figure figure

Coop senge – Living&more

En af Danmarks største dagligvarevirksomheder

Hos Coop finder du også et stort udvalg af senge. Det er dog ikke en hvilken som helst senge, der er tale om. Det er nemlig senge fra deres eget brand, der har fået navnet Living&more. Det er et brand, der på relativt kort tid har cementeret sig som et brand, der skal tages seriøst.

De formår at skabe skønne senge til lave priser, hvorfor du ikke skal være tøvende, når det kommer til at købe en seng fra Coop-brandet. Blandt udvalget finder du stort set enhver type seng, så hvad end du leder efter en billig gæsteseng eller en luksuriøs elevationsseng, så har de noget for dig.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at ikke alle har taget lige godt imod Living&more. Det er en skam, at det gør sig gældende, da deres senge byder på en komfort, der er rigtig høj. Det er noget, der især er værd at fremhæve, når man også tager prisen med i betragtningen.

Få alt til soveværelset på Coop.dk

Spar mange penge som Coop-medlem

Hvis du er Coop-medlem er der rig mulighed for at spare penge, når du køber en seng hos dem. Derfor er det selvfølgelig også særligt oplagt for Coop-medlemmer at handle hos de, når det er tid til en ny seng i soveværelset. Det er dog ikke et krav, at man er medlem af deres fordelsklub.

I nogle tilfælde er det faktisk muligt at spare helt op til 10.000 kr. ved købet af en seng. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at det kan mærkes, hvis man som Coop-medlem vælger at handle en seng på deres store netbutik. Det er især gældende, hvis det er en af de dyrere modeller.

Hvis du er medlem af Coop, og er på jagt efter en ny seng, er det selvfølgelig oplagt at udnytte, at du har mulighed for at købe en seng til en uhyre lav pris hos Coop. Samtidig kan du være sikker på, at de har så stort et udvalg at vælge fra, at du finder noget, der er perfekt for netop dig.

Læs mere om Coop-medlemskab

Udvalg med alle typer senge

Det er ikke kun en enkelt type seng, der er mulighed for at finde hos Coop. Det er med til at sikre, at der blandt det store udvalg også er noget, der er som skabt til dig, som angivet herover. Det er endda noget, der gør sig gældende, hvad end du er på jagt efter en boxmadras eller elevationsseng.

Du skal derfor ikke være i tvivl om, hvorvidt du er nødt til at gå på kompromis med dine ønsker, hvis du har et ønske om at købe en seng hos Coop. Det er vigtigt, at det er gjort klart, at det gør sig gældende, uanset hvilken type seng, du har et ønske om at købe.

Se udvalget af senge hos coop.dk

Mange tror, at det kun er helt basale boxmadrasser, der er at finde i udvalget hos Coop. Det er dog slet ikke tilfældet. Det er nemlig et udvalg, der byder på mange typer senge:

Det understreger også, at du ikke skal være bekymret for, om det er muligt for dig at finde frem til en bolig, der er ideel for netop dit vedkommende. Faktisk er der rigtig mange, der ender med at blive overraskede over, hvor mange forskellige senge, der er at finde hos Coop.

Find senge i alle prisklasser hos Coop

I og med, at de har et stort udvalg af senge hos Coop, er du sikret, at du kan finde noget, der falder i din smag. Ikke nok med, at du kan være helt sikker på, at du kan finde en seng, der lever op til de krav og ønsker, du har, kan du også finde en seng, der passer til dit budget.

Da der er stor forskel på, hvad de enkelte senge koster, kan du også finde en seng, der passer til dit budget. Du kan finde senge, der ikke koster mere end et par tusinde kr., men du kan også finde senge, der koster op mod 30.000 kr. blandt det store udvalg, der er at finde hos Coop.

Hvilke senge har Coop.dk?

Gratis levering til kantsten

Du er næppe i tvivl om, at det er dyrt at købe en seng. Derfor har du sikkert heller ikke lyst til at bruge en masse penge på at betale for levering. Det er de godt klar over hos Coop, hvorfor de har valgt at tilbyde gratis levering, når du køber en seng hos dem.

Du skal derfor ikke tro, at du er nødt til at betale i dyre domme for at få din seng leveret, hvis du beslutter at købe den hos Coop. Dog betyder det ikke, at du får løftet den helt ind i din bolig. Det skal du selv stå for, da den gratis levering kun omfatter levering til kantsten.

Sengeudvalget er inddelt i serier

Blandt det store udvalg, der er at finde af senge hos Coop, er det kun senge fra deres eget brand, der kan købes. Det betyder dog ikke, at der ikke er forskel på de senge, der er at finde på siden. Faktisk er der stor forskel på dem, og derfor har de også valgt at inddele dem i en række forskellige serier.

Blandt deres serier finder du de følgende. De er herunder rangeret fra billigst til dyrest – og mange vil derfor også mene fra basalt til luksuriøst:

  • Basis
  • Comfort
  • De Lux Classic
  • De Lux Natural
  • De Lux Superior

Hvis du har i sinde at købe en seng hos Coop, er det derfor en god idé at finde ud af, hvilken af deres serier, du ønsker at købe en seng fra. Som der også er givet udtryk for herover, er der forskel på, hvor luksuriøse, de enkelte serier er.

Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at der er forskel på deres komfortniveau. Af den grund er det vigtigt, at du ikke blot vælger en seng fra den første serie, fordi det er billigst. Vil du være sikker på, at du sover godt om natten, er du også nødt til at betale for det.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat