figure figure

Drømmeland

Hvor de gode drømme startede i 1975

Drømmeland.dk er bestemt ikke en ny aktør på markedet for senge. Tværtimod har de faktisk eksisteret i næsten 40 år. De åbnede nemlig den første fysiske butik i Bagsværd i 1982. Siden da er der dog sket meget, og i dag er det en landsdækkende kæde af sengebutikker.

Faktisk var de blandt de første i hele landet til at åbne en specialiseret sengeforretning. I takt med deres vækst blev de også den første egentlige sengekæde, hvor man som forbruger kunne købe senge af fagfolk, der kunne rådgive om såvel sengene som søvn.

Sengene kan dog ikke købes i deres fysiske butikker. De har nemlig også en stor webshop, hvor butikkernes udvalg – og mere til – kan handles online. Faktisk finder du flere hundrede senge på deres webshop, hvorfor du ikke skal betvivle, hvorvidt udvalget byder på noget for dig.

Se alle senge hos Drømmeland.dk

Stort udvalg af senge til enhver smag

Du skal ikke være bekymret for, om du kan finde en seng hos Drømmeland.dk, der falder i din smag. Deres udvalg er ikke blot stort, men også yderst differentieret, hvilket garanteret, at det naturligvis også indeholder noget, der stemmer overens med de tanker, du har gjort dig.

I og med, at der er stor forskel på, hvad folk har af præferencer, når det kommer til senge, er der også stor forskel på de mange senge, der er at finde hos Drømmeland. Netop derfor er du garanteret, at der blandt udvalget gemmer sig mindst én, der er som skabt til dig.

Senge til en god pris

Flere sengemuligheder

Dette er selvfølgelig også ensbetydende med, at uanset hvilken type seng, du er på udkig efter, så finder du den hos Drømmeland. Hvis du ønsker at købe en elevationsseng, er der rig mulighed for dette. Vil du have en kontinentalseng er dette også muligt.

Tilbyder både rente- og gebyrfri finansiering

Det er ikke alle, der er så heldige, at de har råd til at betale en dyr seng kontant. Hvis du er en af dem, der ikke har råd til det, er du nødt til at undersøge andre muligheder. Du kan enten vælge at spare op, eller du kan vælge at benytte dig af en af de mange finansieringsløsninger.

For de fleste er det den sidstnævnte løsning, der vælges. Står man over for at skulle udskifte sin seng, fordi man ikke sover godt eller den er slidt, har man næppe tid til at spare op. Derfor er det bedre, at du undersøger mulighederne for at finansiere købet.

Rente- og gebyrfri finansiering lige her!

Køb nu – betal senere

Det har du heldigvis rig mulighed for at gøre hos Drømmeland, hvor de tilbyder finansiering i samarbejde med Resurs Bank. Det er dog ikke en hvilken som helst finansiering, der er tale om. Faktisk er der tale om en helt gratis finansiering, da du ikke skal betale renter eller gebyrer.

Hvad det betyder er, at du ikke skal tro, at det er dyrt at få lov til at finansiere betalingen af din seng. Ikke nok med det, så er det faktisk muligt for dig at fordele betalingen over hele 60 måneder. Derfor er det faktisk muligt at betale af med et meget lille beløb hver måned.

Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at det er en løsning, der tiltaler dig. Der er mange, der gerne vil betale den fulde pris med det samme. Er du en af dem, der ønsker dette, men har du på nuværende tidspunkt ikke råd, er der ikke andet for, end at begynde at spare sammen.

Du får 60 dages komfortgaranti

Hos Drømmeland vægter de det højt, at alle deres kunder sover godt. Af den grund tilbyder de 60 dages ombytningsret på alle løse madrasser med udskiftelig kerne. Det er dog kun gældende for madrasser i standardstørrelserne, der hedder henholdsvis 90 x 200 cm eller 90 x 210 cm.

Hvad dette betyder er, at det er muligt for dig at få udskiftet kernen i din madras en enkelt gang. Du kan få lov til at skifte til en anden fasthed, som passer dig bedre, og stemmer bedre overens med den måde, som du sover.

Test din madras i 60 dage

Ombyt fastheden af madrassen

Det er muligt at ombytte fastheden i en af de mange Drømmeland-butikker, der er at finde rundt om i landet. Hvis du selv medbringer den gamle madraserne, koster det dig ikke noget at ombytte den. Det kræver dog, at hele kerne er intakt, når den bliver leveret i butikken.

Ligeledes er det også et krav, at den bliver leveret i den originale emballage, ligesom der ikke må være tegn på hverken slid eller brug. Hvis du ikke har den originale emballage med, skal du betale et gebyr på 299 kroner, når du ombytter fastheden.

Du kan dog også få Drømmeland til at komme hjem til dig, for at bytte din kerne. Hvis du vælger dette, skal du dog være indstillet på, at det ikke er gratis. Derimod koster det et gebyr på 599 kr. At få hjælp til dette. Det er kun muligt at gøre brug af komfortgarantien én gang pr. ordre.

Tilbyder også 60 dages prisgaranti

Hos Drømmeland bestræber de sig altid på at have den lavest mulige pris på deres produkter. Derfor tilbyder de også prisgaranti på alle deres varer. Hvad det betyder er, at de matcher prisen, hvis du inden for 60 dage efter dit køb finder en billigere pris hos en anden forhandler.

Prisforskellen bliver givet i form af et tilgodebevis til Drømmeland. Kommer en identisk vare på tilbud i en af Drømmelands butikker eller på webshoppen inden for 60 dage, matcher de ligeledes prisen. Så skal du ikke ærgre dig over, at din nye seng er på tilbud dagen efter, at du har købt den.

For at gøre brug af prisgarantien, skal du blot kontakte dem i en butik eller via e-mail. Det er et krav, at du kan fremvise en kvittering samt dokumentation af salgsannoncen Af den medbragte dokumentation skal det fremgå, hvornår tilbuddet er gældende til og fra.

Laveste pris på senge

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat