figure figure

Dinseng

Mere end 20 års erfaring

Dinseng.dk er en dansk forhandler af senge og tilbehør, der er startet med afsæt i en vision om at levere lækre senge til gode priser. Det er ikke blot gældende for deres webshop, men også deres fysiske butik på Ærøvej i Viborg. Er du ikke så glad for tanken om at købe din seng på nettet, kan du derfor blot besøge deres butik.

Det er en relativt lille forretning, der også består af et lille hold. Det er dog ikke en skidt ting. De har valgt at holde deres hold i en lille størrelse, da de derved kan sikre, at alle ansatte kan give en kyndig og professionel vejledning. Derfor kan du få hjælp til at finde den bedste seng for dig, uanset dine krav og dine ønsker hertil.

Hos Dinseng sætter de en ære i at hjælpe deres kunder med at købe den rette seng. De ønsker ikke at sælge dig en seng, der ikke lever op til dine krav og passer til dine behov. Derfor kan du være helt sikker på, at de altid står klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. De vægter nemlig deres kundeservice meget højt.

Se udvalget af senge hos Dinseng.dk

Tilbyder 150 dages komfortgaranti

Der er mange ting, der er vigtige, når man skal købe en ny seng. Den rigtige fasthed er dog et af de vigtigste aspekter, når du skal vælge din nye elevationsseng. Det er dog ikke altid lige let at sikre, at man får valgt den helt rette fasthed. Det har Dinseng.dk dog forsøgt at afhjælpe ved at tilbyde en helt unik 150 dages komfortgaranti.

Hvad det betyder i praksis er, at du inden for 150 dage efter at have fået din seng leveret, kan få byttet den valgte fasthed til en anden. Det giver dig ro i maven og en sikkerhed for, at du får en seng, der yder komfort i et omfang, der tiltaler dig. Derfor er der ikke nogen risiko forbundet med at købe din nye seng på nettet.

Få 150 dages komfortgaranti hos Dinseng.dk

Gratis ombytning af fastheden

Det er ganske gratis at få byttet fastheden i din madras. Det er dog et krav, at du betaler 490 kr. for fragt af den nye kerne. Det er dog den pris det koster at få fragtmanden til at komme med en ny kerne til din madras, og tage den gamle med. Derfor er det ikke noget, som Dinseng tjener penge på at gøre.

Det skal selvfølgelig gøres klart, at det er en service, der kun kan benyttes én gang pr. sengekøb. Hvis der er behov for at skifte fra Fast til X-Fast, skal der betales et tillæg på 1.000 kr. pr. madras. Det svarer blot til den pris, der skulle være betalt, hvis du havde valgt X-Fast til start. Derfor er det også ganske fair.

Madraskernen skal emballeres omhyggeligt og forsvarligt

Når du skal returnere din madraskerne, er det meget vigtigt, at den er omhyggeligt og forsvarligt emballeret. Er den ikke det, er der en risiko for, at de vil afvise returneringen af din madraskerne. Derfor er det vigtigt at tage sig god tid til dette. Heldigvis er det ikke noget, der er specielt svært at få gjort ordentligt.

Med madraskerne menes der selvfølgelig selve madrassen uden betræk. Du skal nemlig beholde betrækket, som du selv skal påføre den nye madraskerne. Hvis du har brug for at bytte din kerne, skal du blot kontakte Dinseng.dk. Det kan du enten gøre ved at skrive til info@dinseng.dk eller ringe til dem på 42 40 71 75.

Hvis du har planer om at ombytte din fasthed, skal du være klar over, at din krop skal bruge ca. 14 dage til at vænne sig til en ny madras. Derfor bør du også give dig god tid til at vurdere, om du har brug for en ny fasthed. Især fordi du rent faktisk har god tid, da de netop tilbyder dig intet mindre end 150 dages komfortgaranti.

Hvilke madrasser har Dinseng?

Tilbyder prismatch på hele deres sortiment

Du er ikke blot sikret, at du får en 150 dages komfortgaranti, når du handler hos Dinseng. Du er endda også sikret, at du kan få dine produkter til markedets bedste priser. Det skyldes, at det er vigtigt for Dinseng, at de er billigst i forhold til alle produkter de sælger. Det er også noget, der gør sig gældende for alle deres senge.

Derfor har de også valgt at yde prismatch på alle deres produkter. De matcher dog kun prisen, hvis det er et produkt, der er 100 % sammenligneligt med det valgte produkt hos Dinseng. Dertil er det også et krav, at det er et produkt, der er fundet hos en dansk forhandler. Det kan dog både være en webshop eller en butik.

Hvis du har fundet et produkt hos en udenlandsk butik eller webshop, kan du ikke bruge deres prismatch. Er det et ønske at bruge deres prismatch efter et køb er blevet gennemført, skal du kontakte dem inden for otte dage. Hvis du ikke gør det, så er det ikke muligt for dig at få refunderet difference på det eller de købet ting.

Du kan heller ikke bruge deres prismatch, hvis det er varer, der sælges til nedsatte priser i form af eksempelvis et ophørsudsalg, køtilbud, timetilbud e.l. Skal du bruge dit prismatch, skal du blot sende en e-mail til dem. I denne e-mail skal du vedhæfte et link eller et billede af tilbuddet og at der er tale om ens produkter.

Få prismatch på din seng her

Gratis finansiering af dit sengekøb hos Dinseng

Hvis du tager et kig på Dinseng Trustpilot, kan du se, at der er mange positive anmeldelser. Blandt de mange anmeldelser, kan du også se, at der er mange, der er glade for finansieringsordningen hos Dinseng. Her kan du nemlig købe din nye seng med en attraktiv finansieringsordning, der er både rente- og gebyrfri.

Det er en løsning, der udbydes i samarbejde med SparXpres. Derfor bliver selve finansieringen ikke håndteret af Dinseng, men bliver derimod håndteret af SparXpres. Derfor er det også her du vil få dine opkrævninger fra. Det gør det dog ikke til en mindre god løsning. Tværtimod har de kapital til at yde en attraktiv løsning.

Faktisk er der tale om et helt gratis lån. Du skal ikke betale en eneste udgift, hvis blot du sørger for at betale alle dine afdrag til tiden. Det er også et faktum, som mange har valgt at fremhæve i deres Dinseng anmeldelse på bl.a. Dinseng DK Trustpilot. Derfor behøver du ikke at betale den fulde pris med det samme hos Dinseng.

Rente- og Gebyr frit lån hos Dinseng.dk

Slip for at betale den fulde pris med det samme

Det er ikke alle, der har lyst til eller er i stand til at betale den fulde pris for deres nye seng med det samme. Hvis det er noget du kan genkende, er det en god idé at købe seng hos Dinseng DK. Her kan du nemlig blot indgå en finansieringsordning med SparXpres, så du kan betale af på din seng i en fastsat tidsperiode.

Du skal ikke betale oprettelse, du skal ikke betale renter, og du skal ikke betale andre gebyrer. Med andre ord, er det helt gratis. Derfor er det lige før, at der ikke er nogen grund til at lade være med at gøre brug af det. Derfor er der også rigtig mange af deres kunder, der vælger at gøre brug af denne fine mulighed.

Levering, indbæring og montering – helt gratis!

Ved sengekøb på Dinseng.dk er der altid gratis levering i hele landet – dog kun til brofaste øer. Bor du på en ø, hvor der ikke er en brofast forbindelse, skal du tage kontakt til dem, for at aftale en nærmere pris for fragten. Det er dog ikke dem selv, der står for at levere det. Levering sker derimod via en ekstern fragtmand.

Her er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der ikke er tale om dag til dag-levering ved sengekøb. Derimod er der tale om en leveringstid, der lyder på mellem 10 og 20 hverdage. Skulle det ske, at en forsinkelse opstår, vil du blive kontaktet vedr. dette hurtigst muligt, så du ved, at du skal være hjemme på et andet tidspunkt.

Så snart din seng er klar til levering, vil du blive kontaktet af deres fragtfirma. Her kan I selv aftale et tidspunkt for levering, der passer dig. Ofte er det muligt at vælge mellem en lang række forskellige tidsintervaller, men det er dog noget, der afhænger af, hvor i landet du skal have din seng leveret.

Læs mere om levering fra Dinseng

Få også gratis indbæring og montering

Det er helt op til dig og det respektive fragtfirma at finde et tidspunkt for levering, der passer godt til begge parter. Ikke nok med, at der tilbydes gratis levering på alle varer i deres sortiment, er der endda også flere af deres senge, der tilbydes gratis indbæring på. Derved skal du ikke selv bøvle med at få den ind i boligen.

Det er dog ikke det hele. Bestiller du en ny seng hos Dinseng, får du også gratis montering. Det er dog noget, der kun er gældende for senge i bestemte serier. Hvis du køber en seng fra en af følgende serier, er du sikret, at du også får montering med i prisen: Highline og Essence. Sengegavle bliver dog ikke monteret på væggen.

Vær dog opmærksom på, at er der tale om en sovesofa, bliver den kun leveret gratis. Her tilbyder de derfor hverken indbæring eller montering. Vær også sikker på, at de bestilte varer rent fysisk kan komme ind i det anviste rum. Det er altid kundens ansvar, at det kan lade sig gøre at bære sengen ind i det valgte lokale.

Hvis det ikke kan lade sig gøre, vil det være kunden, der skal betale returfragten til enten Dinseng eller deres leverandørs lager. Sørg derfor for, at det kan lade sig gøre at få din nye seng ind i dit soveværelse. Har du selv mod på at løfte den ind og montere den, kan du dog også få dem til at stille den i din entré e.l.

Udelukkende senge i høj kvalitet hos Dinseng

Har du i sinde at købe en ny seng? I så fald skal du sikre, at den er i høj kvalitet. Det er ikke alle senge på det danske marked, der kan bryste sig af dette. Derfor er det vigtigt, at du vælger din nye seng med omhu. Hvis du ikke gør det, er der en risiko for, at du skal sove i en seng, der ikke kan yde den ønskede komfort.

Vil du gerne være sikker på, at du får en seng, der byder på en høj kvalitet? Det vil du sikkert gerne. Derfor er det vigtigt, at du ikke blot handler hos en vilkårlig forhandler. Heldigvis forholder det sig således, at alle senge, der er at finde hos Dinseng, er i høj kvalitet. Derfor er de både robuste og har en god holdbarhed.

Det betyder også, at du kan vælge en hvilken som helst blandt deres udvalg, da du er sikret, at den er i høj kvalitet. Har du fundet en ny seng hos Dinseng, som du overvejer at købe, skal du derfor ikke tøve med at gøre alvor af det. Du kan nemlig være helt sikker på, at kvaliteten af sengen ikke fejler noget.

Se en seng i høj kvalitet fra Dinseng

Du skal vælge din seng med omhu

Mange tror, at ovenstående betyder, at de blot kan vælge en tilfældig seng blandt udvalget. Sådan forholder det sig dog ikke. Det er vigtigt, at du vælger med omhu, da du skal være garanteret, at det er en seng, der lever op til dine kriterier. Det vil nemlig langt fra være tilfældet for alle sengene i deres store udvalg.

Hvis du har i sinde at købe en seng, fordi den er billig, så er det ikke sikkert, at det er klogt. Den skal nemlig leve op til dine præferencer ift. madrassammensætning osv. Vil du gerne spare penge, er det bedre, at du finder en Dinseng rabatkode.

Sørg derfor altid for, at din seng harmonerer med dine ønsker – også selvom du køber den på nettet, og ikke fysisk i Dinseng Viborg. Det kan nemlig stadig godt lade sig gøre at vælge med afsæt i egne ønsker og kriterier.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat