figure figure

Lama senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

Lama er muligvis ikke et lige så stort brand som Hästens, Auping, Lapur og Jensen for blot at nævne nogle af de førende brands inden for sengebranchen. Det er ikke desto mindre et brand, som er på vej frem, og som du bør have in mente, når du skal investere i ny seng.

Lama har både designet, udviklet og produceret senge siden 1939, så der er bestemt ikke mangel på erfaring. Producenten samarbejder med nogle af de førende og dygtigste eksperter inden for udvikling af henholdsvis tekstiler, fjedrer og polstring. Derfor er deres senge selvsagt også yderst funktionelle og i høj kvalitet.

I et af de senere afsnit vil du blive introduceret for, hvad du kan forvente dig af en seng fra dette brand. Inden da skal vi kigge på Lamas 3 forskellige sengeserier. Mere om dette nedenfor.

Lama senge i 3 forskellige serier

Lama senge findes som netop nævnt i 3 forskellige serier. Det drejer sig om serierne First, Family og Premium, som har en række kendetegn og fordele.

Lama har med de 3 unikke sengeserier forsøgt at skabe senge for enhver smag.

Indledningsvis vil vi gerne gøre dig lidt klogere på, hvad der kendetegner hver serie, så du har en idé om, hvad du skal gå efter. Har du brug for yderligere info, så kan du med fordel læse produktbeskrivelserne længere nede.

Lama First er for dig, der søger en klassisk seng med god komfort og kvalitet. Det er et både sikkert og prisvenligt valg, hvorfor mange vælger denne sengeserie.

Lama Premium er tilegnet den kræsne forbruger, som kun vil have det bedste af det bedste. Sengene fra denne serie kommer bl.a. med flex+ polstring og sense+ fjedresystem, der er med til at sikre uovertruffen støtte og komfort. Der er bl.a. fokus på at give maksimal støtte til skuldre og lænd.

Lama Family byder på god smidighed og åndbarhed takket være polstringen med flex+. Der er desuden lagt op til individuel aflastning og støtte, så du kan sove fantastisk hver nat.

Største besparelse

Lama First kontinentalseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Lama First er første udvalgte seng – og hvilken fantastisk start. Du får her en meget klassisk og ergonomisk seng til en pris, der rent faktisk er til at betale. Seng[..]

Populært valg

Lama Family elevationsseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her bliver du præsenteret for en lidt anden sengetype og en anden sengeserie i øvrigt. Lama Family fås bl.a. som elevationsseng, som vi betragter som et rigtig godt v[..]

Lama Premium boxmadras

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Lama Premium er det ultimative valg af seng – i dette tilfælde har vi kigget på en boxmadras. Denne boxmadras kommer ikke kun med 1, men hele 2 lag pocketfjedre. Det [..]

Dette kan du forvente dig af en seng fra Lama

Lama senge er spækket med features – og er derfor helt naturligt ganske populære.

Har du læst hele vores guide indtil nu, så har du helt sikkert en idé om, hvorfor det kan være fordelagtigt at købe en seng fra Lama. Vi vil dog gerne lige supplere og opsummere, hvilke gode grunde der er til at købe en af sengene fra danske Lama. Læs alt om dette herunder:

  1. Du får op til 25 års garanti – Mange sengeproducenter yder mellem 5 og 15 års garanti på deres senge, men her får du en håndfuld år med i købet. Lama yder nemlig garanti op til 25 år. Du investerer dermed i en seng, der formentlig vil kunne holde i mange år. Den udvidede garantiperiode vidner i hvert fald om, at der ikke er blevet sparet på noget.
  2. Dansk design og håndværk – Dernæst må vi ikke glemme at nævne, at vi har at gøre med en dansk producent af senge. Du får dermed glæde af dansk design og håndværk, når det er allerbedst. Lama har været en del af sengemarkedet siden 1939, så de kender alle processerne m.v. Både design- og produktionsfasen finder sted i Thy. Lama kunne i 2019 fejre deres 80-års jubilæum.
  3. Prisvenlige senge – Lama sengene er måske ikke decideret billige, men vi vil betragte dem som prisvenlige. Derved vil vi antage, at dit budget kan være med.
Se stort udvalg af Lama senge

Sengene kan købes online og i adskillige danske butikker

Lama er med en historie på over 80 år bestemt ikke et nyt eller ukendt sengemærke. Faktisk er det et brand med en god kendskabsgrad i den danske befolkning. Du er nu også blevet præsenteret for mærket og har helt sikkert fået øjnene op for, at deres senge er værd at have med i tankerne, når der skal findes en erstatning til den nuværende seng.

På lamasenge.dk kan du nemt og hurtigt finde en forhandler nær dig. Der er forhandlere i både Jylland, Fyn og Sjælland, så du skal formentlig ikke ud på en ret lang køretur. Sving f.eks. en tur forbi Botex Brovst, Svanekjær Møbler, Kallesøe, Bella Struer eller en helt femte forhandler.

En anden mulighed – og et godt alternativ til de fysiske boligforretninger – er at handle på nettet. Du kan f.eks. finde et stort udvalg af Lama senge hos Time2sleep. Her kan du handle, akkurat når det passer dig, og du behøves slet ikke at rejse dig fra sofaen. Ulempen ved denne løsning er så bare, at du ikke kan se og prøve sengen inden køb, medmindre du kører forbi en fysisk butik, der har sengen stående fremme.

Se Lama senge på tilbud

Sæt prikken over i’et med en sengegavl fra Lama

Mange vil mene, at en seng godt kan stå alene i soveværelset, men skal der sættes prikken over i’et, så bør man også investere i en sengegavl. Der er trods alt ikke noget, der kan skabe mere hygge, charme og romantik end en elegant sengegavl, der matcher og komplimenterer sengen. Sengegavlen er f.eks. det element, der gør hotelværelser ekstra hyggelige.

Derfor er det glædeligt at kunne afsløre, at Lama også forhandler moderne sengegavle i høj kvalitet.

Lama fører selvfølgelig også et bredt udvalg af sengeben i både elegant metal og moderne træ.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat