figure figure

Boxmadras med opbevaring

Top 4 boxmadrasser med opbevaring

De fleste har helt sikkert prøvet at vågne efter en lang nat, hvor man hverken har kunne finde ro eller hvile. Mange nætter med dårlig og usammenhængende søvn kan føre til træthed, uoplagthed, manglende energi, hovedpine m.fl. Nattesøvnen er afgørende for at vores krop kan restituere, så vi kan være friske og veludhvilet.

Vores krop og vores hjerne behøver søvn for at kunne fungere, og derfor er det vigtigt at vi får en god og dyb nattesøvn. Desværre er der rigtig mange, der døjer med søvnproblemer. Der kan naturligvis være mange årsager til at man døjer med søvnproblemer, men ens seng bør aldrig være en af dem.

En god seng er fundamentet for en god nattesøvn. Derfor er det en god idé at investere i en seng, som er udviklet med henblik på at optimere og forbedre søvnkvaliteten, så du er sikret en god nats søvn. Hvis du er på udkig efter en seng, som kan forbedre din nattesøvn, så er en boxmadras 190 lang et godt sted at starte.

Nordkap Box – 120×200

11999.00 DKK

4490.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Med Nordkap boxmadras får du en komfortabel boxmadras, som er udstyret med et unikt dobbelt fjedersystem. Boxmadrassen har 5 komfortzoner, som yder din krop maksimal støtte og komfort.

Køb Nordkap Box – 120×200
Group 45 Dobbelt fjedersystem
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Valgfri topmadras

Med Nordkap Boxmadras får du en kvalitets topmadras i enten latex eller memory skum. Topmadrassen tilføjer det sidste lag af komfort, så du er garanteret en god nattesøvn.

Læs mere (Spar 63%)
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Jupiter Wood Boxmadras – 120×200

9998.00 DKK

3998.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Jupiter Wood er en boxmadras som er produceret i Danmark. Det er også ensbetydende med at denne boxmadras lever op til nordisk kvalitet.

Med Jupiter Wood får du en boxmadras, som stabiliserer, da boxmadrassen består af pocketfjedre, som er inddelt i fem zoner for maksimal stabilitet og støtte.

Køb Jupiter Wood Boxmadras – 120×200
Group 45 Danskproduceret
Group 45 Varmeafledende topmadras
Group 45 3 fastheder

Du får samtidig en komfortabel topmadras med en 4 cm kerne af latex, som sørger for, at du har den rette kropstemperatur hele natten igennem, så du hurtigere kan falde i en dyb søvn.

Læs mere (Spar 60%)
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Senses Motion Boxmadras – 120×200

12899.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boxmadras, som er udviklet af bedre nætter, egner sig til én person. Senses-serien fra BedreNætter fås i alle størrelser, hvad enten du er på jagt efter en 120×200 boxmadras eller en 180×200 boxmadras.

Køb Senses Motion Boxmadras – 120×200
Group 45 100 dages prøve
Group 45 25 års garanti på fjedre og rammebrud

Senses Motion boxmadras er til dig, som kan lide en blød komfort. Boxmadrassen består af et dobbeltlag pocketfjedre med syv forskellige komfortzoner, som passer på din krop, når du sover. Fjedrene er omkranset af hybridskum, som gør madrassen åndbar, så du kan få gavn af din boxmadras i mange år.

Med Senses Motion får du ovenikøbet en topmadras, som er udviklet særligt til dig, som godt kan lide at ligge blødt. Motion topmadrassen er blød og omfavnende uden at du vil opleve, at det bliver for varmt.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Norland Luksus Box – 90×200

11895.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Norland Luksus Box er den komplette sengeløsning. Her får du en danskproduceret boxmadras, hvor standarden for nordisk kvalitet skinner tydeligt igennem alle dele.

Norland Luksus Box er udstyret med to lag fjedre. Det nederste lag er pocket-fjedre, som er med til at sikre sengens stabilitet, og som samtidig er robuste og slidstærke. Det øverste lag fjedre består også af pocketfjedre med fem zoner, som virker trykaflastende ved kroppens mest udsatte områder.

Køb Norland Luksus Box – 90×200
Group 45 Dobbeltfjedret
Group 45 25 års garanti
Group 45 Valgfri ben

Du får ovenikøbet en topmadras, som fuldender den optimale liggekomfort. Med Norland Luksus Box får du en topmadras, som er vaskbar, og du kan vælge mellem enten Celcius eller latex skum.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras er en sengetype som sikrer en god og komfortabel nattesøvn. Boxmadrassens vigtigste formål er naturligvis at sikre dig de bedste omstændigheder for en god nattesøvn, men det er ikke ensbetydende med, at det behøver at være sengens eneste formål. Du kan nemlig få en boxmadras med opbevaring, så du har mulighed for at gemme rod og andet væk under sengen.

Gå til boxmadras-kategorien

Gem rodet væk under sengen

De fleste har garanteret prøvet at skubbe rodet ind under sengen, særligt da man var yngre. Man kan hurtigt få samlet sig mange ting, som man ikke ved hvor man skal gøre af. Med en boxmadras med opbevaring er du fri for at lade rodet ligge og flyde. Med opbevaringsplads under sengen får du pludseligt plads til alt det, som du førhen ikke vidste, hvad du skulle gøre af.

Hvad består en boxmadras af?

Boxmadrasser består af et fjedersystem, som ligger ovenpå en træramme. Fjedersystemet i madrassen sikrer en høj komfort, da fjedrene følger kroppens linjer og tilføjer støtte. Da bunden på en topmadras er fast, kan den ikke vrides.

En boxmadras er ikke en komplet seng i sig selv, men sætter du et par ben eller meder under, så mangler du kun en topmadras, og så har du en komplet og komfortabel seng.

Se nogle ben til boxmadrassen

Hvilken boxmadras skal jeg vælge?

Når du skal beslutte dig for hvilken boxmadras, du skal vælge, så er det først og fremmest en god idé at gøre op med dig selv hvor stor din boxmadras skal være.

Hvis du ønsker en boxmadras med opbevaring, så indsnævrer det feltet en smule, da det er de færreste boxmadrasser, der har opbevaringsplads. Hvis du ønsker opbevaring under din boxmadras, er det altså lettere at vælge hvilken en det skal være.

Vis de bedste boxmadrasser

Boxmadras størrelser

Hvis du derimod er på jagt efter en almindelig boxmadras, så kan du som regel vælge mellem følgende størrelser:

Hvis du er på jagt efter en boxmadras med ekstra længde, så er det også muligt at få boxmadrasser, der er 210 cm lange.

Når du har besluttet dig for størrelsen på din boxmadras, er det lettere at finde den rette boxmadras. Det er en god idé at vælge en boxmadras ud fra de krav, du har til din nye seng. Det kan også være prisen, der er afgørende for hvilken seng du skal vælge.

Kan jeg købe boxmadrasser på tilbud?

Boxmadrasser og andre sengetyper er af og til på tilbud. De fleste online sengeforhandlere samt fysiske butikker kører tit kampagner og tilbud på senge, så der er mulighed for at finde en boxmadras til en god pris. Faktisk er der oftest mange penge at spare ved at købe en boxmadras på tilbud.

Når sengeforhandlerne kører kampagner eller tilbud på senge, så er det tit nogle af deres bestseller modeller, der er tilbud på. Så der er mulighed for at gøre et kup, hvis man er god til at holde øje med hvornår der er tilbud på boxmadrasser.

Vis tilbud på boxmadrasser hos NordicDream

Husk topmadrassen, når du køber boxmadras

Selvom boxmadrassen skaber fundamentet for en komfortabel seng, så er det vigtigt med en god topmadras, som kan sikre dig det sidste niveau af komfort og støtte.

Boxmadrassen sørger for at topmadrassen har de rette omstændigheder til at sikre dig den optimale komfort, men uden en topmadras er det de færreste Box madrasser, som i sig selv er behagelige at ligge på. Langt de fleste sengetyper kræver en topmadras, førend du opnår den fulde komfort og støtte, som sengen tilbyder.

Topmadras er det øverste lag, som vores krop er i tættest kontakt med. Derfor er det en god idé at vælge en kvalitets topmadras, når du skal ude at investere i en boxmadras. Der findes et stort udvalg af topmadrasser såvel som boxmadrasser, og hvilken en der egner sig bedst til dig afhænger især af dine præferencer og kriterier for din nye seng.

Gå til alle topmadrasser

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev