvilket helt naturligt stiller nogle krav til dit soveværelse mht. størrelsen. Har du dog allerede sikret dig, at der er plads til en seng i queen size i dit soveværelse, så bør du ikke holde dig tilbage med at købe denne størrelse seng.

Her på siden vil du bl.a. få svar på, hvad der definerer en queen size seng, hvad sådanne senge koster, hvilke der er de mest populære og meget mere. Måske finder du ovenikøbet din drømmeseng blandt de udvalgte.

Dreamline Luksus Komfort 180×210 cm

42995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dreamline er også et mærke, man bør holde øje med, når man skal kigge efter en ny queen size seng. Det er f.eks. værd at kigge på modellen Dreamline Luksus Komfort, som er en vaskeægte bestseller. Hos Sengetid bliver den lige nu fremhævet som ABSOLUT TOPMODEL.

Denne seng i queen size fra danske Dreamline / Norland er tilegnet den kræsne forbruger, som vil have det bedste af det bedste, og som er villig til at betale for det. Denne seng er guidens dyreste af slagsen, men vi mener, at den lever op til prisen.

Sengen er især kendt for dens meget høje ergonomi, som sikres gennem de forskellige lag bestående af en ergonomisk topmadras, springmadras og boxmadras.

 • Topmadrassen byder på en vinter- og sommerside og er derfor velegnet til helårsbrug.
 • Springmadrassen har latex polstring og indeholder smartpocket fjedre.
 • Boxmadrassen har et dobbelt lag pocketfjedre. Denne madras er indrammet af en flot ramme af svensk fyrretræ.
Køb Dreamline Luksus Komfort 180×210 cm
Group 45 Produceret i Danmark
Group 45 25 års brudgaranti
Group 45 Gratis levering

Med disse forskellige madrasser kan du gå en fantastisk søvn i vente – hver eneste nat.

Ved køb af denne storsælgende queen size seng skal du træffe nogle forskellige valg. Du skal først og fremmest vælge mellem farverne sort, mørkegrå og lysegrå. Dernæst skal du vælge mellem de tilgængelige fastheder, topmadrasser, ben og gavl. Sidstnævnte, gavl, medfølger ikke i prisen og skal derfor tilkøbes mod merbetaling.

Den udvalgte kontinentalseng tilhører gruppen af eksklusive senge, så måske overvejer du, om den er pengene værd? Men fortvivl ej; du får 25 års garanti på sengen. Du kan endvidere få tilbudt rentefri finansiering, hvis et højt kontantbeløb vil udfordre din økonomi.

Fremhævede fordele og features:

 • Mærke: Dreamline
 • Størrelse: 180 x 210 cm.
 • Brudgaranti: 25 år
 • Farve(r): Lysegrå, sort og mørkegrå
 • Fasthed: 3 forskellige
Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Norland Cloud EL 180×210 cm.

34495.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Norland Cloud EL er ligesom forrige model en elevationsseng – denne gang fra danske Norland. Her er vi lige gået et pristrin op, men du får til gengæld også en lidt større seng (180 x 210) med hele 25 års garanti.

Her får du en yderst intelligent og moderne queen size seng, der kan styres via en app. Du downloader blot app’en ned på din smartphone eller tablet, hvorefter du kan indstille på flere forskellige ting.

Stilmæssigt er det en pæn og elegant seng, der fås i farverne lysegrå og mørkegrå. For at få endnu større indflydelse på designet kan du endvidere vælge dine foretrukne sengeben og din foretrukne sengegavl, så sengen får det ønskede look.

Køb Norland Cloud EL 180×210 cm.
Group 45 25 års brudgaranti
Group 45 Dansk LINKA motor

Med sengen medfølger der en 9 cm. tyk topmadras, der er betrukket med naturligt bambus. Denne topmadras kommer med god ventilation og ergonomi, hvilket vil have en helt klar indvirkning på din søvnkvalitet. Du er desuden sikret en høj seng, der måler hele 67 cm. inkl. benene. Den er altså både bredere, længere og højere end den typiske queen size seng.

Bemærk derforuden, at sengen er skridsikker, hvilket er med til at sikre, at topmadrassen ligger stabilt natten igennem.

Ønsker du mere viden om den omtalte queen size elevationsseng, så besøg forhandleren.

Fremhævede fordele og features:

 • Mærke: Norland
 • Størrelse: 180 x 210 cm.
 • Brudgaranti: 25 år
 • Farve(r): Lysegrå og mørkegrå
 • Fasthed: 3 forskellige
Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Hvad er en queen size seng?

En queen size seng er, som allerede nævnt, større end gennemsnittet, men hvad er målene på sådanne senge?

Officielt måler en seng i queen size 160 cm. i bredden og 200 cm. i længden. Der findes dog også 180 x 200 cm. senge, som betragtes som queen size senge.

De fleste vil kunne stille sig tilfredse med en 160 x 200 cm. seng. Denne størrelse seng er lidt større end en halvandenmandsseng (140 x 200) og lidt mindre end en dobbeltseng (180 x 200). Det er et godt kompromis for især par.

Med en queen size seng får man en seng, der er stor og rummelig, men som ikke nødvendigvis fylder hele soveværelset. Den kan bruges af én person, men egner sig også glimrende til samboende par.

Er du efterhånden ved at vokse ud af enkelt- eller halvandenmandssengen, så vil omtalte sengetype være et rigtig godt valg. Man er i hvert fald sikret masser af plads.

Valg af queen size seng

En seng i queen size lever måske op til dine størrelsesmæssige krav, men hvad forventer du ellers af din kommende seng? Det er du nødt til at gøre dig nogle overvejelser omkring.

Det er altid en god ting at gå efter en tilstrækkelig stor seng, men der er også andre faktorer, der spiller ind.

Til en start bør du beslutte dig for, hvilken sengetype du vil købe. Skal det være en elevationsseng, kontinentalseng eller noget helt tredje? Overvej også, om du har nogle præferencer i forhold til opbevaringsmuligheder, sengeben, materiale, sengehøjde osv. osv.

Senge i queen size findes i tusindvis af forskellige varianter, så valget er måske ikke så let, som man havde forestillet sig.

Når man skal bruge så mange penge på et nyt møbel, i dette tilfælde en seng, så vil man jo gerne have så meget for pengene som muligt. Derfor er tiden, man bruger på research og informationssøgning, givet godt ud.

Trænger du til noget faghjælp til at vælge din næste queen size seng, så tag da et kig på vores anbefalinger i de kommende afsnit.

Hvad koster en seng i queen size?

Det er ingen hemmelighed, at størrelsen på en seng har meget at sige i forhold til prisen, men prisen afhænger også af andre ting.

Det afhænger i lige så høj grad af kvaliteten, mærket og af eventuelle tilvalg. Vælger man den dyreste seng, de dyreste ben, den dyreste gavl og de dyreste madrasser, så kan købet hurtigt blive et dyrt et af slagsen. Man kan omvendt også slippe ret billigt, hvis man vælger en af de billigere queen size senge i mellemhøj kvalitet.

Senge i queen size koster som regel fra 5.000 kr. og opefter. I vores research kiggede vi på flest senge i prisklassen 10.000-20.000, men der var også senge til 45.000 kr. Hvor billigt du kan slippe afhænger derfor meget af, hvor kræsen du er, og hvilke præferencer du har.

Sengetid har et stort udvalg af senge i queen size, så kunne du tænke dig at få svar på, hvad de forskellige senge koster, så besøg denne forhandler. Deres senge kommer fra mærker som Dreamline, Krone og Norland – altså nogle af de bedste sengemærker i nyere tid.

Se priser hos Sengetid

Har du brug for en endnu større seng?

I så fald er der rig mulighed for det.

En queen size seng er en temmelig stor seng, men der findes faktisk endnu større senge.

Går man niveauet op, så findes der senge i målene 180 x 200 cm. Og skulle det mod forventning ikke være stort nok, så findes der også både 200 x 200 og 210 x 210 senge. Du skal derfor ikke nødvendigvis lade dig nøjes med en seng i queen size, hvis du i virkeligheden har brug for mere plads. Du skal dog være villig til at betale en højere pris, hvis du i stedet for en queen size seng vælger en seng i king size.

Er du omvendt kommet frem til, at en queen size seng er en anelse for stor til dit soveværelse eller dine behov, så findes der også masser af mindre senge. Overvej f.eks. en 120 x 200 eller 140 x 200 seng, som er et godt, men mindre, alternativ til queen size sengene. Vi er sikre på, at der findes en seng i netop den størrelse, som du finder mest passende.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev