figure figure

Kosttilskud til bedre søvn: Findes det?

Skrevet af: Anne Larsen

Der er rigtig mange danskere, der føler, at de ikke sover optimalt om natten. Derfor vågner de morgen efter morgen, uden at være frisk og veludhvilet. Der kan være mange årsager til, at det forholder sig således, og derfor er der også mange løsninger.

I mange tilfælde hænger det dog sammen med, at man ikke har en optimal kost, hvilket kan have stor indflydelse på, om man sover godt eller ej. Af denne grund er der også mange, der er nysgerrige på, om der findes kosttilskud, der kan bruges i denne sammenhæng.

Der findes forskellige kosttilskud til bedre søvn

Du kan finde et hav af forskellige kosttilskud, der er udviklet med henblik på at kunne give dig en understøttelse af din naturlige søvn. At det forholder sig på denne måde, er både en fordel og en ulempe, hvis du ønsker at købe en form for kosttilskud.

Det er en fordel, da det er med til at sikre, at du med stor sandsynlighed kan finde et tilskud, der giver dig den ønskede virkning. På den anden side kan det dog også være en ulempe, da det kan være svært at finde ud af, hvad der er det rette kosttilskud.

Gå efter et kosttilskud med baldrian

Når du skal finde et kosttilskud, er det en god idé at vælge et kosttilskud med baldrian. Det bidrager nemlig til din vedligeholdelse af en naturlig søvn. Det har medført, at det er blevet kendt som ‘naturens eget godnatkys’.

Der findes flere tilskud, der har et indhold af baldrian. Du kan dog prøve med TryptoN*AT, der er tryptofan kombineret med baldrian. Hertil har det også et indhold af magnesium, som er med til at mindske træthed og udmattelse. Tager du et sådant tilskud, skal du tage det kort inden sengetid.

Det er ikke et mirakelmiddel

Det er meget vigtigt, at du er klar over, at disse tilskud ikke er mirakelmidler. Det vil sige, at du ikke kan vide dig sikker på, at det har den effekt, du ønsker. Det ændrer dog ikke på, at der er mange, der føler, at de har god succes med at benytte disse kosttilskud.

Såfremt du ikke sover optimalt om natten, er det oplagt, at du tester, om det er noget, der virker for dig. Der er en god chance for, at det kan forbedre din søvn, men der kan ikke gives en garanti. Derfor er der ikke andet for, end at prøve det af.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat