figure figure

Garderobestativ

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Mangler plads til tøjet

Står du og mangler plads til dit tøj? Og har du ikke helt plads til et ekstra skab? Så kan et garderobestativ måske lige være svaret for dig!

Et garderstativ er åbent, hvilket gør, at du kan vise dit fineste tøj frem – og nemt finde frem til det, når du har brug for det. Desuden så kan et garderobestativ sagtens være både funktionelt og stilfuldt, selvom det måske ikke lige er dine første tanker, når du hører det ord.

Det handler bare om at finde det rette til lige præcis dig og dine behov. Udover at stativet skal bruges til noget rent praktisk, så kan det altså sagtens give et flot og dekorativt udtryk. Det lyder ikke helt dårligt, vel?

Vi har her samlet 6 flotte garderobestativer, så du nemt kan blive inspirereret og forhåbentlig finde din nye favorit.

Største besparelse

LAFORMA Nostalgic Garderobestativ

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dette stativ gemmer på utrolige mange opbevaringsmuligheder, så udover, at det er stilfuldt, så er det også yderst praktisk. Først og fremmest er der selvfølgelig pla[..]

Populært valg

Brent Garderobestativ

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Det består af en lang stang, hvor du kan hænge masser af bøjler på samtidig med, at der er en praktisk skohylde nederst. Et enkelt og stilrent stativ, som passer ind [..]

Det skal du huske, når du køber et nyt garderobestativ

Inden du køber et helt nyt garderobestativ, så er det en god idé at have styr på de vigtigste ting.

1. Stabilitet

Først og fremmest er det vigtigt, at du sikrer dig, at stativet er stabilt. Der er ikke noget værre, end hvis du kommer hjem og opdager, at stativet er ustabilt og ikke kan holde til vægten, som du havde tænkt at placere der på.

Du skal derfor være sikker på, at garderobestativet er lavet af stærke og holdbare materialer. Hvis det er det, så kan stativet ikke bare holde til alle de ting, du hænger der på, men det kan også holde i mange år, så du ikke skal ud og investere i et nyt stativ hvert år.

3. Plads

En anden ting du skal huske inden du køber et garderobestativ er, hvor meget plads du har behov for. Er det bare et par enkelte stykker tøj? Eller har du rent faktisk meget tøj, som du skal have hængt op?

Dette er vigtigt, da det er med til at afgøre, hvilket stativ du skal købe. Hvis du har mange ting, så kan du overveje om du skal have et dobbelt garderobestativ, hvor stativet er todelt. Her får du masser af plads til at opbevare dit tøj på.

4. Højden

Det er også altid en god idé at overveje højden på stativet. Hvis du ikke er så høj, så er det måske ikke det oplagt valg at vælge et garderobestativ der er to meter høj. Heldigvis findes der mange stativer, som har en justerbar højde, så du nemt og hurtigt selv kan bestemme højden på det.

5. Rummet

Når du køber et garderobestativ, så skal du også huske, at det ikke kun er begrænset til soveværelset. Du kan sagtens placere et stativ i entréen. Når du placerer det der, så kan du nemt hænge din flotteste jakker derop – og samtidig nemt tilbyde dine gæster et fint sted, de kan få hængt deres jakker op, så de ikke bare skal ligge og flyde rundt omkring i hjemmet.

Stativet kan også sagtens placeres i andre rum, hvis du er lidt kreativ. Det er kun fantasien, der sætter grænser her, så det er bare med at tænke ud af boksen, hvis du gerne vil have lidt kreativitet ind i din bolig.

6. Vis det frem

Et garderobestativ er altså en god investering for langt de fleste – og det behøves jo ikke kun at være på grund af pladsmangel, at du køber et. Det kan sagtens bare være fordi, at du gerne vil vise dit fineste tøj frem på en stilfuld og klassisk måde. Lige meget hvad grunden er, så er der masser af garderobestativer at vælge i mellem, så du kan helt sikkert finde et, der passer til lige præcis din stil og dine behov. Det er bare med at gå på jagt efter den helt rigtige!

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat