figure figure

Elevationsseng 180x210

Top 5 bedste elevationssenge 180×210

En elevationsseng 180×210 er perfekt til dig, der ønsker en anelse mere længde men også en smule mere luksus i hverdagen. Her får du nemlig en seng, der giver dig alt, hvad en indbydende dobbelt elevationsseng indeholder – og så med den ekstra længde, som passer til din højde!

En Elevationsseng i målene 180×210 cm. kan indstilles, så den passer lige til dine behov. Både når det gælder praktik og komfort. Typisk kan elevationssenge nemlig hæves både i hovedenden og fodenden. Således bliver det blandt andet lettere at komme ud af sengen om morgenen, og ved at løfte fødderne kan du få ro i dine hævede ben.

Venus Elevationsseng – 180×210

32499.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Venus dobbeltseng elevationsseng er udstyret med en effektiv og støjsvag motor fra den danske producent LINAK. Sengen er bygget op med en ramme i massivt, svensk fyrretræ på hele 20 centimeter. Dermed er du altså sikret en solid og robust seng.

Venus elevationsseng 180 x 210 har en springmadras inddelt i syv forskellige komfortzoner. Springmadrassens fjedre er omgivet af et åndbart lag af hybridskum. Skummet er i høj grad fordelagtigt i en seng, hvor liggepositionen justeres ofte.

Køb Venus Elevationsseng – 180×210
Group 45 OEKO-TEX-certificeret
Group 45 6 cm pulse latex kerne

Topmadrassen i Venus dobbeltseng elevationsseng er Svanemærket. Den består af en Pulse Latex kerne på seks centimeter. Det vil sige, at topmadrassen er både ekstra stærk, elastisk og åndbar. Dermed får du alt, hvad du har brug for til et godt sovemiljø.

Hvis du bestiller en Venus elevationsseng 180×210, får du 100 nætters prøve. Det vil sige, at du i prøveperioden har mulighed for at ombytte madrassens hårdhed eller returnere sengen ganske gratis. Dermed skal du ikke være bange for at købe den forkerte dobbelt elevationsseng.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Stockholm Boxelevation (Sand) – 180×210

39999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med Stockholm dobbeltseng elevationsseng får du præcis den samme støtte og liggekomfort, som du gør i en kontinentalseng. Forskellen er blot, at Kongsberg elevationsseng 180×210 indeholder en række ekstra funktioner.

Det er især den høje træramme på 19 centimeter, som gør Stockholm elevationsseng 180 x 210 speciel. Den solide træramme gør nemlig sengen mere stabil, og forlænger dermed dens levetid.Stockholm elevationsseng 180×210 er desuden udstyret med den populære LINAK-motor.

Køb Stockholm Boxelevation (Sand) – 180×210
Group 45 220 pocket fjedre
Group 45 15 års fabriksgaranti
Group 45 4 cm topmadras

Springmadrassen er vendbar og består af pocketfjedre inddelt i fem forskellige komfortzoner. Dermed får din krop lige præcis den støtte, som den har brug for. Komfortzonerne sørger nemlig for ekstra aflastning af hofte og skuldre, hvor du naturligt synker længere ned i madrassen.

Når det gælder topmadrassen, har du flere forskellige valgmuligheder med Stockholm elevationsseng 180×210. Du kan nemlig både vælge mellem fire centimeter latex og fire centimeter memory skum. Og så kan du vælge, om du ønsker en splitmadras eller to enkelte topmadrasser.

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Krone Elevation Plus – 180×210

25995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne Sengetid elevationsseng er bygget op med 28 lameller samt to nakkeknæk i elevationsbunden. Dermed er du sikret korrekt støtte både i siddende og liggende stilling. Elektronikken er fra det danske mærke LINAK, og du sikres fem års fuld garanti på motoren.

Krone Elevation Plus dobbeltseng elevationsseng består af en springmadras med pocketfjedre opdelt i fem zoner. Dermed har madrassen skulder- og hofte-trykaflastning, der bidrager til optimal støtte for de helt rigtige steder på kroppen. Sengen består desuden af en stabil ramme, hvorfor der er 15 års brudgaranti på både fjedre og ramme.

Køb Krone Elevation Plus – 180×210
Group 45 LINAK-motor (5 års garanti)
Group 45 10 cm topmadras
Group 45 Gratis fragt

Med Krone Elevation Plus elevationsseng 180×210 kan du vælge imellem en topmadras i to forskellige varianter. Topmadrassen er hele ti centimeter høj, og valget står mellem enten latex eller wonderpur.

Wonderpur er ideelt til dig, der søger en varmgivende og støttende topmadras. Er du derimod på udkig efter ventilation og afhjælpning af tryk i nakke, hofter, skulder og lænd, er topmadrassen i latex det indlysende valg for dig.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Norland Cloud EL – 180×210

34495.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Norland Cloud elevationsseng 180 x 210 er udstyret med den velkendte motor fra LINAK. Hertil medfølger naturligvis en trådløs fjernbetjening. Du har også mulighed for at styre motoren ved hjælp af en app over telefonen. Med motoren får du desuden LED lys via betjening.

Denne Sengetid elevationsseng består af en topmadras med pocketfjedre. Madrassen er inddelt i fem forskellige zoner, som er med til at give dig en høj grad af komfort. Sengen er bygget op med 42 lameller, hvoraf de midterste er justerbare.

Køb Norland Cloud EL – 180×210
Group 45 25 års garanti på ramme- og fjederbrud
Group 45 Motor fra LINAK

Topmadrassen i en Norland Cloud dobbelt elevationsseng består af latex. Topmadrassen er ni centimeter høj, og har et betræk af naturlig bambus. Madrassens antiskrid-effekt er med til at sikre, at topmadrassen bliver liggende, når du benytter sengens hæve-/sænkefunktion.

Hvis du køber denne Sengetid elevationsseng 180×210, køber du en komplet seng. Hermed får du både topmadras, ben og levering til kantstenen med i prisen. Desuden får du fem års fuld garanti på LINAK-motoren samt 25 års garanti på ramme- og fjederbrud.

 

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

ProSleep Boston L600 Elevationsseng – 180×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Springmadrassen i din ProSleep Paris L600 dobbeltseng elevationsseng består af enkeltstående pocketfjedre. Det vil sige, at hver enkelt fjeder er syet i sin egen lille pose. Derudover er der indlagt en mindre fjeder i hver anden fjeder, som har til formål at give dig optimal liggekomfort.

Med ProSleep Paris L600 medfølger en topmadras i latex. Latex virker både trykaflastende og ventilerende. Dermed undgår du, at din kropsvarme hober sig op i løbet af natten. Med en latex topmadras kommer du til at ligge i en god og støttende soveposition.

Køb ProSleep Boston L600 Elevationsseng – 180×210
Group 45 Vendbar madras med smartpocket fjedre
Group 45 Gratis levering

Dobbeltseng elevationssengen er bygget op med 42 kraftige lameller med nakkeløft. Derudover er sengen udstyret med en effektiv og lydsvag motor fra LINAK. Til motoren medfølger en trådløs fjernbetjening, så du får de bedste forudsætninger for at kontrollere din seng.

Hvis du bestiller ProSleep Paris L600 elevationsseng, får du gratis levering. Desuden kan du ombytte madrassens hårdhed inden for de første 100 dage for et lille forsendelsesgebyr. På den måde undgår du en madras, som er enten for hård eller for blød.

NB: For at finde elevationssengen på Soveland.dk så søg efter “ProSleep Boston L600 – elevationsseng 180×210”

Idun Elevationsseng – 180×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En Idun elevationsseng 180×210 består af en springmadras inddelt i fem forskellige zoner. Madrassen er opbygget af pocketfjedre, der har til formål at give dig den rette kropsstøtte. Madrassen sidder fast i sengerammen, og bliver derfor liggende stabilt i løbet af natten.

Idun elevationsseng dobbeltseng elevationsseng er udstyret med en LINAK-motor. Med i købet får du en trådløs fjernbetjening til at styre sengens motor. Desuden kan du kontrollere sengen ved hjælp af din smartphone. Som en ekstra smart funktion får du natlys med din elevationsmotor.

Køb Idun Elevationsseng – 180×210
Group 45 10 cm topmadras i koldskum
Group 45 Gratis levering og montering

Topmadrassens kerne består af koldskum af enten medium eller fast hårdhed. Topmadrassen kommer desuden med et betræk på hele to centimeter. Dermed får topmadrassen altså en samlet højde på hele 12 centimeter.

Ved køb af en Idun dobbeltseng elevationsseng får du ligeledes et gratis bensæt med. Benene er lavet i ubehandlet egetræ, og du har mulighed for at vælge mellem to forskellige højder nemlig 15 centimeter eller 19 centimeter.

Elevationsseng 180×210: Den store luksus

En elevationsseng 180×210 er med til at give dig en ekstra grad af luksus i hverdagen. For at finde den bedste elevationsseng, er det dog vigtigt, at du gør et godt forarbejde. Her på siden præsenterer vi dig for nogle af de mest populære elevationssenge 180×210. Dermed håber vi, at du kan finde den bedste elevationsseng 180×210.

En elevationsseng 180 x 210 kan give dig den længde og komfort, som du har brug for i din dobbeltseng elevationsseng. Vi er klar over, at sengens størrelse er afgørende for, at du kan sove godt om natten. Derfor vil du her blive præsenteret for seks forskellige elevationssenge.

Hvor finder jeg den bedste elevationsseng 180×210?

Der er naturligvis altid et individuelt svar på den bedste elevationsseng 180×210. Nogle mennesker ønsker én bestemt type af materiale, mens sengens højde er den afgørende faktor for andre. Skal du finde den bedste elevationsseng, bør du derfor finde ud af, hvilke kriterier du vægter højt.

Når det gælder jagten på den perfekte elevationsseng er det desuden en god idé at kigge på nettet. Her kan du nemlig relativt hurtigt danne dig et overblik over, hvilke elevationssenge der er på markedet. Vi håber i hvert fald at denne oversigt over de populære elevationssenge 180×210 har hjulpet dig godt på vej.

Hvis du er i tvivl om hvilken seng, der er den bedste elevationsseng, er det en god idé at spørge en ekspert til råds. Du kan blandt andet finde vejledning her på siden, men det er også altid en mulighed at besøge en fysisk butik. På den måde kan eksperterne hjælpe med at vurdere hvilken seng, der er den bedste elevationsseng til dig.

Se alle 180x210 elevationssenge hos Senegtid

Hvilken topmadras skal vi købe til vores elevationsseng 180×210?

Når du står overfor købet af en dobbeltseng elevationsseng, vil du opdage, at der findes et væld af forskellige topmadrasser på markedet. Dels må du overveje, hvilket materiale du er mest til. Her er det ofte det faste, ventilerende latex, der står over for den blødere memory skum.

Har du valgt materialet af topmadrassen, skal du desuden vælge, om der skal være tale om en split-topmadras eller to enkelte topmadrasser. I en elevationsseng 180×210 vil de to enkelte topmadrasser altså hver især have målene 90×210.

En spit-topmadras er delt op i hoved- og fodende, men den hænger stadig sammen på midten. Det vil sige, at de to sider kan hæve og sænkes uafhængigt af hinanden. Med en topmadras slipper du dog for den tydelige fornemmelse af revnen i midten. Kan du godt lide at bevæge dig over mod den anden halvdel af senge, kan en split-topmadras derfor være at foretrække.

Topmadras 180x210 hos Bedre Nætter

Den populære LINAK-motor

Stort set alle elevationssenge 180×210 er udstyret med en motor fra den danske producent LINAK. Denne motor er nemlig både effektiv og lydsvag. Dermed er du sikker på at få en motor, der fungerer, som den skal.

Med en LINAK-motor får du en række af smarte funktioner. Du har eksempelvis altid mulighed for at få det såkaldte Under Bed Light. Dette er lys under sengen, som du kan tænde, når du har brug for at stige op af sengen om natten.

LINAK-motorer kommer desuden altid med en trådløs fjernbetjening. På de senge, der har en TD4-motor, er det muligt at kontroller sengen gennem en app på din mobil. Dermed er det nemt for dig at indstille sengen i dine favoritpositioner.

Slutteligt har LINAK-motorer et behageligt støjniveau, de har et lavt forbrug af energi, og så ligger udsendelsen af elektromagnetisk stråling på et lavt niveau. LINAK-motorer er testet på alle leder og kanter, og derfor er kvaliteten af disse motorer høj.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev