figure figure

Emma Madras

En testvindende madras

Emma er et tysk firma, der har specialiseret sig i at udarbejde madrasser og hovedpuder, der skaber den bedst mulige søvnoplevelse. Det er især Emma Madras, der har medført, at de i dag har udvidet til mere end 21 lande fordelt på fem kontinenter.

Emma Madras er i stand til at tilpasse sig optimalt til rygsøjlen, da den byder på en patenteret teknologi. Uanset hvilken position du sover i, er du sikker på, at det er en madras, der giver dig den komfort og støtte, du har brug for, for at få en optimal nattesøvn.

Ikke nok med det, har de for deres madras også vundet et utal af priser i op til flere lande. Det er også noget, der vidner om, at det er en madras, som du roligt kan vælge at investere i, hvis du har i sinde at købe at investere i en ny madras.

Madrassen fra Emma er blevet kåret som den bedste madras i hele ti europæiske lande mellem 2018 og 2020. Det er følgende lande, der er tale om: Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Belgien, Portugal, Sverige, Danmark, Holland og UK.

Se den testvindende Emma Madras

Lille men yderst specialiseret udvalg

Udvalget af madrasser hos Emma er ikke stort. Det er dog 100 % bevidst. De har ikke ønsket at have et stort udvalg, men derimod at fører et udvalg, der er specialiseret. Det er også ensbetydende med, at der ikke er gået på kompromis med deres madrasser.

I skrivende stund er udvalget bestående af to madrasser: Emma Madras og Emma Topmadras. Hver af de to madrasser er blevet finpudset ned til mindste detalje, hvorfor du er garanteret, at det er madrasser, der yder en sublim komfort, fantastisk støtte og generelt giver en god nattesøvn. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du ikke skal tøve med at købe en af deres madrasser, hvis du har overvejet dette. Hele eventyret startede dog med Emma Madras, der er blevet hædret som en madras, der passer til alle kropstyper.

Efterfølgende er deres topmadras også kommet til, som ligeledes har fået rigtig gode anmeldelser. Hvad der særligt er blevet fremhævet, er muligheden for at vende den om. På den ene side er den nemlig blød, mens den på anden side er hård, hvorfor du selv kan beslutte, hvad du foretrækker.

Se hele udvalget her

Tilbyder en 100 dages prøveperiode

Din krop kan ikke vænne sig til en ny madras på en enkelt nat. Derimod er det faktisk noget, der kræver mellem fire og seks uger. Det er de godt klar over hos Emma, og netop derfor har de besluttet at give alle deres kunder hele 100 dages prøveperiode på deres madras.

Det er en klar fordel, da det medfører, at man har god tid til at vurdere, om det er den rette madras, man har købt. Derfor skal du ikke være bekymret, hvis du føler, at du har svært ved at vurdere, om du har fået købt den rette madras efter den første nat – du har nemlig god tid til det.

Madras du kan prøve i 100 dage

Hvis du fortryder er det gratis

Ikke nok med det, så koster det dig intet, hvis ikke du mener, at det er den rette madras. Du kan nemlig helt gratis sende den retur igen, hvorfor der faktisk ikke er nogen risiko forbundet med at prøve. Tøv derfor ikke med at give det et forsøg.

Hvad der menes med gratis, er desuden, at det intet koster at sende din madras retur. Ligeledes vil det heller ikke koste et nedslag i din refundering. Derimod får du det fulde beløb refunderet, hvis du beslutter dig for, at en Emma Madras ikke er den rette løsning for dit vedkommende.

Yder hele 10 års garanti

Beslutter du dig for at købe en madras fra Emma, får du en madras, der kan bruges i rigtig mange år. Det er også derfor, at de er villige til at give hele 10 års garanti på alle købte madrasser. Det er en garanti, der dækker både madrassens dimensionsstabilitet og holdbarhed

Få garanti på en Emma seng

Du er sikret med garanti

Garanti er gældende fra den dato, hvor du modtager din madras, og gælder de første 10 års brug. Mere specifikt dækker garantien følgende:

  • Revner, buler, eller skader på skummet, der ikke er opstået som følge af forkert brug eller håndtering af madrassen.
  • Produktionsskade af lynlås.

Der er mange, der er meget tilbageholdende, når de skal købe en madras, fordi de er bekymrede for, om de er nødt til at skifte den ud for ofte. Det er der dog ikke nogen grund til at være bekymret for, hvis du beslutter dig for at købe en madras fra Emma, da du – som sagt – får 10 års garanti.

Hvad er Emma-madrassen lavet af?

Det er naturligvis meget relevant at vide, hvad en madras egentlig er lavet af, før man beslutter sig for at købe den. Hvis du køber en madras fra Emma, så får du en madras, der er lavet af tre forskellige lag. Allerede her adskiller den sig fra en lang række andre madrasser på markedet.

Den er nemlig bestående af 4 cm Airgocell-skum, der har en åben porestruktur, hvilket sikrer, at du altid får en behagelig ventilation. Det er ensbetydende med, at det er en madras, der faktisk har evnen til at holde dig afkølet på de varme sommernætter, hvor det kan være svært at falde i søvn.

Læs mere om Enna-madrassen her

Kvalitet samlet i én enkelt madras

Ikke nok med det, så har den også et 3 cm tykt lagt, der er bestående af memory-skum. Det er en skumtype, som også bruges i topmadrasser og puder, da det sikrer en optimal trykaflastning og former sig efter kroppen. Det sidste lag er et 16 cm tykt lag af HRX-skum, som danner fundamentet og supporten for madrassen.

Det er netop disse tre lag, der medfører, at det er en madras, der bryster sig af en rigtig god balance mellem support og komfort. Som følge af dette, er der også tale om en madras, der kan bruges af stort set alle.

Der er naturligvis enkelt undtagelser, da der altid vil være nogen, der vil have en helt hård madras eller en helt blød madras. Emma-madrassen er dog en madras, der er byder på det bedste fra begge verdener, hvilket netop har medført, at den har vundet et stort antal priser.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat