figure figure

Knagerække

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Juli 2024

Billig knagerække til tøjet

En knagerække er uundværlig i de fleste entréer. Først og fremmest opfylder den det praktiske formål med at have et sted at hænge sine jakker og halstørklæder, men det skal ikke sætte en stopper for, at en knagerække også godt kan være designet stilfuldt. Et flot knagerækkedesign kan være med til at pifte liv i det værelse, som den netop befinder sig i.

Så hvis du er på udkig efter en ny flot knagerække til entréen, soveværelset eller måske et tredje sted i huset, så er du kommet det rette sted hen! Vi har nemlig her samlet seks knagerækker, som kombiner det funktionelle med det stilfulde. Så det er bare med at gå på jagt, og forhåbentlig finder du en knagerække, som passer til lige præcis din stil!

Største besparelse

WOUD Knaegt Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Det smarte ved denne knagerække er, at hver pind bruges som en bøjle – det er altså nemt og hurtigt for dig at hænge dit overtøj op der på. Når der kommer vægt på hve[..]

Populært valg

CANETT Indi Rektangulær Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Som sagt tidligere er en knagerække ikke kun brugbart i entréen. Du kan for eksempel bruge denne fede knagerække i køkkenet. Så kan du placere diverse krydderier og o[..]

JENSENPLUS FM Hooks Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Det smarte ved denne knagerække er dog også, at du kan hænge cirklerne forskudt af hinanden, så du kan danne et mere dekorativt mønster med dem. Du kan med stor forde[..]

ROWICO Rektangulær Confetti Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Når krogene ikke hænger ud hele tiden, så sparer du altså lidt plads, når de ikke er i brug, hvilket er smart, hvis du for eksempel har en meget smal entré.

RGE Jazz Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med den flotte kurvede ende, så udstråler den bare lidt mere ekstravagance end de fleste andre gængse knagerækker. Med dens forholdsvis lille størrelse så passer den [..]

En knagerække er yderst alsidig

Nu hvor du har set 6 forskellige knagerækker, så er du forhåbentlig ikke længere i tvivl om, at en knagerække sagtens kan være flot og funktionelt samtidigt. Og heldigvis så er en knagerække ikke længere kun forbundet med entréen, men den kan sagtens bruges i både soveværelset, køkkenet og badeværelset. Eller i lige præcis det rum du tænker, at du har behov for den.

Knagerække i soveværelset

I soveværelset er det dog altid en god idé at bruge nogle bøjler til at hænge dit tøj op på knagerækkens kroge. På den måde så bliver tøjet præsenteret på en lidt pænere måde.

En knagerække til døren kan også være en god løsning til soveværelset. Det er bygget på et helt enkelt princip – at der medfølger to kroge, så du så let som ingenting kan hænge knagerækken på en dør på den side, du ønsker.

Her slipper du altså for at lave huller i væggen for at kunne hænge den op. Denne slags knagerække er glimrende at bruge til at hænge for eksempel morgenkåber, halstørklæder eller tasker op. Sådan en knagerække kan også altid bruge i for eksempel køkkenet, hvor du kan hænge dine viskestykker og grydelapper op på.

Struktur og orden

En knagerække kan være med til at skabe struktur og orden i det rum, den hænger i. En følelse som de fleste er glade for.

Især i entréen er denne følelsen meget velkommen, da det er det første rum, du kommer ind i efter en lang dag – og så er det altså bare en lidt rarere følelse at træde ind i et rum, hvor alting hænger snor lige og i orden på knagerækken, i stedet for at det bare ligger og flyder og roder på gulvet.

Det vil samtidig også give et bedre indtryk, når du får gæster på besøg. For det er jo ikke nogen hemmelighed, at orden bare giver lige dét bedre første håndindtryk end en masse rod. Så hvis du gerne vil have lidt struktur ind i dit hjem, så er en knagerække en rigtig god start på at opnå dette.

Husk at tjekke kvaliteten

Inden du køber en knagerække, så skal du huske at tjekke op på kvaliteten. Du skal være sikker på, at det er en knagerække, der faktisk kan holde til mange jakker.

Det er jo ofte, at en vinterjakke faktisk kan være ret tung, så du skal være sikker på, at knagerækken kan holde til det. Det vil nemlig være så ærligt at komme hjem en dag, hvor alle jakkerne bare ligger på gulvet, fordi at knagerækken ikke kunne holde til det mere.

Dette kan selvfølgelig også afhænge af, hvor godt og grundigt at knagerækken er sat op. Hvis den ikke er sat ordentlig op, så er chancerne større for, at den en dag falder ned.

Så du skal være sikker på, at du eller den der skal sætte den op, har godt styr på det. På den måde så kan du få glæde af din knagerække i mange år frem, og slipper for at skifte den ud efter et år eller to. Og det vil ikke være helt dårligt, vel?

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat