figure figure

Boxmadras 70×200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

Boxmadras til den lille seng

En boxmadras med målene 70 x 200 cm er perfekt til et teenageværelse eller et gæsteværelse. Desværre er det dog de færreste forhandlere, der sælger denne størrelse. Men, vi har formået at finde en forhandler, der sælger lige netop boxmadrasser i størrelsen 70×200 til gode priser.

Du vil i det nedenstående kunne finde en oversigt over nogle af de mest populære boxmadrasser. Disse er blevet specifikt udvalgt grundet kvaliteten samt forhandlernes lave priser.

Største besparelse

Nordkap Box – 70×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne seng er en af de mest populære i sin størrelse. Boxmadrassen er danskproduceret og opbygget med to individuelle fjedrelag bestående af mini bonell fjedre neders[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Fordele ved en Nordkap Boxmadras 

Nedenstående infografik giver et fantastisk billede af, hvorfor den førnævnte boxmadras er en af de bedst sælgende senge hos producenten. Billedet taler for sig selv, og vi kan derfor kun anbefale at kigge nærmere på sengen ved at klikke på knappen nedenfor.

boxmadras-70x200-infografik

Hvad er en boxmadras 70×200?

En boxmadtas 70×200 er ganske enkelt en af de mest populære typer af senge, der findes på markedet. Denne typeseng (som også kaldes ”boksmadras”) kommer i mange forskellige størrelser. Størrelsen 70 cm x 200 cm er en af de mere atypiske, hvorimod en boxmadras 120×200 eller boxmadras 160×200 er en anelse mere normale.

Er man ude efter en trekvart seng, så vælger mange at gå med en boksmadras. Det skyldes den billige pris samt muligheden for selv at bestemme de ben, som madrassen skal komme med. Derudover har langt de fleste boksmadrasser et udseende, der passer ind i ethvert hjem.

Vælg selv en boxmadras 70×200 lavet efter specialmål!

I og med der her er tale om en boxmadras størrelse, som ikke er ligeså almindelig som eksempelvis en boxmadras 80×200 cm, så vil du have mulighed for at få produceret en ud fra dine specialmål.

Måske har du ikke så meget plads i hjemmet, eller måske passer 70×200 blot perfekt ind i det værelse, hvor du har tiltænkt, at den nye seng skal stå. I sådanne tilfælde kan det være optimalt at få lavet en boxmadras efter specialmål.

Fordele ved at vælge en boxmadras 70 x 200

Der er et hav af fordele ved at vælge en boxmadras 70×200. Vi har listet nogle af de mest åbenlyse herunder.

  • En seng, der er billig og af høj kvalitet.
  • Få en fantastisk søvnkvalitet.
  • En boxmadras 70×200 er ikke så svær at flytte rundt på.

Er du i tvivl omkring størrelsen på den boxmadras, du skal købe, så anbefaler vi, at du først og fremmest måler det rum op, hvor sengen skal stå. Dernæst er det vigtigt at tænke over, hvem der skal sove i sengen.

Se en boxmadras 70x200

Få hjælp til at vælge den rigtige boxmadras

Vi ved godt, at det kan være svært, når der er mange forskellige senge at vælge imellem. Derfor anbefaler vi, at du chatter med en sengespecialist.

Hos Sengefabrikken står de klar (næsten) i døgndrift for at kunne servicere dig. Alt fra spørgsmål omkring boxmadrasser til det optimale valg af sengetype, vil de høflige kundeservicemedarbejdere kunne hjælpe dig med. Medarbejderne er eksperter indenfor senge, og du kan derfor med fordel forhøre dig omkring dine spørgsmål.

Se stort udvalg hos Sengefabrikken

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat