figure figure

Elevationsseng 160x200

De bedste elevationssenge 160×200

Der er mange fordele ved at vælge en elevationsseng. En elevationsseng er opbygget af en sengebund, madras og en topmadras, og så har den tilmed en masse smarte funktioner, som hver især kan forbedre din nattesøvn.

Når du skal vælge din nye elevationsseng, så er det helt okay at stille krav. Der findes nemlig et stort udvalg af elevationssenge, og derfor findes der helt sikkert også en, som lever op til de krav, du måtte have. Når du skal vælge din nye seng, skal du eksempelvis tage stilling til:

  • Sengens størrelse: Er 160×200 den rette størrelse for mig?
  • Sengens højde: Benlængden på din nye elevationsseng afgør hvor høj sengen er
  • Komforten: Hvordan foretrækker du at topmadrassen skal være på din nye seng?

Der er masser af ting at tage stilling til, når du skal vælge din nye seng, derfor vil vi præsentere dig for nogle af de meste populære elevationssenge på markedet, så du lettere kan finde frem til din nye seng.

Bedst til prisen

Norland Eksklusiv Elevationsseng – 160×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Hos Norland er der fokus på kvalitet, funktionalitet og design. Med en elevationsseng fra Norland kan du være sikker på at få en seng, hvor kvaliteten og komforten er helt i top.

Med en elevationsseng 160×200 fra Norland får du en seng, som er danskproduceret. Med en danskproduceret seng vil du også opleve dansk kvalitet, når det er bedst.

Group 45 5-zoners pocketfjedre
Group 45 Antidskrid topmadras
Group 45 2 automatiske nakkevip

Hos Sengetid er elevationssengen Norland Eksklusiv EL blevet kåret som den seng, hvor du får mest for pengene. Det er samtidig en af de mest populære elevationssenge. Her får du bl.a. en elevationsseng hvor du kan styre elevationen via en app på telefonen eller tablet.

Derudover får du en luksus topmadras med betræk i vaskbart naturmateriale, så du vil opleve uovertruffen komfort, og en springmadras som sikrer komforten, og som tilmed har antiskrid så topmadrassen ikke rykker sig.

Læs mere

Physio Diamant Elevationsseng – 160×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du gerne vil forbedre din nattesøvn, og du deler mantraet; Et godt liv starter med en god nattesøvn, så er Physio Diamant elevationsseng 160×200 garanteret den rette elevationsseng for dig.

Physio Diamant er en elevationsseng, som er skabt til at optimere din nattesøvn. Med Physio Diamat får du en af de bedste topmadrasser på markedet. Topmadrassen, som består af latex, er behandlet efter SonoCore-metoden. Denne behandling gør latexen åndbar, holdbar og elastisk, og så er topmadrassen ovenikøbet behandlet med grafit, for at gøre den ekstra varmeafledende.

Group 45 100 nætters risikofri prøve
Group 45 Varmeafledende topmadras

Topmadrassen er den, vores krop er i tættest kontakt med, og derfor er der lagt mange kræfter i at udvikle den højeste komfort for en bedre nattesøvn, men det er ikke kun topmadrassen der højner komforten ved Physio Diamant.

Med Psyhio Diamant elevationsseng 160×200 får du en springmadras, som er udviklet i samråd med ortopædiske eksperter og fysioterapeuter. Springmadrassen består af patenterede fjedre, som er placeret i et revolutionerende mønster for at sikre dig en høj søvnkvalitet. Udover at Physio Diamant bidrager til en bedre nattesøvn, så er Phsyio Diamant også Svanemærket for din sundhed.

Læs mere

Stockholm Boxelevation (Sand) – 160×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med en elevationsseng fra Stockholm får du en danskproduceret elevationsseng, som er udviklet i et moderne og eksklusivt design. Udover en stilren og moderne elevationsseng får du også en seng, hvor komfort og funktionalitet er i højsædet.

Group 45 Dansk LINAK motor
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 15 års garanti

Med Stockholm Elevationsseng 160×200 får du en elevationsseng med 2 motorer, som styrer sengens praktiske funktioner. Motoren er fra det danske mærke Linark, og sikrer at du støjsvagt og sikkert kan elevere de to sider af sengen uafhængigt af hinanden.

Stockholm Elevation har 19 cm høje elevationsbunde, som tilfører sengen ekstra stabilitet og holdbarhed. Ovenpå elevationsbundende finder du en vendbar springmadras, som består af 5-zoners pocketfjedre. Derudover kan du frit vælge, hvilken topmadras der passer til dine søvnbehov.

Læs mere

ProSleep New York L700 Elevationsseng – 160×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med ProSleep New York L700 elevationsseng får du en luksus elevationsseng, som lever op til alle krav om design og kvalitet.

Denne elevationsseng er en seng udover det sædvanlige. Med denne elevationsseng fra ProSleep er du garanteret en god nattesøvn. ProSleep New York L700 160×200 er på mange måder en luksus seng.

Group 45 Pocketfjedre
Group 45 Varmeafledende topmadras
Group 45 100 dages ombytning

Her får du en dobbeltfjedret boxelevationsseng med fast bund og lydløs motor fra Linark. Derudover har boxmadrassen 2 lag pocketfjedre, så din krop får optimal støtte.

Derudover får du en ventilerende topmadras, som har en latex kerne på 8 cm. Topmadrassens betræk er aftageligt og vaskbart og har ovenikøbet en behagelig overflade hvori der er indvævet bambusfibre, som afleder varme og dermed sikrer din gode og dybe nattesøvn.

NB: Find sengen ved at klikke nedenunder og søg “ProSleep New York L700 Elevationsseng – 160×200

Læs mere

Krone Elevation – 160×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med Krone Elevation 160×200 får du en elevationsseng i høj kvalitet og til en fornuftig pris. Med denne elevationsseng fra Krone får du en seng med høj komfort og fleksibilitet, og hvor design og kvalitet samtidig går hånd i hånd.

Denne elevationsseng fra Krone har en springmadras, som er bygget op omkring pocketfjedre med 5 zoner. Madrassen er udviklet til at give maksimal støtte til kroppe de steder, hvor man automatisk synker længere ned i madrassen.

Group 45 5 zoners pocketfjedre
Group 45 Elevationen styres via en app

Sengen er udstyret med lydsvage og effektive motorer fra det danske mærke Linark, og derved får du en seng som hele vejen igennem er danskproduceret.

Med Krone Elevation 160×200 får du samtidig en lukseriøs topmadras, som er vaskbar. Du kan vælge mellem en topmadras i Latex eller Memory Foam, alt efter hvilken topmadras der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Derfor skal du vælge en elevationsseng 160×200

En god nattesøvn er afgørende for vores trivsel. Nattesøvnen er afgørende for både hjernen og kroppens udvikling, og så er en god og lang nattesøvn også vigtig for vores psyke, immunsystem og hukommelse. Det er altså rigtig vigtigt med en god og lang nattesøvn, men der er mange faktorer, der spiller ind, før man kan sove godt.

1. Varmen og kullen spiller en faktor

Først og fremmest er det vigtigt, at man får søvn nok. Derudover er der forskel på om man foretrækker at sove i et varmt eller køligt rum, og hvordan hårdheden af ens pude skal være. Selvom der er forskellige faktorer, der kan være afgørende for, om man får en god nattesøvn, så vil de fleste nok mene, at den vigtigste faktor er, at man har en god seng at sove i.

2. Hæve og sænk madrassen med elevation

Vi tilbringer rigtig mange timer i sengen, og derfor skal den selvfølgelig være god. Hvis du gerne vil sikre din nattesøvn, så er en elevationsseng helt sikkert det rette for dig. Med en elevationsseng har du mulighed for at hæve og sænke madrassen, så du kan indstille sengen efter dine behov. Med en elevationsseng kan du finde den sovestilling, som sikrer dig den bedste nattesøvn.

3. Undgå problemer og smerter når du sover

Med en elevationsseng 160×200 får du en populær sengetype, som rummer mange funktioner. Med en elevationsseng kan du forbedre din nattesøvn ved at indstille madrassen og variere kroppens stilling. En elevationsseng er også god til dig, som døjer med smerter i f.eks. nakke, ryg eller lænd, fordi du kan indstille sengen efter dine behov, så du skåner kroppen mest muligt.

Hvilken elevationsseng 160×200 skal jeg vælge?

Med det store udvalg af elevationssenge i 160 x 200 kan det være svært at vælge, hvilken en det skal være. Hvilken elevationsseng du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvilke krav du har til din nye seng. Derudover afhænger valget af din nye seng i høj grad også af dit budget. Elevationssenge fås nemlig i alle prisklasser, og derfor er det en god idé først og fremmest at gøre det op med dig selv, hvor meget din nye seng må koste.

Når du har gjort dig klart hvilke krav du har til dine nye seng, så er det en god idé at undersøge markedet for elevationssenge, som lever op til dine krav. Du kan både finde ved elevationssenge online og i fysiske butikker. Hvis du er i tvivl om hvilken seng, du skal vælge, kan det være en god idé med professionel vejledning. Det kan du få både online og i fysiske butikker. Hvis du fortrækker at prøve sengen inden du køber den, så er det en god idé at besøge de fysiske butikker, som forhandler den elevationsseng, du er interesseret i.

Se elevationsseng 160x200 hos Sengefabrikken

Skal jeg købe en elevationsseng på tilbud?

Det korte svar er nej. En god elevationsseng er oftest i den dyre prisklasse, og derfor kan det være en god idé at undersøge markedet for, om der er en elevationsseng 160×200 på tilbud. Oftest er der mange penge at spare ved at købe din nye seng på tilbud.

Både online og i de fysiske butikker er der oftest tilbud på elevationssenge 160×200, så det kan godt betale sig at vente på eller holde øje med, om din drømmeseng kommer på tilbud. De fleste butikker kører oftest tilbud eller kampagner på senge, og her kan der altså være mange penge at spare på en elevationsseng i god kvalitet.

Sengeramme til elevationsseng 160×200

Når der skal købes ny seng, er der mange, der sætter pris på at design og kvalitet går hånd i hånd. Derfor er der også mange, som efterspørger en sengeramme til deres elevationssenge. En sengeramme er både pænt og funktionelt.

Ved køb af nogle elevationssenge medfølger der er en sengeramme til din nye seng, ved andre elevationssenge er det noget, der skal tilkøbes. Hvis du gerne vil have en sengeramme til din nye elevationsseng, så har Sengetid.dk bl.a. et stort udvalg af sengerammer til elevationssenge.

Med en sengeramme til din elevationsseng 160×200 behøver du ikke at hæve madrassen, hver gang du vil sidde komfortabelt i sengen. En sengeramme er nemlig både blød og behagelig at sidde op ad.

Se en sengeramme til en elevationsseng 160x200

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev