figure figure

Kommode til soveværelset

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

Billige kommoder med god plads

Kommoden er den perfekte tilføjelse til soveværelset, hvis du mangler lidt ekstra opbevaring til de små ting. Det giver et hurtigt overblik over det, der gemmer sig i skufferne og sørger samtidig for, at der ikke liger noget fremme og roder.

Langt de fleste af os kombinerer vores soveværelse med garderobe og derfor er det sjældent, at vi ikke mangler opbevaringsplads i netop dette rum. Herunder kommer vi med nogle rigtig gode bud på kommoder til soveværelset. Der er både noget til dig, der er på udkig efter en lille, let model, dig, der mangler lidt ekstra opbevaring og ikke mindst dig, der har brug for så mange ekstra skuffer som muligt. Vi håber at valget bliver lidt lettere, når du har læst med her.

Her komme først fire gode bud på klassiske og funktionelle kommoder til dit soveværelse.

Hvorfor vælge en kommode i soveværelset?

Der er præsenteret en række fordele i gennemgangen af produkter herover, men det er langt fra de eneste fordele der er ved at vælge en kommode til dit soveværelse, hvis du mangler ekstra opbevaringsplads.

En kommode kan også være perfekt i samspil med et spejl, der i fællesskab kan give dig muligheden for at sætte hår og lægge din makeup i soveværelset, hvis det er her du har det bedste lys. Det kan både være den klassisk kommode med flere skuffer, men også den lille model til at hænge på væggen.

Skab overblik med en kommode

Mange har i forvejen et garderobeskab af en vis størrelse i soveværelset, som har plads til både tøj og, hvad der ellers opbevares herinde. Det er en praktisk løsning, men det betyder ikke, at det er optimalt til opbevaring af alt, hvad vi har i rummet. En kommode kan være med til at skabe et bedre overblik over ting, der ellers vil ligge fremme på forskellige overflader og komme til at se rodet ud, men det kan også skabe mere overblik over de ting, der ligger i skufferne.

Gem tøjet væk

Det er ikke alle ting, der egner sig til at ligge på hylder eller hænge på bøjler og her er en stor eller lille kommode en skøn løsning. Ting som dit undertøj/lingeri, dine strømper eller lignende, er langt lettere at finde rundt i, når det ligger i en skuffe og du kan se det ovenfra.

Smukt møbel

Indretningsmæssigt er der også noget helt specielt ved en kommode. Selv dem i det mest moderne design kan være med til at skabe hygge i rummet. Der er noget klassisk og let romantisk ved kommoder og skufferne, der gemmer på alverdens hemmeligheder, passer perfekt til soveværelsets rammer.

Hvordan vælger du den rigtige kommode?

Når du ska vælge den helt rigtige kommode til dit soveværelse, kan du med stor fordel vælge at tage nogle forskellige ting med i dine overvejelser, for at gøre valget lidt lettere.

Du kan blandt andet tænke over, hvor meget ekstra plads du har brug for. Hellere lidt for meget end for lidt. Herudover er det vigtigt at du tager stilling til, om du har plads til et møbel, der skal stå på gulvet eller om det er bedre med en væghængt model.

Dyr eller billig kommode?

Selve designet og farven er også ting, der er yderst vigtige at overveje. Hvis du vælger en model i den dyrere prisklasse, får du mere elegante løsninger og en langt højere holdbarhed. Det betyder også, at du skal være ekstra nøje med at vælge en farve, du vil være glad for flere år fremad.

Mange af producenterne bag de mere highend løsninger har tænkt meget over netop disse ting, hvilket også gør, at både farver, design og kvalitet er lavet til at holde både i dag og i fremtiden.

Sæt dit eget præg

Kommoden er perfekt som en helt klassisk løsning i dit soveværelse og vælger du en afdæmpet og rolig farve, kan den virke mindre og mere undseelig lige meget, hvilket størrelse du vælger. Du kan dog også vælge at gå i den anden retning og investere i en kommode som fokuspunkt i soveværelset ved at vælge en kontrastfarve. Det behøver ikke at være en højlydt farve, en flot, dyb grå eller blå kan også gøre tricket i et nordisk soveværelse.

Du kan finde mere inspiration og smukke kommoder til soveværelset hos forhandleren her!

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat