figure figure

LaPur senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

LaPur senge byder på tysk kvalitet i allerhøjeste klasse. Alene af den grund vil en seng fra dette mærke være et glimrende valg. Især producentens madrasser fortjener at få en masse pæne ord med fra guiden.

LaPur er et godt alternativ til store og anerkendte brands såsom Auping, Evolution og Jensen. Om deres senge så rent faktisk matcher dine præferencer, kan vi ikke garantere. Én ting kan vi dog garantere; LaPur præsterer godt på stort set alle målbare parametre.

Hos Sleepzone har vi et godt kendskab til mærket LaPur. Det giver os mulighed for at kunne komme med nogle konkrete sengeanbefalinger, ligesom det danner grundlag for, at vi kan hjælpe dig på anden vis. På denne side vil vi bl.a. komme ind på, hvordan du vælger fasthed, ligesom der venter dig et afsnit omkring, hvad en seng fra LaPur cirka koster.

Udvalgte senge fra LaPur

LaPur fører et stort udvalg af både kontinentalsenge og elevationssenge samt separate madrasser. For at gøre guiden så brugbar og læsevenlig som muligt, så har vi valgt nogle senge ud, som vi mener er de bedste fra producenten. Ønsker du at udforske det øvrige sengeudvalg, så vil vi anbefale dig at besøge forhandleren.

Nedenfor vil du blive præsenteret for modellerne LaPur Upsala, LaPur 20 Latex og LaPur 10 Malmø. Det er vidt forskellige senge, men de har det tilfælles, at kvaliteten, holdbarheden og komforten er i højsædet. Derfor kan vi varmt anbefale dig at læse de korte og konkrete produktbeskrivelser- og anbefalinger.

Vi fremhæver de vigtigste detaljer og specifikationer omkring de forskellige senge, men mangler du mere info, så skal du blot klikke på de indsatte links til forhandleren. Du anbefales også at kontakte forhandleren, hvis du har konkrete spørgsmål omkring levering, garanti etc.

Største besparelse

LaPur Upsala kontinentalseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

LaPur Upsala er en forholdsvis billig kontinentalseng, og dykker man ned i sengens funktioner og detaljer, så vil man næppe betvivle kvaliteten. En af højdepunkterne [..]

Populært valg

LaPur 20 Latex elevationsseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

LaPur 20 Latex er for dig, der ikke bare vil have en seng med klassiske justeringsmuligheder (elevation), men også høj ergonomi og god kvalitet. Sengen fra LaPur leve[..]

LaPur 10 Malmø kontinentalseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

LaPur 10 Malmø er også et værdigt bud på din kommende seng. Den kan i hvert anbefales til dig, der godt kan undvære elevationsdelen, men som ikke vil gå på kompromis [..]

LaPur senge er bedst i test

LaPur senge er ikke bare gode senge. Det er rent faktisk testvindende senge. LaPur har i hvert fald vundet flere eftertragtede priser for deres madrasser, som bekendt er en vigtig del af en seng.

Siden teknologien til de særlige madrasser og senge kom på plads tilbage i 2006, så er det blevet til en lang række priser. Nogle af de priser fremgår af nedenstående liste:

  • Stiftung Warentest i Tyskland (2009) – LaPur madrasser
  • Stiftung Warentest i Tyskland (2018) – LaPur 15 madras

Mindst 2 gange er det altså lykkedes LaPur at hive fornemme priser hjem. Er man bevidst omkring, hvor grundige sådanne tests er, så vil man ikke være i tvivl om, at priserne ikke er givet helt tilfældigt.

Med vores kendskab til LaPur og deres senge / madrasser er vi overbeviste om, at fremtiden byder på endnu flere priser og anerkendende ord fra eksperter, kunder etc.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at en testvindende seng ikke nødvendigvis er det rette valg for alle. I produkttests kigges der på generelle faktorer, og der tages derfor ikke højde for, hvilke krav og ønsker netop du har. Læg derfor ikke alt for meget i testresultater, om end titlen som bedst i test vidner om, at kvaliteten og funktionaliteten er i orden.

Se stort udvalg af LaPur senge

Vælg den rigtige hårdhed

Senge forhandles, som du måske allerede er bevidst omkring, i en række forskellige hårdhedsgrader. Som regel skal man vælge mellem 3 fastheder, men faktisk er der hele 5 forskellige fastheder, når vi taler LaPur senge.

For at sikre en god søvn er det ikke kun essentielt med en god zoneinddeling. Det er også alfa og omega, at man får valgt den rigtige fasthed. Fastheden kan faktisk være en afgørende faktor for din søvnkvalitet. Nedenfor vil vi kort præsentere dig for de 5 fastheder, der betegnes H1, H2, H3, H4 og H5:

  • H1: Anbefales til dig med en kropsvægt på 40-59 kg.
  • H2: Anbefales til dig med en kropsvægt på 60-74 kg.
  • H3: Anbefales til dig med en kropsvægt på 75-89 kg.
  • H4: Anbefales til dig med en kropsvægt på 90-104 kg.
  • H5: Anbefales til dig med en kropsvægt på over 105 kg.

Med afsæt i ovenstående kan vi altså konkludere, at man helt sikkert kan finde den rigtige seng og madras, hvad enten man vejer 40 eller 105 kg.

Evnen til at tilgodese så mange forbrugere ved at tilbyde 5 forskellige fastheder er noget af det, der gør LaPur unik.

LaPur madrasser kan også købes separat

LaPur sengene er fremragende, men mangler du i skrivende stund bare en ny topmadras til din nuværende seng, så kan du selvfølgelig også få det ønske opfyldt.

Hos Time2sleep finder du et bredt udvalg af latextopmadrasser i en lang række forskellige størrelser og prisklasser. Du kan f.eks. gøre en god handel på LaPur 5, 10, 15 eller 20. Bemærk, at tykkelsen på madrasserne kan variere fra 8 til 20 cm. Tykkelsen siger ikke alt om madrassens komfort og kvalitet, men det er om ikke andet en væsentlig faktor.

Madrasserne fra LaPur forhandles i 5 forskellige hårdhedsgrader.

Med så mange forskellige størrelser er der helt sikkert en madras, der passer til din seng. Find og bestil din ideelle latexmadras hos den anbefalede forhandler.

Hvad koster en seng fra LaPur?

LaPur senge har som bekendt vundet flere priser, hvorfor du måske straks tænker, at du skal betale en stor sum penge for at få fingrene i en seng fra dette mærke. Vi kan dog berolige dig med, at sengene forhandles til overkommelige priser.

En seng fra LaPur koster typisk et sted mellem 15.000 og 25.000 kr. I nogle tilfælde kan prisen komme endnu længere ned, hvis man finder et godt tilbud. Det er i hvert fald ikke usædvanligt at finde besparelser på de populære senge.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat