figure figure

Evolution senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Evolution senge bliver handlet i stor stil i disse år, og populariteten er bestemt ikke opstået af ren tilfældighed. Denne serie af senge, madrasser og tilbehør er nemlig spækket med fordele. Evolution er i sig selv ikke det største eller mest efterspurgte brand, men flere ting gør, at det er værd at kigge nærmere på deres produkter.

Evolution produktserien fremstilles på en tysk fabrik, der er kendt for at skabe solide og holdbare produkter. Her er der fokus på godt håndværk, og selv de mindste detaljer bliver prioriteret. Derfor er du sikret et godt køb, når du vælger en madras eller seng fra Evolution. Mere om fordelene senere i guiden.

Formålet med denne guide er ikke udelukkende at fremhæve de mange gode ting ved produktserien. Vi vil traditionen tro også gerne kigge på nogle konkrete produkter. Derfor har vi udvalgt nogle senge og boxmadrasser, der vil blive beskrevet og vurderet i nogle af de kommende afsnit. Der er derved god grund til at blive på siden.

Evolution senge til favorable priser

Evolution sengene har fundet vej til rigtig mange danske soveværelser, og du har nu også mulighed for at sikre dig et eksemplar.

I første omgang skal du bare lige finde ud af, hvilken seng du skal købe. I den perfekte verden ville dette være en nem opgave, men serien er tilstrækkelig stor til, at man skal gøre sig en masse overvejelser mht. prioriteter, præferencer og budget.

Sengene fra omtalte serie er langt fra discountsenge, om end det ikke er high-end produkter på niveau med Hästens. Vi befinder os nærmere i mellemprisklassen, hvor der ofte er en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. For den gennemsnitlige forbruger med traditionelle præferencer vil en seng fra Evolution serien være et oplagt valg. Det gælder både funktionsmæssigt såvel som økonomisk.

Vores opgave er at give dig så meget information, at du selv kan tage stilling til, hvilken seng der er den rette for dig. Derfor vil vi i de næste 3 afsnit fremhæve både senge og boxmadrasser fra serien.

Se tilbud på Evolution senge hos Time2Sleep

Derfor skal du købe en seng fra Evolution serien

Evolution serien er ikke den mest omtalte sengeserie i branchen, men serien har bestemt sin berettigelse. Da vi satte os for at udforske serien og produkterne herfra nærmere, så fik vi øjnene op for, hvilke fordele der er ved sengene herfra. Denne viden vil vi gerne dele med dig, så du har en fornemmelse af, hvad du kan forvente dig af en seng fra denne serie.

Evolution sengene og de øvrige produkter fra serien kommer bl.a. med følgende fordele:

  1. Tysk kvalitet – Tysk kvalitet er, med få undtagelser, kendt for at være lig med høj kvalitet. Helt konkret for Evolution produktserien, så kan vi forsikre dig om, at den generelle holdning til tysk kvalitet stemmer overens med virkeligheden. De tyskproducerede senge og madrasser byder nemlig på en kvalitet, der er en konge værdig. Den høje kvalitet må alt andet lige være den største fordel ved produkterne.
  2. En hel verden af farver – Foruden høj kvalitet, så kan du glæde dig over, at madrasserne forhandles i rigtig mange forskellige farver. Udvalget af farver vil dog afhænge af, om du handler online eller i en butik. Mens webshoppen fører 6 forskellige farver, så kan der i butikken vælges mellem hele 40 forskellige farver. Det er måske et større farveudvalg, end der reelt er behov for, men det er ikke desto mindre med til at sikre maksimal valgfrihed.
  3. Fair priser – Evolution sengene er hverken dyre eller billige. De er et sted derimellem. Det vil vi tillade os at betragte som en fordel, da der simpelthen findes alt for mange dyre senge.
  4. Kan testes i en fysisk butik – Selvom der er mange fordele ved at handle online, så er det et plus, at man rent faktisk kan få lov til at teste sengen inden køb. Evolution er et af de brands, man kan prøve i fysiske butikker. Den mulighed kan du med god grund benytte dig af, hvis du er i tvivl om, hvorvidt den tiltænkte seng dækker dine behov. Dette kan være svært at vurdere, hvis man hverken har set, rørt eller ligget i sengen.
Se pris på Evolution senge

Time2sleep er din pålidelige forhandler af Evolution

Time2sleep fører nogle af de mest populære sengemærker på markedet, og Evolution er selvfølgelig ingen undtagelse.

Hos denne forhandler kan du foruden Evolution finde mærker som Auping, Hestbæk, Jensen og Viking. Evolution er et godt mærke, men skulle det mod forventning ikke være noget for dig, så kan du med rette kigge på nogle af de andre mærker.

Time2sleep bør være din foretrukne forhandler, når du skal erhverve dig en ny seng, madras eller sengeramme. Du får f.eks. mulighed for at prøve deres senge inden køb, idet de har en fysisk butik. Derudover yder de rente- og gebyrfrie lån og yder professionel rådgivning. Forhandleren har i øvrigt eksisteret siden 2006, så du handler med fagfolk med mange års erfaring.

Af andre nævneværdige sengeforhandlere kan man næsten ikke komme udenom Dinseng og Sengetid.

Få hjælp til valg af den rette Evolution seng

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat