figure figure

BOBOonline

En af landets ældste online møbelbutikker

Hos BOBO kan du finde et af landets største udvalg af møbler og boligtilbehør. Deres udvalg består af hele 15.000 varenumre, hvilket bl.a. omfatter et stort udvalg af senge. Derfor er der sandsynligvis også mindst én af de mange sange hos BOBO, der falder i netop din smag.

I og med, at du kan finde et stort udvalg af senge hos BOBO, er der en god chance for, at deres udvalg byder på noget for dig. Det gør sig gældende, hvad enten du blot leder efter en billig boxmadras eller en luksuriøs elevationsseng. Deres udvalg byder nemlig på lidt af hvert.

Hvis du har i sinde at købe en ny seng, er det derfor et godt sted at kigge forbi, da de netop har et udvalg, der har en størrelse og diversitet, der sikrer, at det indeholder noget for alle. Uanset hvilke ønsker du har til din kommende seng, så har BOBO noget, der appellerer til dig.

Se alt til soveværelset hos BOBOonline.dk

Senge til enhver smag

Som angivet herover, er der ikke nogen grund til at være bekymret for, hvorvidt du kan finde noget hos BOBO, der tiltaler dig. Hos BOBOonline har de nemlig ikke blot et stort udvalg af boliger. Det er også et udvalg, der kan bryste sig af at have en stor diversitet.

Hvad dette betyder er, at der er stor forskel på de senge, der er at finde blandt deres udvalg. Det er en fordel, da det er med til at sikre, at alle og enhver kan finde en ideel seng. Det er gældende, uanset hvilke krav og ønsker man har til sin kommende seng.

Hvis du har besluttet dig for, at du ønsker at købe en ny seng, er det oplagt at tage et kig på det store udvalg, der er at finde hos BOBO. Der er en rigtig god chance for, at der i hvert fald er mindst én seng, der nærmest er som skræddersyet efter dine ønsker.

Se hele udvalget af senge

Sådan håndlaver BOBOonline deres senge

Noget til ethvert budget

De fleste er godt klar over, at det ikke er billigt at købe en seng. Det laver dog ikke om på, at det ikke er alle, der har råd til at bruge 35.000 kr. på en ny seng. Er du en af dem, der ikke kan finde den slags penge til et sengekøb, er BOBO et oplagt sted at handle for dig.

Blandt deres udvalg kan du nemlig finde senge i enhver prisklasse. Hvis du har et begrænset budget, skal du derfor ikke bekymre dig for, om du kan finde en seng. Deres udvalg indeholder nemlig ikke kun noget for enhver smag, men også senge til ethvert budget.

Når det er sagt, er det dog vigtigt at pointere, at en seng ikke blot er et forbrugskøb. Derimod er der tale om en investering i din søvnkvalitet. Det har direkte indflydelse på din glæde og dit energiniveau i hverdagen, hvorfor det bestemt ikke er værd at gå på kompromis med.

Som følge af dette kan det også sjældent betale sig at købe en billig seng. Du får ganske enkelt ikke den samme kvalitet og komfort, som hvis du betaler en kende mere for sengen. Netop derfor anbefales det også, at du vælger at allokere et større budget til dit sengekøb.

Se senge i alle prisklasser

Prismatch på hele udvalget

Skulle det ske, at du finder en af deres senge til en bedre pris hos en anden dansk webshop eller butik, matcher BOBO prisen. Det er din garanti for, at du altid får din seng til den bedste mulige pris, hvis du beslutter dig for at købe den på BOBOonline.dk.

Selve processen er forholdsvis simpel, da du blot vil modtage en e-mail med en rabatkode, der er svarende til differencen mellem BOBOs pris og prisen på den fundne webshop. Rabatkoden skal blot indløses i forbindelse med betaling, hvorfor det er ganske simpelt.

Som det også er gældende hos andre webshops, der har prismatch, er der selvfølgelig en række betingelser, der skal være opfyldt, før prismatch kan bruges. Blandt andet skal det være hos en dansk forhandler, må ikke være en tilbudsvare eller kræve medlemskab af en fordelsklub.

Få prismatch på alt til soveværelset

Tilbyder finansiering via Sparxpres

Ikke alle er så heldige, at de har råd til at betale i dyre domme for en seng. Det betyder dog ikke, at man skal gå på kompromis med de ønsker, man har til sin kommende seng. I hvert fald ikke, hvis man beslutter sig for at købe sengen hos BOBO.

Her kan du nemlig få finansieret betalingen af din seng. Det kan du, da de har et samarbejde med Sparxpres, hvorfor det ikke er BOBO selv, der tilbyder denne løsning. Det ændrer dog ikke på, at det er ganske let for dig at undgå at betale fuld pris for din nye seng – i hvert fald ikke på én gang.

Ikke nok med, at det betyder, at det er muligt for dig at betale af i små bidder, så er det også muligt at undgå at betale renter. Det betyder dog ikke, at det er gratis at indgå en sådan ordning. Du skal nemlig stadig betale gebyrer for hvert afdrag, men det er dog en lille pris at betale for det.

Der er dog ikke noget oprettelsesgebyr på aftalen. Derfor er det kun de månedlige gebyrer, der skal betales. Disse gebyrer har en størrelse, der gør, at det er noget, de fleste bør kunne finde plads til.

Tilpas din seng ved bestilling

Når du køber din seng hos BOBO, er det muligt at tilpasse den i en sådan grad, at du er sikret, at den lever op til dine krav. Du kan ikke blot vælge hver model i flere størrelser, men kan også selv styre, hvilken fasthed, den skal have, hvilken farve, den skal have, og meget andet.

Af den grund skal du ikke være bekymret for, om det er muligt at finde frem til en seng, der er som skabt til dig. Det er en af de klare fordele ved, at du kan vælge din nye seng fra så stort et udvalg. Det betyder dog også, at det er en god idé at tage dig god tid til at vælge.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat