figure figure

Boxmadras 80×200

En boxmadras til enkeltmandssengen

Vi har samlet nogle af de mest populære boxmadrasser med målene 80×200.

Når du skal vælge madras, så er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Din søvnkvalitet er alfa og omega, og her kan den rette boxmadras være afgørende for, om får en god nattesøvn. Du vil herunder kunne læse nærmere omkring nogle af de boxmadrasser, der oplever størst popularitet på markedet. De er derfor blåstemplet af forbrugere såvel som forhandlere.

Nordkap Box – 80×200

7999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Det er bestemt ikke tilfældigt, at denne Nordkap boxmadras er en af forhandlerens bedst sælgende senge. Et enkelt og stilrent design kombineret med den unikke dobbeltfjedrekonstruktion gør denne boxmadras til det ideelle valg til ethvert hjem.

Her får du en yderst lækker seng af høj kvalitet til en lav pris!

Group 45 Produceret i Danmark
Group 45 Dobbeltfjedret konstruktion
Group 45 15 års garanti

Skal gæsten eksempelvis bruges på teenageværelset eller som gæsteseng, så er dette den helt rigtige seng. Sengen har 5 komfortzoner, hvilket giver kroppen den helt rigtige støtte og aflastning.

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Venus Boxmadras – 80×200

10998.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne Venus Boxmadras er et sandt pragteksemplar af en seng. Det er også en af grundene til, at sengen har fået mere end 130 anmeldelser, hvoraf den samlede bedømmelse er på 4,5 ud af 5 stjerner. Komforten er her i top samtidig med, at prisen er i den lave ende.

Group 45 Svanemærket topmadras
Group 45 Pocketfjedre
Group 45 7-Zoner

Boxmadrassen kommer med den populære topmadras, som både er Svanemærket og har en tyk kerne idet velkendte Pulse Latex. Du får endvidere en stærk træramme med til sengen, som sikrer en stabil oplevelse.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Trondheim Elevationsseng – 80×200

14499.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Trondheim er en elevationsseng 80×200 produceret i Danmark. Sengen er bygget op af massivt, svensk fyrretræ og LINAK-motoren sørger for en hurtig og pålidelig hæve- og sænkefunktion. Din LINAK-motor styres ved hjælp af en trådløs fjernbetjening.

Group 45 15 års garanti mod ramme- og fjederbrud
Group 45 Valgfri topmadras

Springmadrassen i Trondheim elevationsseng 80×200 består af 261 pocketfjedre per kvadratmeter. Disse fjedre er delt ind i fem forskellige komfortzoner, som har til formål at støtte og aflaste kroppen. Springmadrassen er betrukket med møbeltekstil, og du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige grader af fasthed.

Trondheim elevationsseng 80×200 tilhørende topmadras findes i to forskellige modeller. Nemlig fire centimeter latex og fire centimeter memory skum. Valget afhænger i høj grad af dine personlige præferencer. Latex er et fast, ventilerende materiale, mens memory skum er blødere og trykaflastende.

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Krone Signatur Box Cloud Boxmadras – 80×200

10095.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du er på udkig efter en fornuftig investering, som ikke koster det hvide ud af øjnene, så er denne Krone Boxmadras 80×200 cm det alsidige valg til en lav pris!.

Dette er en signaturmodel, som er dansk produceret. Derudover er der 5 komfortzoner, som sikrer, at din krop får det rette fundament for en god nattesøvn.

Group 45 15 års garanti
Group 45 Dansk kvalitet
Group 45 5 komfortzoner

Boxmadrassen kommer ovenikøbet med en lækker ventilerende latex topmadras, som du ikke skal betale ekstra for. Derudover har du mulighed for at vælge fare på egetræsbenene, så du kan sætte dit eget præg på sengen.

Med denne boxmadras er du sikret dansk kvalitet, når det er bedst!

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Norland Luksus Box – 80×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boxmadras er til dig der gerne vil investere lidt ekstra i din søvn! Den kan få enhver til at måbe. Dels er kvaliteten helt sublim, og dels er prisen presset i bund af forhandleren.

Selve boxmadressen er både designet og produceret i Danmark. Derudover kommer boxmadrassen med to pocketfjedre – det er med til at sikre, at du har det helt rigtige fundament for en god nattesøvn.

Group 45 25 års garanti
Group 45 Nordisk kvalitet
Group 45 To lag pocketfjedre

Med i købet får du 25 års garanti fra forhandlerens side. Derudover har du valgmuligheden mellem en 10 cm luksus latex topmadras, eller en 10 xm Wonderpur topmadras.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Boxmadras 80×200 tilbud

Hvis du er på udkig efter et godt boxmadras 80×200 tilbud, så kan vi anbefale, at du leder efter din yndlingsmodel på nettet. Det kan godt være en smule grænseoverskridende at give mange tusinde kroner for en seng på nettet, men netop derfor er serviceniveauet ved online forhandlere også derefter. Hos de fleste forhandlere får du:

  • Rentefri finansiering til at købe sengen
  • Gratis fragt af din seng (nogle tager endda din gamle seng med for et mindre gebyr
  • +100 dages prøve – du kan derfor prøve sengen og få den ombyttet, hvis ikke du bryder dig om den.
  • Prisgaranti
  • Mulighed for at chatte med en sengeekspert nærmest døgnet rundt.
Se alle sengeforhandlere

Chat med en ekspert

Der er mange fordele ved at gøre brug af et godt tilbud på en boxmadras 80×200. Her på siden beskæftiger vi os primært med online forhandlere af senge, da vi mener, at det er her, hvor
fremtiden ligger. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende en seng eller lignende, så kan du blot spørge eksperter til råds via chatten.

Hos NordicDream kan du chatte med en sengeekspert alle hverdage. Du kan derved få svar på alle de spørgsmål, som du måtte sidde inde med omkring en boxmadras i størrelsen 80×200. Måske er du i tvivl om hvorvidt det er den rette størrelse for dig? I så fald vil NordicDream uden tvivl kunne hjælpe dig i deres chat.

Chat med senge-eksperter hos NordicDream

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras (også kendt som en boksmadras) er ganske enkelt blot en madras, hvor indmaden består af både fjedre og polstre. Denne indmad hænger sammen med en sengeramme. Samlet set udgører det en seng, som vi kalder en boxmadras.

Ovenpå en boxmadras vil man typisk have en topmadras. Denne topmadras kan være af latex eller memory skum. Mange vælger en latex topmadras, da de ofte kan købes til en ganske overkommelig pris på nettet.

Boxmadrasser på tilbud – hvordan finder jeg dem?

Der findes en masse forhandlere, som giver nogle gode tilbud på boxmadrasser. Her på siden har vi gennemgået nogle af disse. Du kan eksempelvis kigge nærmere på forhandlere såsom Sengefabrikkken eller Bedre Nætter. De førnævnte er nogle af de mest populære forhandlere af boxmadrasser i størrelsen 80×200 cm.

Som vi tidligere har nævnt, så kan det godt være lidt atypisk at købe en boxmadras online. Herfra kan vi dog anbefale det, da serviceniveauet er i top. Du vil endvidere kunne tilpasse din seng under bestillingsprocessen, så den passer til dine behov.

Når man skal vælge en boksmadras, så er det i vores optik vigtigt, at man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Desværre ses det ofte, at forbrugere går på kompromis med kvaliteten, hvilket er en skam, da vi bruger rigtigt meget tid i vores senge. Derfor er det vigtigt, at vi vælger den rette seng, så vi forbedrer vores søvnkvalitet.

Se alle boxmadrasser

Kan det betale sig at købe en boxmadras 80×200 brugt?

Du kan sagtens købe en boxmadras 80×200 brugt – du skal dog være opmærksom på nogle af de ulemper, der er. I og med madrassen er brugt, så vil den allerede være formet efter en anden person. Du vil derfor ikke opleve de fordele, der er ved at købe en ny madras.

Du får dog en seng til en billigere pris, end hvis du købte den fra ny. Derfor skal du gøre op med dig selv, om det er værd for dig at købe en brugt boxmadras, eller om du i stedet vil investere de ekstra penge på at købe en ny.

I vores optik bør man gå med den løsning, der passer bedst til en selv. Man skal dog huske på, at man bruger mere end en tredjedel af sit liv i sin seng, hvilket blot understreger vigtigheden af, at ens boxmadras er velegnet til ens krop. Alternativt kan man kigge efter kontinentalsenge eller elevationssenge.

Lagen til boxmadras 80×200

Skal du bruge et lagen til din boxmadras 80×200, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på nedenstående forhandlere. Her vil du uden tvivl kunne finde nogle lækre lagener, der passer til din seng.

  • Sengeland Kurvetlagen til Boxmadras 80×200
  • Faconlagner til Boxmadras 80×200
Se alle lagner til boxmadras

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev