figure figure

Billige elevationssenge

På udkig efter en billig elevationsseng?

Her på Sleepzone.dk har vi et klart mål om at få folk til at sove bedre. Og en måde at sove bedre på, det er ganske enkelt ved at vælge en billig elevationsseng, der forbedrer din søvnkomfort.

Læs med herunder og find ud af, hvilke billige elevationssenge, der giver dig høj søvnkomfort til lave priser.

Senses Elevationsseng – 90×200

16999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Har du ikke brug for at kunne ligge på langs og brede dig? Det er helt fair. Så vælger du da bare denne prisvenlige elevationsseng i størrelsen 90×200. Senses hedder den – og ja, den er luksus!

Forhandleren beskriver elevationssengen med følgende ord: ”Udhvilende søvn og elevation til en fremragende pris”. Og der må være noget om snakken. Denne billige elevationsseng får nemlig 4,5 ud af 5 stjerner af folk, der tidligere har købt Senses elevationsseng.

Hvad med komforten? Den er helt i top.

Group 45 3 fastheder
Group 45 Sengegavl inkluderet
Group 45 OEKO-TEX-certificeret

Takket være de komfortable pocketfjedre har du her en seng, der med al sandsynlighed vil gøre din søvnkomfort mange gange bedre.

En af de helt store fordele ved denne elevationsseng er, at skummaterialet Cooltex ”pakker” pocketfjedrene ind. Og hvorfor er det så en fordel? Cooltex har den virkning, at det både er trykaflastende, men også temperaturregulerende.

Trykaflastningen har en positiv effekt på den samlede komfort. Og den temperaturregulerende effekt har en positiv effekt på soveklimaet. Det er smart! 

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Jupiter Elevationsseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vi starter med at præsentere dig for Jupiter. Jupiter er en klassisk elevationsseng i størrelsen 180×200. Den er udstyret med 5-komfortzoner – og hvad betyder det så?

Det betyder ganske enkelt, at din krop har de bedste forudsætninger for at ligge optimalt, når du smider dig i sengen og vil sove.

Group 45 15 års garanti på ramme og fjedrebrud
Group 45 Pocketfjedre

De fem zoner støtter hver sin kropsdel. Det vil for eksempel sige, at dine skuldre bliver støttet på tilpasset måde – og det samme gøre sig gældende for dine hofter osv.

Det er værd at nævne, at lige præcis denne billige elevationsseng scorer 4,5 stjerner ud af 5 baseret på næsten 200 anmeldelser. Det vidner altså om, at vi her har at gøre med en billig seng, der lever op til folks forventninger og krav til kvalitet osv.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Venus Elevationsseng – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Venus er en dansk produceret seng med elevation – og allerede dér kan du være sikker på en høj kvalitet. Vi danskere kan nemlig det der med at producere elevationssenge, som holder i mange år.

Group 45 100 dages prøve
Group 45 60mm Latex topmadras
Group 45 Svanemærket

Sengen er udstyret med de ekstremt populære – og ikke mindst komfortable – pocketfjedre, der sikrer dig en seng med god komfort.

Det er vigtigt at nævne, at Venus elevationssengen er udstyret med en funktionel og støjsvag elevationsmotor fra mærket Linak. Så bare rolig. Lillemor vågner ikke, hvis du får lyst til at hæve eller sænke hoved- eller fodende.

Billige elevationssenge hos Bedre Nætter

Er du på udkig efter en billig elevationsseng? Så har vi samlet 3 gode og billige elevationssenge lige til dig fra en af vores favorit-sengeforhandlere Bedre Nætter.

Har du desuden set at Bedre Nætter tilbyder 100 dages prøveperiode af elevationssengen. På den måde har du rigelig af tid til at finde ud af om den valgte seng er noget for dig.

Se billige elevationssenge hos Bedre Nætter

Billig elevationssenge hos sengeforhandler

Sådan vælger du billige elevationssenge

Nu har du fået en række gode bud på billige elevationssenge, hvor du får høj kvalitet til prisen. Hvordan vælger du så mellem de tre og måske flere? Det får du svar på nu.

Vi har nemlig lavet en kort, men præcis guide med de vigtigste overvejelser. En guide til, hvordan du får valgt den bedste elevationsseng til dig og dine præferencer.

Guide til den bedste elevationsseng

1. Få gratis vejledning

Den nemme løsning er at stoppe læsningen her på siden og besøge blandt andet Sengetid. Her får du gratis og professionel hjælp til valg af elevationsseng.

Hvordan foregår det? Det foregår såmænd direkte på din computer.

Når du besøger NordicDreams hjemmeside, vil der i nederste højre hjørne poppe et lille vindue op. I dette vindue har du mulighed for at “chatte” med en sengeekspert. Her vil sengeeksperten spørge ind til forskellige ting om dig og din søvn med henblik på at finde den bedste elevationsseng. Det tager typisk ikke mere end 5 minutter før eksperten har en god ide om, hvilken type seng du bør have.

2. Din vægt er altafgørende

Er du fortsat med at læse på trods af den nemme løsning til valg af elevationsseng? Fedt – Det er vi glade for!

Når du gerne vil have en ny og billig elevationsseng, så er det vigtigt, at du vælger den med udgangspunkt i din vægt. Din vægt er nemlig altafgørende, når der skal vælges ny seng, madras osv.

Vejer du over 90 kg, så skal du typisk have en fast fasthed. Vejer du derimod under 60 kg, så er det optimale valg i langt de fleste tilfælde en blød fasthed.

3. Hvor høj er du? 

Ud over din vægt, så er din højde også betydningsfuld. Din højde spiller nemlig en stor rolle i forhold til valg af længden på sengen. Dog er dette et punkt de fleste har nemt ved at krydse af tjeklisten, når de forsøger at vælge en ny seng.

Måler du under 195 cm, så kan du roligt vælge en seng, der måler 200 cm i længden. Er du derimod højere end 195 cm, så anbefaler vi, at du vælger en billig elevationsseng i længden 210 cm eller mere.

En billig elevationsseng med eller uden opbevaring?

Sidste overvejelse for denne gang handler om, hvorvidt du bør vælge en billig elevationsseng med eller uden opbevaring?

Hvis du godt kan lide at have meget opbevaringsplads og i den forbindelse have et ryddeligt soveværelse, så er svaret nemt: Vælg en seng med opbevaring!

Har du derimod ikke det største behov for opbevaring under sengen, så spar pengene og vælg uden. Skulle du efter noget tid fortryde dit valg, så fortvivl ej. Du har altid mulighed for at udstyre din elevationsseng med en flot sengeramme.

Se alle sengerammer

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev