figure figure

ILVA

Et levende og inspirerende boligunivers

ILVA er en af landets største og førende forhandlere af møbler og boligindretning. De har hele 41 bolighuse spredt over hele landet. Foruden dette har de også en webshop, hvorpå hele deres samlede udvalg er repræsenteret. Dette udvalg har – med garanti – også noget for dig.

I og med, at ILVA netop er én af de største forhandlere af møbler og interiør i Danmark, er det også en forhandler, de fleste er bekendt med. Det er dog ikke ensbetydende med, at du også er bekendt med deres udvalg af senge, der har rigtig meget at byde på.

Få alt til soveværelset hos ILVA.dk

Bredt udvalg af senge til ethvert behov

Hos ILVA er du garanteret at kunne finde en seng, der er noget for dig. Deres udvalg er både stort og yderst differentieret, hvorfor du ikke skal være bekymret for, om det også indeholder noget for dig. Faktisk er det et udvalg, der har noget at byde på for alle og enhver.

Det er en af de klare fordele ved at købe seng hos en forhandler hos ILVA. Uanset hvad du stiller af krav og har af ønsker til din kommende seng, er du garanteret at kunne finde den blandt det udvalg, der er at finde hos ILVA. Enten på deres netbutik eller i en af deres 41 danske butikker.

Se det store udvalg af senge hos ILVA.dk

Hvad er dine behov?

At du ikke skal gå på kompromis med dine ønsker og krav er en klar fordel. Det er naturligvis med til at sikre, at du kan få en seng, som du drømmer om. Mange undervurderer, hvor vigtigt det kan være, at hvert ønske er opfyldt, men ofte sætter det prikken over I’et på din nattesøvn.

Det kræver dog, at du ved, hvad du er på jagt efter. Hvis du ikke ved det, er det svært at sikre, at det er den helt rette seng, du ender med at købe. I langt de fleste tilfælde har man dog en god idé om, hvad man leder efter, når man beslutter sig for at gå på jagt efter en ny seng.

Udvalg af senge fra kendte brands

Hvis du beslutter dig for, at du ønsker at købe en seng hos ILVA, er du sikker på at få en seng, der ikke blot byder på høj kvalitet, men også en komfort i højsædet. Det kan du være sikker på, da der er tale om et udvalg, der udelukkende er bestående af senge fra velkendte brands.

Blandt deres udvalg af senge finder du blandt andet modeller fra brands såsom Dunlopillo, Nocturne, Temprakon og Tempur. Fælles for disse brands er, at de alle er kendt for at levere senge, hvor de ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

Ønsker du at være sikker på, at du får købt en seng, hvor der ikke er gået på kompromis med noget, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Dunlopillo, Nocturne, Temprakon og Tempur alle er brands, der er værd at undersøge. Her er der i hvert fald ikke gået på kompromis med noget.

Se senge fra alle mærker

Attraktiv finansiering på senge uden renter og gebyrer

Det er ikke alle, der er så heldige, at de har råd til at betale den fulde pris for en seng. Det er nemlig ikke et helt lille køb. Tværtimod er der tale om et stort køb, der nemt kan løbe op i en pris, der lyder på den anden side af 20.000 kr. I nogle tilfælde kan prisen endda være over 50.000 kr.

Hvis du er en af dem, der har svært ved at finde pengene til at købe en seng, så er ILVA klar til at hjælpe. Når du køber en seng hos ILVA, har du nemlig mulighed for at finansiere betalingen af sengen. Det er gældende, uanset hvor dyr en seng, du beslutter dig for at købe.

Læs mere om finansiering her

Mulighed for afbetaling

Fælles for alle senge er, at de kan finansieres via Express Bank, som ILVA har et samarbejde med. Ved betaling kan du selv vælge, om du ønsker at dele din betaling over 10, 20 eller 50 måneder. Du skal dog købe for mindst 20.000 kr., hvis du ønsker at dele din betaling over 50 måneder.

Er du ikke i en position, der gør det muligt at betale senges fulde pris, behøver du derfor ikke at gå på kompromis med dine ønsker, for at få råd. Tværtimod kan du blot indgå en afbetalingsordning, så du over enten 10, 20 eller 50 måneder kan afdrage sengens fulde beløb.

Hvad der dog er særligt bemærkelsesværdigt er, at de hos ILVA tilbyder, at du kan finansiere dit sengekøb uden renter eller gebyrer. Det betyder, at du ikke skal frygte for, at det bliver dyrt for dig at købe din seng på en afbetalingsordning.

Gratis levering på sengekøb

Det er ikke billigt at købe en seng. Det er du helt sikkert godt klar over. Derfor har du næppe lyst til at bruge for mange penge yderligere på at betale for levering. Hvis du har det på denne måde, så er ILVA det helt rette sted for dig at købe din nye seng.

Hvis du beslutter dig for at købe en seng hos ILVA, så koster det dig nemlig intet at få den leveret. Det betyder, at du kvit og frit kan få den leveret til kantsten. Den bliver derfor ikke løftet ind i din bolig, medmindre du selv vælger at betale ekstra for dette.

I mange tilfælde kan det være en god idé at gøre dette, da du derved selv undgår at slæbe på din nye seng. Fragtmændene har ofte udstyr med, der gør det en kende lettere at løfte på den tunge seng. Derfor skal du kun selv stå for at få den samlet, når den er blevet leveret.

Har du i sinde at købe en ny seng, så er der derfor op til flere gode grunde til, at du skal købe den hos ILVA. Ikke nok med, at de har et stort udvalg af senge, der alle er fra kendte brands, så har de også 90 nætters ombytning, hvorfor du kan sove i din nye seng i 90 nætter, og stadig bytte den.

Se alle ILVA's senge

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat