figure figure

Dobbeltseng med opbevaring

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Seng med opbevaring: Skjul det pænt

Dobbeltsenge med opbevaring er for mange det perfekte valg, når der skal vælges ny seng. Langt de fleste har nemlig behov for så meget opbevaringsplads i soveværelset som muligt – især hvis man bor i lejlighed eller har et kompakt soveværlelse. Og i den forbindelse er en dobbeltseng med opbevaring det helt rette valg.

På denne side ser vi nærmere på tre udvalgte dobbeltsenge med opbevaring. Dobbeltsengene er udvalgt på baggrund af kvalitet kontra pris. Det vil altså sige, at du får ekstra meget for pengene ved at købe en af nedenstående senge.

Største besparelse

Messina Sengeramme – 180×200

4799.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du er på jagt efter en flot og funktionel dobbeltseng med opbevaring, så er denne ramme det perfekte bud. Vi er i hvert fald svært begejstret for Messina-rammen [..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Derfor er dobbeltsengen med opbevaring perfekt

Er du stadig ikke helt overbevist om, at du bør vælge en dobbeltseng med opbevaring? I så fald får du her en håndfuld ekstra grunde til at vælge lige præcis denne type seng.

Udnyt soveværelsets plads

Ved at købe en seng med mulighed for opbevaring, så vil du udnytte soveværelsets plads optimalt.

Vi mener, at det er for dumt ikke at udnytte pladsen under sengen. Alternativet er, at der blot vil samle sig en masse støv – og det er de færreste som er interesseret i det. Brug pladsen under sengen til opbevaring og dit soveværelse vil ikke virke så rodet.

Hold soveværelset rent

Vi har været lidt inde på det. En dobbeltseng med opbevaring er det perfekte valg, hvis du stræber efter at have et rent og ryddeligt soveværelse.

I stedet for at have ekstra dyner og puder til at ligge og flyde i soveværelset, så kan du ”gemme det væk” i opbevaringsskuffer under sengen. Og det er smart! 

 

Gem dyner og puder væk

Opbevaringsplads under sengen er perfekt til opbevaring af sengetøj, dyner, puder osv. Mange bruger også pladsen til opbevaring af tøj. Mulighederne er mange.

Fordelen ved at kunne opbevare for eksempel tøj under sengen er, at du frigør plads i dit tøjskab. Og det er i mange tilfælde en stor fordel, da det giver dig et bedre overblik over dit tøj. Sagt på en anden måde: Tøjskabet vil ikke virke rodet.

Smukt design

Sidste grund til at købe en seng med opbevaringsplads handler om, at den typisk er pænere end ”almindelige” senge.

Som du kan se på billederne herover, så kan du altså få et super flot møbel ved at vælge en seng med mulighed for opbevaring – for eksempel i form af skuffer.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat