figure figure

Knagerække

Billig knagerække til tøjet

En knagerække er uundværlig i de fleste entréer. Først og fremmest opfylder den det praktiske formål med at have et sted at hænge sine jakker og halstørklæder, men det skal ikke sætte en stopper for, at en knagerække også godt kan være designet stilfuldt. Et flot knagerækkedesign kan være med til at pifte liv i det værelse, som den netop befinder sig i.

Så hvis du er på udkig efter en ny flot knagerække til entréen, soveværelset eller måske et tredje sted i huset, så er du kommet det rette sted hen! Vi har nemlig her samlet seks knagerækker, som kombiner det funktionelle med det stilfulde. Så det er bare med at gå på jagt, og forhåbentlig finder du en knagerække, som passer til lige præcis din stil!

WOUD Knaegt Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vi starter ud med denne fede træknagerække fra Woud.

Knagerækken er i eg, har naturfarvet læderstropper, og har en hylde øverst, som du kan bruge til for eksempel hatte. Knagerækken er med sit træ design et perfekt match til manges moderne og nordiske indretningsstil.

Group 45 Ægte læder
Group 45 Massivt egetræ
Group 45 Moderne design

Det smarte ved denne knagerække er, at hver pind bruges som en bøjle – det er altså nemt og hurtigt for dig at hænge dit overtøj op der på. Når der kommer vægt på hver enkelte af pindene, så bliver der nærmest dannet et helt nyt design, da pindende bliver trukket lidt ned, når der kommer vægt på.

En fed detalje der giver lige dét ekstra til rummet, som den befinder sig i. Dog skal du ikke være bange for, at pindene ikke kan holde til det – de er lavet af massivt egetræ, så de kan sagtens holde til vægten fra ens jakker.

CANETT Indi Rektangulær Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne Lucille knagerække fra Canett er lavet i flot og massivt mangotræ og med sort malet jern.

Knagerækken er med hylde, og med dens høje kanter kan du opbevare mange forskellige ting derpå – for eksempel kan du bruge den som hattehylde. Der medfølger desuden fem kroge, som du selvfølgelig kan bruge til at opbevare dit overtøj på.

Group 45 Massivt magotræ
Group 45 5 kroge og hylde
Group 45 Dansk produceret

Som sagt tidligere er en knagerække ikke kun brugbart i entréen. Du kan for eksempel bruge denne fede knagerække i køkkenet. Så kan du placere diverse krydderier og olier på hylden, og bruge krogene til at hænge viskestykker og håndklæder op. En smart og praktisk løsning som samtidig ser rigtig godt ud.

Med knagerækkens lidt industrielle look vil det se rigtigt fedt ud at havde den hængende i køkkenet!

JENSENPLUS FM Hooks Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne fede FM Hooks knagerække i hvid fra JensensPlus er lavet i pulverlakeret stål.

Denne hvide knagerække har indvendige kroge, så det fede design med de runde cirkler bibeholdes, når du hænger tøj der på. Et enkelt og stilrent design som de fleste vil kunne have hængende i hjemmet uden de store problemer.

Group 45 5 indvendige kroge
Group 45 Flot cirkel mønster
Group 45 Prismatch

Det smarte ved denne knagerække er dog også, at du kan hænge cirklerne forskudt af hinanden, så du kan danne et mere dekorativt mønster med dem.

Du kan med stor fordel også bruge denne knagerække i soveværelset, hvor du kan hænge dine yndlingstasker frem, så du hurtigt og nemt kan få fat i dem, når du skal bruge dem.

ROWICO Rektangulær Confetti Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her ser du en meget enkelt og klassisk knagerække fra brandet Rowico.

Det er en flip knagerække, eller en knagerække med foldekroge, som det også bliver kaldt. Dette vil sige, at krogene ikke er foldet ud, før de skal i brug. Så hvis pladsen er meget trang, så er denne knagerække et yderst godt valg.

Group 45 8 foldekroge
Group 45 Gratis fragt
Group 45 Hvidt lakeret birketræ

Når krogene ikke hænger ud hele tiden, så sparer du altså lidt plads, når de ikke er i brug, hvilket er smart, hvis du for eksempel har en meget smal entré.

RGE Jazz Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne sorte knagerække fra RGE er virkelig stilfuldt design.

Udover de praktiske elementer såsom de tre kroge og den lille stang, der er for enden, hvor du kan hænge en bøjle på, så er den lavet i et skønt og anderledes design

Group 45 10x80cm
Group 45 3 kroge + en lille stang til at hænge bøjler på

Med den flotte kurvede ende, så udstråler den bare lidt mere ekstravagance end de fleste andre gængse knagerækker. Med dens forholdsvis lille størrelse så passer den også perfekt ind i de mindre entréer. Eller måske også det mindre soveværelse?

Her kan du i hvert fald nemt og stilfuldt hænge noget af dit fineste tøj op.

FURBO Knagerække

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her ser du en helt klassisk og tidsløs knagerække fra Furbo.

Knagerækken er med hattehylde, og har syv dobbelt kroge, så den er helt perfekt til familien, der har brug for masser af plads til deres overtøj og diverse tilbehør. Den er lavet i stål i den flotteste sølvfarve, og vi vil vove at påstå, at denne knagerække passer i alle slags hjem med dens enkelte design.

Group 45 365 dages returret
Group 45 Rustfrit stål
Group 45 Dansk design

Denne knagerække vil også være helt perfekt til for eksempel badeværelset, da der kan være helt nye håndklæder på selve hylden, og på krogene kan der hænge håndklæder eller klude, der er i brug.

Så denne knagerække er altså et sikkert køb, som helt sikkert vil være til gavn – ikke bare i entréen, men også i mange andre rum i hjemmet.

En knagerække er yderst alsidig

Nu hvor du har set 6 forskellige knagerækker, så er du forhåbentlig ikke længere i tvivl om, at en knagerække sagtens kan være flot og funktionelt samtidigt. Og heldigvis så er en knagerække ikke længere kun forbundet med entréen, men den kan sagtens bruges i både soveværelset, køkkenet og badeværelset. Eller i lige præcis det rum du tænker, at du har behov for den.

Knagerække i soveværelset

I soveværelset er det dog altid en god idé at bruge nogle bøjler til at hænge dit tøj op på knagerækkens kroge. På den måde så bliver tøjet præsenteret på en lidt pænere måde.

En knagerække til døren kan også være en god løsning til soveværelset. Det er bygget på et helt enkelt princip – at der medfølger to kroge, så du så let som ingenting kan hænge knagerækken på en dør på den side, du ønsker.

Her slipper du altså for at lave huller i væggen for at kunne hænge den op. Denne slags knagerække er glimrende at bruge til at hænge for eksempel morgenkåber, halstørklæder eller tasker op. Sådan en knagerække kan også altid bruge i for eksempel køkkenet, hvor du kan hænge dine viskestykker og grydelapper op på.

Struktur og orden

En knagerække kan være med til at skabe struktur og orden i det rum, den hænger i. En følelse som de fleste er glade for.

Især i entréen er denne følelsen meget velkommen, da det er det første rum, du kommer ind i efter en lang dag – og så er det altså bare en lidt rarere følelse at træde ind i et rum, hvor alting hænger snor lige og i orden på knagerækken, i stedet for at det bare ligger og flyder og roder på gulvet.

Det vil samtidig også give et bedre indtryk, når du får gæster på besøg. For det er jo ikke nogen hemmelighed, at orden bare giver lige dét bedre første håndindtryk end en masse rod. Så hvis du gerne vil have lidt struktur ind i dit hjem, så er en knagerække en rigtig god start på at opnå dette.

Husk at tjekke kvaliteten

Inden du køber en knagerække, så skal du huske at tjekke op på kvaliteten. Du skal være sikker på, at det er en knagerække, der faktisk kan holde til mange jakker.

Det er jo ofte, at en vinterjakke faktisk kan være ret tung, så du skal være sikker på, at knagerækken kan holde til det. Det vil nemlig være så ærligt at komme hjem en dag, hvor alle jakkerne bare ligger på gulvet, fordi at knagerækken ikke kunne holde til det mere.

Dette kan selvfølgelig også afhænge af, hvor godt og grundigt at knagerækken er sat op. Hvis den ikke er sat ordentlig op, så er chancerne større for, at den en dag falder ned.

Så du skal være sikker på, at du eller den der skal sætte den op, har godt styr på det. På den måde så kan du få glæde af din knagerække i mange år frem, og slipper for at skifte den ud efter et år eller to. Og det vil ikke være helt dårligt, vel?

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev