figure figure

Billig dobbeltseng

Billig dobbeltseng: God komfort for ingen penge

En billig dobbeltseng er god, hvis I er to, som skal benytte sengen. Der er mere plads end i en halvanden mands seng, som giver en bedre nattesøvn til jer begge. De fleste ville nok ty til, at det klogeste valg er at investerer i en god og dyr dobbeltseng. Det er selvfølgelig en mulighed, men måske ikke altid den mest optimale mulighed.

Jupiter (Sort) Boxmadras – 180×200

12499.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne dobbeltseng er en boxmadras. Boxmadrasser er smarte, hvis du ønsker en basis seng, uden at gå ned på kvalitet. Det er en stor box der kommer, hvor du kan sætte ben på. Den er praktisk og nem.

Group 45 100 dages prøve
Group 45 15 års garanti på ramme og fjedrebrud

Jupiter modellen er danskproduceret, og madrassen er polstret med 25 mm polyetherskum.

Sengen er med pocketfjedre og har fem komfortzoner. Ved køb af denne seng, følger der en valgfri topmadras med. Her kan du vælge mellem latex og celcius.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Nordkap Elevation – 180×200

23999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne danskproduceret elevationsseng har en LINAK-motor, som styres trådløst. Den består af en yderst komfortabel springmadras med 5 komfortzoner og pocketfjedre. Du kan fortsat personificere sengen ved at vælge den fasthed, der passer til din kropsvægt.

Group 45 Vendbar springmadras med pocketfjedre
Group 45 5 komfortzoner

Til denne elevationsseng er det muligt at vælge mellem to enkelte topmadrasser eller én sammenhængende topmadras med H-split. Topmadrasserne kan fortsat være i latex eller memory skum.

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Krone Signatur Box Cloud – 180×200

16995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne seng er ikke til at tage fejl af. 5 komfortzoner gør sengen yderst behagelig, og med den populære ventilerende latex topmadras, som kommer med et betræk af bamus, er fundamentet skabt for en fantastisk nattesøvn. Med en totalhøjde på 51 cm (inkl. 19 cm ben) har denne seng endvidere en ideel højde til ethvert soveværelse.

Group 45 15 års garanti
Group 45 Produceret i Danmark
Group 45 5 komfortzoner

Krone Signatur Dobbeltseng er dansk produceret, og du får derudover 15 års garanti hos forhandleren. Dermed får du her en seng, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og hvor prisen er presset i bund.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Norland Luksus box – 180×200

21995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne dansk produceret og designet boksmadras er lavet i god nordisk kvalitet. Den har dobbeltfjedrelag med pocketfjedre, som giver en rigtig god og individuel kropsstøtte.

Group 45 Dansk design og produktion
Group 45 25 års garanti

Med i prisen følger en 10 cm topmadras, hvortil du kan vælge mellem materialerne luksus latex eller wonderpur. Begge typer topmadras har vaskbart 3D betræk, så en god hygiejne kan bibeholdes.

Selvom komforten er 100% i top, fås boksmadrassen til en utrolig god pris, som kan ses ved at klikke på linket nedenfor.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Tonder Lux Kontinentalseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne kontinental seng har med sine hele 7 komfortzoner en rigtig høj komfort. Tilmed har kontinentalsengen op til 400 fjedre pr. m2, hvilket betyder op til 400 støttepunkter, der tilpasser sig din krops konturer.

Group 45 Gratis levering
Group 45 7 komfortzoner
Group 45 Topmadras inkluderet

Denne billige dobbeltseng er klart i den luksuriøse ende, men fås altså stadig til en utrolig god pris, som du kan se ved at klikke på linket her nedenfor.

Essence Kontinentalseng Høj Cover – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne kontinentalsengs utrolig gode pris betyder langt fra et kompromis på komforten. Den har 5 komfortzoner og er dobbeltfjedret med de populære og anerkendte pocketfjedre.

Med i prisen følger også en 10 cm topmadras med en 6 cm kerne af enten latex eller celsius. Dette er valgfrit.

Group 45 Dobbeltfjedret med pocketfjedre
Group 45 Cooltex polstring omkring fjedre

Kontinentalsengen har en særlig cooltex polstring omkring pocketfjedrene, som giver sengen en utrolig fleksibilitet. Samtidig bidrager cooltex polstringen til en god åndbarhed i sengen, hvorfor dens holdbarhed forlænges.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Nocturne Classic 315 Boxmadras – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Er du på udkig efter en boksmadras med god kvalitet til gode penge? Så kan denne boksmadras meget vel være svaret. Boksmadrassen har en fast affjedring samt bonellfjedre, og topmadrassen har en kerne af 2,5 cm latex.

Group 45 4 cm topmadras med skum
Group 45 Bonell-fjedre
Group 45 Fast affjedring

Boksmadrassen er produceret til at holde i mange år, og du får 15 års garanti med i den gode pris. Hvis du klikker på linket nedenfor, kan du læse mere om boksmadrassen og ikke mindst se den gode pris på boksmadrassen.

Nocturne Silver DF Boksmadras – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne dobbeltseng består af to boksmadrasser med én stor topmadras ovenpå. På denne måde undgås det at dobbeltsengen kommer til at hælde mod midten over årene. Herudover har de enkelte boksmadrasser 5 komfortzoner, som støtter kroppen efter individuelle behov.

Group 45 5 komfortzoner
Group 45 STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Med i den utrolig gode pris, som du kan se ved at klikke på linket nedenunder, følger en 25 mm latex topmadras. Materialet latex giver en rigtig god åndbarhed, som er godt for både dig og din seng.

Restzone Kontinentalseng – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne kontinentalseng er polstret med sort møbelstof, som giver et meget moderne udtryk. Du kan vælge mellem fast eller medium fasthed, hvilket bør afgøres ud fra din vægt.

Kontinentalsengen har 5 komfortzoner med pocketfjedre og omkringliggende skum, hvilket er opskriften på rigtig god komfort.

Group 45 Topmadras med 40 mm visco kerne
Group 45 5-zonet pocketfjedre

Med i prisen følger en topmadras med 40 mm visco kerne, men det er muligt at få denne ændret til latex. Betrækket på topmadrassen er vaskbart ligegyldig valget af kerne.

En billig dobbeltseng kan være i topkvalitet

Mange forbinder høj pris med høj kvalitet og lav pris med lavere kvalitet, men det er ikke altid tilfældet. Jo vist kan du finde mange eksempler, hvor en høj pris også har en høj kvalitet, men du kan finde lige så mange eksempler med en lav pris, hvor kvaliteten er i orden. En billig dobbeltseng kan være ligeså god som en dyr dobbeltseng, hvis blot dine krav til sengen er opfyldt.

I det store udvalg af dobbeltsenge kan det være svært at finde den du gerne vil have. Du er afklaret med, hvad din seng skal kunne, hvad end den bare skal være billig med lækker komfort, eller om du er mere specifik.

Her på Sleepzone.dk har vi udvalgt gode dobbeltsenge til en billig pris.

Vælg den bedste, billige dobbeltseng

Der kan være mange forskellige krav, alt efter hvem du er, og hvilke præferencer, du har. Det første du skal gøre dig tanker om, er hvilken fasthed, du ønsker, din madras skal have. Fastheden af madrassen kan med en tommelfingerregel nemt bestemmes:

  • Vejer du under 75 kg, skal du gå efter en medium fasthed.
  • Vejer du mellem 75 kg og 95 kg, skal du gå efter en fast fasthed.
  • Vejer du over 95 kg, skal du gå efter en fast fasthed.

Husk, dette kun er en tommelfingerregel, og kan derfor godt falde ved siden af en gang imellem, men det er som udgangspunkt det mest optimale. Ønsker du, at din seng skal være mere blød, kan en blød fasthed også vælge. Din allerede valgte fasthed kan optimeres eller ændres med en topmadras.

Se alle dobbeltsenge

Valg af fasthed og fjedre

Det næste du skal overveje, er hvilke fjedre du skal gøre brug af.

Pocketfjedre er meget populære til alle fastheder, og alt efter om du vil have flere lag som f.eks. i form af dobbeltlags fjedre eller du vil have multipocket fjedre, så er der én billig dobbeltseng med netop dét.

Der er også forskellige typer materialer, som din madras kan være lavet af, og de kan alle sammen noget forskelligt. F.eks. er hybridskum effektivt, da det transporterer varme godt og giver god liggekomfort.

Køb billige dobbeltsenge online

Hvis du ikke har tid i din hverdag til at prøve senge, eller du bor langt væk fra en sengeforhandler, er internetshopping en effektiv metode for dig. Men faktisk har alle gavn af at handle senge på nettet, da priserne her ofte vil være lavere end i fysiske butikker. Det skyldes, at webshops ikke har de samme udgifter til butikslokaler og personale, som fysiske butikker har.

Onlineshopping er virkelig smart, hvis du er afklaret med, hvad din seng skal indeholde, og hvad den skal kunne gøre for din sovekomfort. Du kan endda tage i en fysisk butik og prøve de forskellige senge og så sætte dig i ro og mag foran computeren og med enkle klik sørge for, at din seng kommer direkte hjem til din hoveddør – billigere og nemmere.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev