figure figure

3 ideer til hvilket sengeudstyr du skal have, hvis du er i sugar dating markedet

Skrevet af: Anne Larsen

Er du en sugar baby-, mommy- eller daddy? Eller måske ønsker du at blive en, men ved ikke helt hvad der forventes af dig. Det kan være en farlig verden at træde ind i, da man aldrig ved, hvem der lurer omme bag hjørnet, derfor er det vigtigt at lære personen at kende, før man går skridtet videre. Med det sagt så er det også vigtigt at vide, at ikke alt sugar dating er sex, og man aldrig skal gøre noget, man ikke er komfortabel med. Her er nogle ideer til forskelligt sengeudstyr man kan overveje at anskaffe, hvis man er i sugar dating markedet.

To dyner så man kan ligge lidt for sig selv

Hvis man beslutter sig for at lade sin date sove hos sig, så kan det være en god ide med to dyner, så man ikke skal slås om en enkelt dyne midt om natten. Hvis man er indgået i et forhold, hvor man gerne skal putte med hinanden, så kan man anskaffe en ekstra stor dyne, så man stadig har mulighed for at skabe lidt plads midt om natten. Man kan evt. overveje at anskaffe en ekstra seng, som du stiller på et andet værelse, så du har muligheden for at sove alene. Dog skal man ikke lade nogen sove hos sig, hvis man ikke er komfortabel.

En seng der ikke knirker

Det kan virkelig være en lyseslukker hvis din seng knirker, så prøv at anskaf en seng der ikke knirker når du indgår i et erotisk møde. Når man leder efter senge der ikke knirker skal man lede efter:

  • Gode solide træ senge, med mange sammenføjninger
  • Helst ikke metal senge, dog findes der modeller der ikke knirker som er lavet af metal
  • Ikke spring madrasser

Dette vil kunne forhindre pinligheder med dine naboer, eller andre der måske bor i samme hus/lejlighed som dig.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat