figure figure

Sengegavl til boxmadras

De bedste sengegavle til boxmadras

Vil du gerne fuldende udseendet af din boxmadras, er det en god idé at få fingrene i en sengegavl. Sengegavlen er nemlig med til at gøre boxmadrassen til et mere helstøbt møbel, og så yder sengegavlen desuden beskyttelse til væggen.

Din sengegavl til boxmadras skaber en vaskeægte siddekomfort, hvis du er typen, der holder af at læse en god bog inden sengetid. På den måde bidrager din sengegavl til et hyggeligt sengemiljø. Sengegavle til boxmadras findes i mange forskellige designs. Derfor handler det om at finde lige præcis den sengegavl, der passer til dit soveværelse.

Venus Gavl Chesterfield – 180x120x10

4999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her er der tale om en stående sengegavl til boxmadras. I kraft af sin tykkelse på 10 centimeter, er der tale om en solid sengegavl. En sengegavl, der i mange tilfælde vil være mere solid, end de væghængte modeller. Venus Chesterfield er eksklusivt i sit design og passer derfor perfekt ind i et stilfuldt soveværelse.

Køb Venus Gavl Chesterfield – 180x120x10
Group 45 Passer til Venus boxmadras
Group 45 Dansk produktion
Group 45 Materiale: Fyrretræ

Venus Chesterfield findes i fire forskellige farver og passer til den populære Venus boxmadras. Dog kan denne sengegavl til boxmadras også sagtens bruges til andre typer af senge. Gavlen kan ikke fastmonteres direkte på sengen, uanset hvilken type seng der er tale om.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Senses Gavl Asymmetrisk – 180x130x8

5999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne asymmetriske sengegavl til boxmadras er til dig, der har øje for detaljen. Det asymmetrisk aspekt kommer nemlig til udtryk i sengegavlen gennem to syninger. Hermed er sengegavlen ikke fuldstændig plan, men den overtager altså heller ikke fokus fra soveværelset andre elementer.

 

Køb Senses Gavl Asymmetrisk – 180x130x8
Group 45 Passer til Senses Lux
Group 45 Vejer 24 kg
Group 45 Produceret i Danmark

Med den asymmetriske sengegavl til boxmadras har du mulighed for at vælge mellem to forskellige nuancer af grå. Dermed kan du beslutte, om din sengegavl skal være en lysere eller en mere mørk variant. Sengegavlen er produceret i Danmark, og med sin højde på 130 centimeter, er der tale om en høj og flot sengegavl til boxmadras.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Klassisk trenset gavl

3995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne klassiske trenset sengegavl til boxmadras er uden tvivl med til at fuldende sengens udtryk. Med sin afdæmpede grå farve går sengegavlen godt til de fleste typer af boxmadrasser. Denne sengegavl til boxmadras kommer desuden i to forskellige bredder nemlig 160 centimeter og 180 centimeter.

Køb Klassisk trenset gavl
Group 45 Fås i 2 bredder
Group 45 Højde: 108 cm
Group 45 Tykkelse: 8 cm

Gennem de to bredder har du mulighed for at tilpasse din sengegavl til din boxmadras. Den klassiske trenset gavl er på én gang både moderne og tidløs. Derfor kan denne sengegavl til boxmadras være lige, hvad du har brug for, hvis du vil fuldende indretningen i soveværelset.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Plan Sengegavl – 108

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En plan sengegavl til boxmadras er til dig, der ønsker at holde dig til det minimalistiske look. Her er der nemlig ikke nogen syninger eller andre dikkedarer, som er med til at bryde den glatte overflade. Dette giver dig en sengegavl til boxmadras, som du bliver glad for i mange år fremover.

Køb Plan Sengegavl – 108
Levering inden for 8 til 12 dage
Varierende bredder

Denne sengegavl til boxmadras kommer i mange forskellige bredder, og fås ligeledes i mange forskellige farver. Inde på sengefabriksudsalg.dk kan du finde en oversigt over, hvilke senge de forskellige sengegavle passer til i farven. På den måde kan du opnå en smuk samhørighed mellem din boxmadras og din sengegavl.

Ternet sengegavl til Boxmadras

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En ternet sengegavl til boxmadras kan give dig megen glæde i hverdagen. Med det ternede udtryk får du nemlig en smule struktur i din sengegavl, uden at den overskygger de resterende møbler i soveværelset. Den ternede sengegavl til boxmadras fås både i mørk antracitgrå og lys grå.

Køb Ternet sengegavl til Boxmadras
Group 45 Levering: 8-12 dage
Group 45 Farver: mørk antracitgrå og lys grå

Den ternede sengegavl til boxmadras passer i farven til Essence-serien. Ønsker du at fuldbringe sengens look, er det altså denne sengegavl til boxmadras, som du skal have fat i. Sengegavlen passer naturligvis også til andre typer af boxmadrasser. Her er det blot vigtigt at holde for øje, at sengegavlens mål bør passe til boxmadrassens mål.

Væghængt sengegavl til boxmadras?

Sengegavle kommer i et væld af forskellige udformninger. Eksempelvis findes der både sengegavle til boxmadras beregnet til at stå på gulvet samt sengegavle til boxmadras, der skal hænges op på væggen. Hvilken sengegavl du skal vælge, er i høj grad et spørgsmål om personlig stil.

På nogle sengegavle til boxmadras gælder det, at du både kan lade sengegavlen være væghængt eller stå på gulvet. Her er det altså ikke muligt at se forskel på de to forskellige varianter. Du kan dog også vælge en væghængt sengegavl, hvor der er et lille stykke bar væg mellem sengen og op til sengegavlen. En sengegavl med dette udtryk kan virke lettere og mere moderne.

Se en væghængt sengegavl

Smukke sengegavle

Her på siden har vi sat os for at gennemgå nogle af de mest populære sengegavle til boxmadras. På den måde kan du se et lille udsnit af de mange varianter. Måske kan du endda finde den sengegavl til boxmadras, der skal rykke ind på dit soveværelse.

Typisk findes sengegavle til boxmadras i flere forskellige farver. Derfor anbefales det, at du følger linket ind på de forskellige hjemmesider. På den måde kan du nemlig få et klarere indtryk af, hvilke farver du har at vælge imellem. Dermed kan garanteret komme i mål med at finde en imponerende sengegavl til boxmadras!

Hvilke praktiske funktioner opfylder en sengegavl til boxmadras?

En sengegavl til boxmadras er naturligvis et godt tiltag, hvis du går op i indretning. Ved hjælp af en sengegavl til boxmadras kan du nemlig lynhurtigt få dit soveværelse til at virke mere eksklusivt. Dog opfylder en sengegavl til boxmadras også en række praktiske funktioner.

Eksempelvis beskytter en sengegavl din væg mod slitage. I længden kan det nemlig være hårdt for både maling og tapet, når hovedpuden eller håret gnubber mod væggen hver nat. På den måde kan en sengegavl være med til at yde beskyttelse til væggen.

Desuden kan en sengegavl til boxmadras fungere som isolering. Ofte vil sengen nemlig stå op af en ydermur, hvorfra det kan trække koldt. Dermed kan en sengegavl til boxmadras få toppen af sengen til at føles lunere.

Andre produkter til indretning

Køb din sengegavl til boxmadras i de rette mål

Når man skal købe en sengegavl til boxmadras, kan man hurtigt blive forblændet af de mange smukke løsninger. Dog har det enormt stor betydning, at du husker at kigge på målene af sengegavlen. Passer sengegavlen ikke til din boxmadras, vil udtrykket nemlig blive disharmonisk.

Desuden bør du huske på, at de fleste sengegavle har en tykkelse på et par centimeter. Er der kun lige akkurat plads til din seng i dit soveværelse, er det derfor ikke sikkert, at der også er plads til en sengegavl til boxmadras. Inden du køber din sengegavl, er det altså en god idé at foretage et par opmålinger.

Se sengegavle i flere mål

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev