figure figure

Elevationsseng 180x210

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Top 5 bedste elevationssenge 180×210

En elevationsseng 180×210 er perfekt til dig, der ønsker en anelse mere længde men også en smule mere luksus i hverdagen. Her får du nemlig en seng, der giver dig alt, hvad en indbydende dobbelt elevationsseng indeholder – og så med den ekstra længde, som passer til din højde!

En Elevationsseng i målene 180×210 cm. kan indstilles, så den passer lige til dine behov. Både når det gælder praktik og komfort. Typisk kan elevationssenge nemlig hæves både i hovedenden og fodenden. Således bliver det blandt andet lettere at komme ud af sengen om morgenen, og ved at løfte fødderne kan du få ro i dine hævede ben.

Største besparelse

Venus Elevationsseng – 180×210

38299.00 DKK

16999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Topmadrassen i Venus dobbeltseng elevationsseng er Svanemærket. Den består af en Pulse Latex kerne på seks centimeter. Det vil sige, at topmadrassen er både ekstra st[..]

Læs mere (Spar 56%)
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

ProSleep Boston L600 Elevationsseng – 180×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dobbeltseng elevationssengen er bygget op med 42 kraftige lameller med nakkeløft. Derudover er sengen udstyret med en effektiv og lydsvag motor fra LINAK. Til motoren[..]

Idun Elevationsseng – 180×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Topmadrassens kerne består af koldskum af enten medium eller fast hårdhed. Topmadrassen kommer desuden med et betræk på hele to centimeter. Dermed får topmadrassen al[..]

Stockholm Boxelevation (Sand) – 180×210

39999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Springmadrassen er vendbar og består af pocketfjedre inddelt i fem forskellige komfortzoner. Dermed får din krop lige præcis den støtte, som den har brug for. Komfort[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Elevationsseng 180×210: Den store luksus

En elevationsseng 180×210 er med til at give dig en ekstra grad af luksus i hverdagen. For at finde den bedste elevationsseng, er det dog vigtigt, at du gør et godt forarbejde. Her på siden præsenterer vi dig for nogle af de mest populære elevationssenge 180×210. Dermed håber vi, at du kan finde den bedste elevationsseng 180×210.

En elevationsseng 180 x 210 kan give dig den længde og komfort, som du har brug for i din dobbeltseng elevationsseng. Vi er klar over, at sengens størrelse er afgørende for, at du kan sove godt om natten. Derfor vil du her blive præsenteret for seks forskellige elevationssenge.

Hvor finder jeg den bedste elevationsseng 180×210?

Der er naturligvis altid et individuelt svar på den bedste elevationsseng 180×210. Nogle mennesker ønsker én bestemt type af materiale, mens sengens højde er den afgørende faktor for andre. Skal du finde den bedste elevationsseng, bør du derfor finde ud af, hvilke kriterier du vægter højt.

Når det gælder jagten på den perfekte elevationsseng er det desuden en god idé at kigge på nettet. Her kan du nemlig relativt hurtigt danne dig et overblik over, hvilke elevationssenge der er på markedet. Vi håber i hvert fald at denne oversigt over de populære elevationssenge 180×210 har hjulpet dig godt på vej.

Hvis du er i tvivl om hvilken seng, der er den bedste elevationsseng, er det en god idé at spørge en ekspert til råds. Du kan blandt andet finde vejledning her på siden, men det er også altid en mulighed at besøge en fysisk butik. På den måde kan eksperterne hjælpe med at vurdere hvilken seng, der er den bedste elevationsseng til dig.

Se alle 180x210 elevationssenge hos Senegtid

Hvilken topmadras skal vi købe til vores elevationsseng 180×210?

Når du står overfor købet af en dobbeltseng elevationsseng, vil du opdage, at der findes et væld af forskellige topmadrasser på markedet. Dels må du overveje, hvilket materiale du er mest til. Her er det ofte det faste, ventilerende latex, der står over for den blødere memory skum.

Har du valgt materialet af topmadrassen, skal du desuden vælge, om der skal være tale om en split-topmadras eller to enkelte topmadrasser. I en elevationsseng 180×210 vil de to enkelte topmadrasser altså hver især have målene 90×210.

En spit-topmadras er delt op i hoved- og fodende, men den hænger stadig sammen på midten. Det vil sige, at de to sider kan hæve og sænkes uafhængigt af hinanden. Med en topmadras slipper du dog for den tydelige fornemmelse af revnen i midten. Kan du godt lide at bevæge dig over mod den anden halvdel af senge, kan en split-topmadras derfor være at foretrække.

Topmadras 180x210 hos Bedre Nætter

Den populære LINAK-motor

Stort set alle elevationssenge 180×210 er udstyret med en motor fra den danske producent LINAK. Denne motor er nemlig både effektiv og lydsvag. Dermed er du sikker på at få en motor, der fungerer, som den skal.

Med en LINAK-motor får du en række af smarte funktioner. Du har eksempelvis altid mulighed for at få det såkaldte Under Bed Light. Dette er lys under sengen, som du kan tænde, når du har brug for at stige op af sengen om natten.

LINAK-motorer kommer desuden altid med en trådløs fjernbetjening. På de senge, der har en TD4-motor, er det muligt at kontroller sengen gennem en app på din mobil. Dermed er det nemt for dig at indstille sengen i dine favoritpositioner.

Slutteligt har LINAK-motorer et behageligt støjniveau, de har et lavt forbrug af energi, og så ligger udsendelsen af elektromagnetisk stråling på et lavt niveau. LINAK-motorer er testet på alle leder og kanter, og derfor er kvaliteten af disse motorer høj.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat