figure figure

Garderobestativ

Mangler plads til tøjet

Står du og mangler plads til dit tøj? Og har du ikke helt plads til et ekstra skab? Så kan et garderobestativ måske lige være svaret for dig!

Et garderstativ er åbent, hvilket gør, at du kan vise dit fineste tøj frem – og nemt finde frem til det, når du har brug for det. Desuden så kan et garderobestativ sagtens være både funktionelt og stilfuldt, selvom det måske ikke lige er dine første tanker, når du hører det ord.

Det handler bare om at finde det rette til lige præcis dig og dine behov. Udover at stativet skal bruges til noget rent praktisk, så kan det altså sagtens give et flot og dekorativt udtryk. Det lyder ikke helt dårligt, vel?

Vi har her samlet 6 flotte garderobestativer, så du nemt kan blive inspirereret og forhåbentlig finde din nye favorit.

HÜBSCH Garderstativ

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Et utroligt flot og stilrent garderobestativ fra Hübsch i bambus.

Et minimalistisk garderobestativ som dette passer perfekt ind på dit soveværelse, hvis du ønsker mere tøj hængende. Derudover har det moderne garderstativ en hylde, som du også kan bruge til at opbevare ting på.

Group 45 Dansk design
Group 45 Hylder til opbevaring
Group 45 Gratis levering

Den flotte stål passer perfekt ind i det nordiske hjem, da det spiller godt sammen med de lyse farver, som der normalt bliver forbundet med den nordiske indretningsstil.

Dette garderobestativ er en sikker vinder i manges hjem, og da det er en tidsløs klassiker, så kan du derfor være tryg ved, at du kan beholde stativet i mange år fremover.

LAFORMA Nostalgic Garderobestativ

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Fra et specielt og anerledes garderobestativ til et andet. Dette Nostalgic garderobestativ fra LaForma er helt sikkert også et stativ, som skiller sig ud fra mængden.

Selvom designet er anderledes, er det stadig et utroligt stilfuldt design, der passer helt perfekt ind i de nordiske hjem på grund af den flotte træfarve.

Group 45 Med spejl og hylder
Group 45 Materiale: Finér, metal, spejlglas

Dette stativ gemmer på utrolige mange opbevaringsmuligheder, så udover, at det er stilfuldt, så er det også yderst praktisk.

Først og fremmest er der selvfølgelig plads til at hænge bøjler bagerst på stativet, men det er der faktisk også plads til forrest på det. Desuden er der et fint og praktisk spejl, samtidig med at der under dette er en fin lille hylde, som du eventuelt kan bruge til opbevare dine solbriller på.

Til sidst er der også to hylder nederst på stativet, som du kan bruge til at placere dine sko på. Så alt i alt får du altså her et garderobestativ, som har plads til det hele – plus lige dét ekstra. Et stativ som du helt sikkert ikke vil fortryde at købe!

JEANNE D’ARC LIVING Garderobestativ

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dette rå og lækre garderobestativ fra Jeanne D’Arc Living kan give nyt liv til ethvert soveværelse!

Garderobestativet er på hjul, så du kan nemt og hurtigt rykke rundt på det, som du vil. Der er desuden en krog i hver ende af stativet, som du kan bruge til at hænge for eksempel tasker op på. Stativet har også en smart hylde nederst, som du kan bruge til at sætte dine sko på.

Kort sagt så har dette garderobestativ plads til det meste!

Group 45 Med hjul og krog til opbevaring
Group 45 Gratis fragt i hele Danmark

Med dens flotte brune farve og jernmateriale så giver det et vintagelook, som kan give et fedt modspil i mange skandinaviske hjem. Dette er et stativ, som helt sikkert vil holde i mange år – og med dens enkle design så kan du ikke gå helt galt i byen med det.

KARE DESIGN VIP Baggage Trolley Vegas Silver Garderobestativ

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her ser du et noget anderledes garderobestativ, som du nok ikke lige har set magen til før!

Dette VIP Baggage Trolley Vegas Gold garderobestativ, er som navnet antyder, formet som en bagagevogn, som du normalt kan se på diverse fine hoteller. Et rundt garderobestativ med hjul hvor der er plads til bøjler, men også med god plads til dine sko forneden.

Group 45 Rustfrit stål
Group 45 Hylde med sort polyester
Group 45 Med hjul

Dette garderobestativ udstråler retro, men samtidig også en stor elegance med dens flotte guld farve. Det vil helt sikkert give noget nyt liv til dit soveværelse, hvis du vælger dette stativ.

Det vil også helt sikkert imponere alle dine gæster, der ser det!

Brent Garderobestativ

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du egentlig bare foretrækker noget mere enkelt, så kan dette Brent garderobestativ måske være lige noget for dig. Der er ikke det helt store at rafle om ved dette stativ.

Group 45 Hvidt metal
Group 45 Maksbelastning: 10 kg
Group 45 Med skohylde

Det består af en lang stang, hvor du kan hænge masser af bøjler på samtidig med, at der er en praktisk skohylde nederst.

Et enkelt og stilrent stativ, som passer ind i alle slags hjem. Hvis du køber dette garderobestativ, så er du sikret et stativ i mange år, som uanset hvad der er på mode, stadig sagtens kan bruges.

Så hvis du egentlig bare vil have et stativ, som er praktisk og enkelt designet, så er dette her det oplagte valg!

WOUD Garderobestativ

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Endnu et garderobestativ som passer helt perfekt ind et nordisk indrettet hjem.

Dette stativ fra Woud er lavet i smuk finér i lys eg og massivt egetræ – en kombination som passer helt perfekt ind i manges hjem.

Group 45 Materiale: Finér, massivt egetræ
Group 45 Med hylde øverst
Group 45 Prismatch

Her får du i den grad funktionelt blandet sammen med et stilfuldt design. Du kan nemt hænge dit flotteste tøj på stangen, og samtidig bruge hylden øverst – enten til dine sko, men det kan også bruges til dine hatte, hvis du har sådan nogle, som du gerne vil vise frem.

Det skal du huske, når du køber et nyt garderobestativ

Inden du køber et helt nyt garderobestativ, så er det en god idé at have styr på de vigtigste ting.

1. Stabilitet

Først og fremmest er det vigtigt, at du sikrer dig, at stativet er stabilt. Der er ikke noget værre, end hvis du kommer hjem og opdager, at stativet er ustabilt og ikke kan holde til vægten, som du havde tænkt at placere der på.

Du skal derfor være sikker på, at garderobestativet er lavet af stærke og holdbare materialer. Hvis det er det, så kan stativet ikke bare holde til alle de ting, du hænger der på, men det kan også holde i mange år, så du ikke skal ud og investere i et nyt stativ hvert år.

3. Plads

En anden ting du skal huske inden du køber et garderobestativ er, hvor meget plads du har behov for. Er det bare et par enkelte stykker tøj? Eller har du rent faktisk meget tøj, som du skal have hængt op?

Dette er vigtigt, da det er med til at afgøre, hvilket stativ du skal købe. Hvis du har mange ting, så kan du overveje om du skal have et dobbelt garderobestativ, hvor stativet er todelt. Her får du masser af plads til at opbevare dit tøj på.

4. Højden

Det er også altid en god idé at overveje højden på stativet. Hvis du ikke er så høj, så er det måske ikke det oplagt valg at vælge et garderobestativ der er to meter høj. Heldigvis findes der mange stativer, som har en justerbar højde, så du nemt og hurtigt selv kan bestemme højden på det.

5. Rummet

Når du køber et garderobestativ, så skal du også huske, at det ikke kun er begrænset til soveværelset. Du kan sagtens placere et stativ i entréen. Når du placerer det der, så kan du nemt hænge din flotteste jakker derop – og samtidig nemt tilbyde dine gæster et fint sted, de kan få hængt deres jakker op, så de ikke bare skal ligge og flyde rundt omkring i hjemmet.

Stativet kan også sagtens placeres i andre rum, hvis du er lidt kreativ. Det er kun fantasien, der sætter grænser her, så det er bare med at tænke ud af boksen, hvis du gerne vil have lidt kreativitet ind i din bolig.

6. Vis det frem

Et garderobestativ er altså en god investering for langt de fleste – og det behøves jo ikke kun at være på grund af pladsmangel, at du køber et. Det kan sagtens bare være fordi, at du gerne vil vise dit fineste tøj frem på en stilfuld og klassisk måde. Lige meget hvad grunden er, så er der masser af garderobestativer at vælge i mellem, så du kan helt sikkert finde et, der passer til lige præcis din stil og dine behov. Det er bare med at gå på jagt efter den helt rigtige!

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev